2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastanr cikisini iki takim aldim ben cnm tabi evde de onu giyduriyosun.kucuk gelene kadar.ayakliyida cok almayin boyu cabuk uzuyomus ayagi icinde katlaniomus.

benim annem, ayaklı tulumların ayak kısmını kesiyordu, kardeşimin ayağını ordan çıkarıp çorap giydiriyodu pratik çözümler bunlar
 
hastanr cikisini iki takim aldim ben cnm tabi evde de onu giyduriyosun.kucuk gelene kadar.ayakliyida cok almayin boyu cabuk uzuyomus ayagi icinde katlaniomus.

Tamam sagol canim annemde ayaklidan beş tane alacakmis boy boy annemde en son 25 sene önce anne olmuş oda demek baya abartıyor :)
 
Annem demişken ilk zamandan beri kiz reyonlarinda geziyor,anne erkek kıza geç diyorum ama çok güzel diyor .gecende kiz reyonunda hırka görmüş onu alacam diyor yapma bebeğime diyorum Unisex heralde hırka dedi iyi içinde kalmasın al dedim satılmış cok sevindik eşimle )
 

Tesekkur ederim canim benim daha iyileri senin bebisin için olsun aynen katiliyorum kitaplarda da bebeğiniz için odayi ferah tutacak renkde mobilyalar seçin bazi yerlere dikkatini çekebilecek renklerde şeyler yapistirabilirsiniz diyor benim planim bazi yerlere renk renk kelebelek yapistirmak :)) canim besigi biraz büyük 90×190 yaptiriyorum odam müsait ilerde belki genç odasida devam ederiz diye yatagi uyku seti cibinnigi içinde peşin 3200 anlastik baya baktim fiyatlar genelde bu civarlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
kızlarrr hepinize günaydın.Kim ne alacağını bilememiş haklısınız zor iş.Bence ayaklı tulumlardan çok almayın bebek çabuk büyüyor.Ayak kısmı sıkıyor tulumların.Ayaksızlar daha kullanışlı.Çıt çıt lı body lerden uzun kollu alın derim ben.Çünkü ağustosta doğum yapacaksınız ama yeni doğan bebekler üşür der hep büyükler ve uzun kollu giydirir.Sonra zaten 2 ay sonra kış.Kısa kolluları ne ara giydireceksiniz??Ve öyle 2-3 tane almayın sakın.Bebekler çok kusabiliyor bazen oyüzden günde 4-5 kere üst değiştirenleri biliyorum ben alın elinizin altında bulunsun.
 

canım fiyatı çok iyi bence.Dediğin gibi bende odanın duvarlarına falan çok şeker sticker lar var onlardan yapıştıracağım.Açık renk bebeği sakinleştiriyormuş.Hem de oda daha aydınlık oluyor ferah ferah ohhh çok iyi yapmışsın sende güle güle kullanın
 

Hastane çıkışına diyorum ben :) Ayrı iç zıbın, body bende aldım 4 tane de set aldım, ilk 3 ay yeter diyorlar.. Ama büyük parçalı olan hastaneye götüreceğim seti beğenmedim çok, belki bir tane daha alırım bulursam istediğim bişi.. Bir de kadife pijama takımı, örgü giysileri var küçük, battaniyeleri çorapları filan ilk 3 ay için yeter de artarmış..
 
İstanbul'da oturan arkadaşlar, iş yerinden bir arkadaşımın önerisiyle Pendik'te EROL MOBİLYA diye bir yere gittik, bebek odaları güzel, fiyatlar piyasaya göre uygun.
öneren arkadaşın bebişi yaşına girecek, memnunlar. biz haftasonu gezdik, beğendik ama henüz almadık. aşağıda da websitesini gönderiyorum.

http://www.erolmobilya.com/
 

:))) yok cnm cok haklisin anlam.konusunda ama biz anlasmistik esimle erkek olursa ben koyacaktim kiz olursa o defne istedi o ben de karşı koymadim ama dedigin gibj daha vakit var dusunelim bakalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

ha sen onu diyorsunnnn :)) ben bir tane hastane çıkışı aldım 11 parçalı. bide daha az parçalı olanlar varya ondan da 3 tane alsam yeter herhalde dimi?? kadife pijamada lazım olacak özellikle kışın.. bende alam bari ) birde polar battaniye istiyorum kışa.. sıcacık olsun diye.. birde bebek arabasının içine küçük ince bir yastık ve battaniye tarzı bir alt lazım offf varda var yani... ha birde çorap vardı dimi ben hiç almadım daha :))) aklımıza geldikçe yazalımda bebekle alışverişe gitmek zor halledelim
 

Günaydin mucar, ayakli tulumlardan ben de almamayi düsünüyorum. Ben biraz internetten arastirmistim ama genelde agustosta dogan cocuklara da kisa kollu alanlar cogunlukta, gecen yaz cok sicakti. Ben bir iki uzun kollu, birkac kisa kollu alacagim, en olmadi bir iki tane penye tarzi yelek gibi bir seyler alirim diyorum. Veya battaniyeye sararim.
 

https://www.facebook.com/photo.php?...52681548.99458.461494993899384&type=1&theater
pşştt siz geçen gün bundan mı bahsediyordunuz canım?
 

O kadar Fransiz kaldim ki, hastane cikisi aldim 11 parcali, bir de az parcali olanlar var, ne demek bunlar?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…