2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım evet ayaklı çok alma.Kısa kollu çok istiyorsan al 1-2 tane bulunsun evde.Evet zaten battaniyeye falan sarıp sarmalarız kesin.Biz yapmasak bile eve gelen anneanne babaanne yapar kesin:))Bu arada bol bol ağız bezi almayı da unutmayın onlar çok kullanılıyor.
 

Ekstra iç çamaşırı da aklımda, senin de aklında olsun batar matar filan.. bezin üstüne giydirmek lazım bi tane özellikle kilot. Dediğin kadar yeter.. Çok parçalı takımların parçasını arttıran ne ki zaten?? çok da işe yarar şeyler değil, hastahaneye öyle götürüyorsun işte bi o..
Yaaa evet var da var.. Ben bi tane battaniye örüyorum henüz bitmedi ama bitmek üzere, çok da şirin oldu, onu bebek arabasına ya da beşik üstüne filan gibi diye düşündüm.. Örgü biliyosan akşamları yapabilirsin hem biraz rahatlatıcı oluyor. Bebek arabası bize hemen lazım olur mu ki ya? Kararsızım hemen alıp almamak konusunda, hiç araştırmadım da...
 

Aslinda düsünülecek bir sürü isi var degil mi Agiz bezini de iyi hatirlattin. Ben hala annelik fikrine sanki alismis degilim. Yani sanki hala cok uzakmis gibi geliyor. Daha cok varmis gibi. Annem cok komik ya, sen benden daha iyi bilirsin diyor sürekli.
 
O kadar Fransiz kaldim ki, hastane cikisi aldim 11 parcali, bir de az parcali olanlar var, ne demek bunlar?

ohoooo benden acemilerde varmış :)) canım hastane çıkışlarını biliyorsundur. içinde battaniye tulum zıbın şapka eldiven filan oluyor. takım şeklinde. işte bu hastane çıkışlarınında çeşitleri var. içinde 20 parça olan var, 11 parça olan var birde 5 parça olan var. bana 20 parçalı olan gereksiz geldi. o yüzden 11 parçalı aldım. birde içinde zıbını filan olmayan 5-6 parçalılardan alıcamda onu yazmıştım :)))
 

bence ilk 6 ay bebek arabasına gerek yok araba koltuğu şeklinde olan pusette veya bezden olan pusetler varya onlarda olur battaniye içindede taşınabilir zaten kucaktan indiremiyosunuz ki kucak daha güvenli geliyor sürekli yüzüne ne yaptığına bakmak vs. bebeği taşımaya zorlandıktan sonra bebek arabası uygun olur bence
 

Tesekkür ederim. :) Ya ben yogunluktan hala kendimi verip bir türlü ne yapilmasi gerek arastiramadim. Cok acemiyim cidden. Kuzenler de sag olsunlar cok destek oluyorlar, aramadilar bile tebrik etmeye. Haber yolluyorlar tebrik ederiz diye. Annem de eskilerde kalmis oldugundan, benim tek basima ögrenmem gerekiyor.

Sizden okudukca ben de not aliyorum. :) 11 parcali en mantiklisi gibi duruyor. 5-6 da gayet iyi. Güle güle kullansin bebisin.
 
geçen gün bunun başka rengini birisi paylaşmıştı sanki ya ben hayal mi görüyorum acaba??iyice yaşlandım.Ben buna bayıldım ama çok süpermiş

fena değilmiş diycektim aslında:)) yok canım hayal görmüyorsun benzerini bir arkadaş paylaşmıştı ama o arkadaşın paylaştığı daha kapsamlı salıncak filan olabiliyor. fiyatıda 300ün üstündeydi ama hatırlamıyorum küsüratını..
 

ağız bezini ben ilk oğlumda penye almıştım ama kusunca falan ağzını silince kızartıyodu bence şu tül gibi bi bez varya anneler bilir ismini bilmiyorum ondan alıp etrafını çevirmek daha iyi o daha yuuşak narin bi bez daha iyi olur kanımca :)
 
bence alın ben ilk oğlumda hastaneye veya tek dışarı çıktığımda hem bebek kucağında hem çantası zor oluyodu bebeği bunda taşımak ve çanta zorlanmıyodum

Evet bana da cok mantikli geliyor. Peki tasima kolayligi acisindan nasil yani boynunu agritiyor mu insanin, yoksa cok konforlu mu? Ben de bebek arabasiyla zorlanacagimi düsünüyorum, tek basimayken kaldir indir ugrasamam arabayla, bu cok iyi bir cözüm gibi.
 

Kuzum karismak gibi olmasin sen daha iyi bilirsin tabi ama polar alma bence ben ceyizcigim ve polar satiyorum mecburen ama bebekler için değil koltuklar için falan petrol artigindan yapiliyor polar bebek için ben uygun bulmuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Annenin bir bildiği var demekki sana çok güveniyor.Evet alacak çok şey var hatta ben her gördüğümü almak istiyorum.Odası falan yetişmeyecek diye çok panik oluyorum ama yetişecek inşallah.Bir bakmışız bebişler doğmuş kucağımızdalar elimize yüzümüze kusuyorlarSonra sende sana dediğim o kusmuk bezleriyle siliyorsun.Bak bu günler için işte o bezler:))
 

benim aldığım ilk eşya bebek arabası oldu:)) tam yatan bastonlardan aldımki uzun vadede kullanayım. gezmelerde kullanılacak bol bol.

iç çamaşırı bende alayım canım haklısın. örgü battaniye bi tane hazır almıştım bir tanede halası örmüş ikisi yeter herhalde. zaten daha en az bir tane daha biri örer kesin :)) bende örgü biliyorum aslında ama çok model filan bilmiyorum.

hastane çıkışlarının 20 parçalılarında gereksiz eşyalarda var gibi geldi bana. o yüzden az parçalı daha mantıklı
 
kızlar fiyatı 169,90 bence uygunn haberiniz olsun süper bişeymiş durun ben bunu birine aldırıyım acaba kimin üstüne atsam

Yaa bizde benim annem dişinda kimse bisey almaktan bahsetmiyor acayip gicik oldum heeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…