2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Hoş bulduk. Ooo o zaman elime kuvvet bol bol sohbet edelim :)
 
aramıza hoşgeldin :)


Biricik & Selim
06.07.2013

Hoş buldukk. Listene baktım bence gayet güzel hazırlamışsın. Ama pompayı şimdiden alma ben doğumdan sonra aldım normal doğum olmasına ragmen sütüm 3. Gün geldi gelene kadar sürekli sağdım ve ne yazıkki bebişim 2.750 doğdu minnacıktı pek ememedi hemen yoruluyordu kuzucuk. Yani canım inşallah ihtiyacın olmazda hiç almazsın. Onu doğduktan sonraya bırakmakta fayda var. Birde portbebe ve anakucagı aynı işlemi görmüyor mu? Anakucagı oto koltugu ve bebek arabasına takılan birşey almıştım ben çok çok memnun kaldım. 3 ü 1 aradaydı
 
selam kızlar biraz henüz olmayan çatlaklarımızdan konuşalim.. hevesle Mustela'nın göğüs kremini aldim bi kaç ay önce (göguslerim büyüktü zaten, iyice büyümeye başladilar.) ama düzenli süremiyorum, üşengeçlikten... sabah akşam uygulayabilen var mı??? Sabahları iş için çok erken kalktiğimdan üşüyorum krem sürmek zulum geliyo... dün de Palmer'sin kakao özlü organik çatlak kremini aldim. düzenli sürmeye çalişacağım... aslında ne krem olursa olsun düzenli sürmek mühim olan... bitkisel kremler daha faydali olabilir...siz ne düşünüyorsunuz?
 

Hoşgeldin-izzz...oğluşunuz hayirli olsun, ne güzel bir kiz bir de erkek evlat sahibisiniz taze bilgilerinizden faydalanmak için sabirsizlaniyoruz :)))
tekrar hoşgeldiniz...
 

Canım çatlakların çoğu genetik deniliyor. Ben ilk hamileliğimde 12 kg ve sıfır çatlakla atlattım. Lierac kullanıyordum ama 2 . Kutuyu bitiremedim okadar düzensiz kullandım ki. Fakaaat 2 gun önce karnımda ufacık bı çatlak gördüm ilk hamileliğime güvenerek işi sıkı tutmuyordum. Hemen evde olan biooil sürmeye başladım ve krem arayısına girdim. Musteladan memnun musun. Butik bebede kampanyadaymış bugun hemen edineyim.
 
selamlar,herkesin güzel bir gün geçirmesi dileklerimle.
tüm anneler ve bebekleri iyidir inşllh.şimdi geçmişi okuyabilirim.inşllh hiç olumsuz haberler yoktur.
 
arkadaşlar merhaba.

Ankara'da kimler hangi doktora gidiyor acaba. birde muayene ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
 
aahhhhh çatlak demeyin banaaaa göğüslerim çatladı gözüme çok kötü görünüyolar ve üstelik çok fazla da büyümedi göğüslerim niye çatladı ki . ama göbeğimde bi çatlak yok çok şükür şimdilik
 
günaydınn hamişleerrr, kuzucuklarınızla sağlıklı mutlu bir gün geçirin inşallaahh...

bilmukabele :)


hem geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın....hemde şimdiden gözünaydın hayırlısıyla kavuşusun eşine rabbim bidaha ayırmasın.


hoşgeldin aramıza rahat bir hamilelik ve kolay doğumun olsun

kız zamane gelinleri yaptırırmı bana öle parçalarlar beni :))
arada gelip hal hatır sorsunlar ben razıyım

aynen canım, saygı göstersinler yeter


canım benim biberon emzik türü şeyleri bence kullanırsalar alsanız birdaha ikincilere de saklanmıyor kullanılmadan orda burda atılıyor.



maşallah sende çifte özel annelerdensin hayırlı olsun bebişlerin



ay ne güzel ne kızımda ne eşimin tarafı ne benim tarafın kimse özenip bir iğne almadı tek annem bebek hediyesi kızıma bilezik aldı başka kimseden hediye görmedik ki eşimde dahil ne bana ne kızıma özenip bir iğne almadı bende çok özenirim ama bana ve kızıma düşkün düşünen kimsemiz yok şimdi hamileliğimde zaten beklemiyorum da gerçi bir kere bebek nasıl diye sorulmuyorda of ya sizde ilginin kıymetini bilin olmayınca çok kırılıyor insan
 

ne güzel az kilo ve sıfır çatlak... dediğin gibi bu işler çoğunlukla genetik.. annem, anneannem ve teyzeme bakınca rahatliyorum aslında onlar da pek çatlamadiklarini söylüyorlar ama önlem almak iyi olur, belli de olmayabilir... kaçıncı haftadasın, çatlaklar öncelikle kaşıntıyla kendini belli ediyormuş... farkettiğin ufak çatlak öncesi o bölgede kaşıntı oldu mu? Mustelayı sormuşsun, ben düzenli kullanmadiğim için henüz hakkında öneride bulunmak doğru olur mu bilmiyorum . Yapısı ve emişi güzel, deneyebilirsin. biooil'i duydum, ben de onu merak ediyorum :)
 
Evet ilk benim, oğlum olacak sizin ilk mi?

Hayırlı olsun. Benim 2. Olacak inş. 15 aylık bir kızım var şimdide oğlan bekliyoruz. Araları çok çok yakın pldugu için sanki heyecan olmazmış gbi geliyordu ama ben çook heycanlıyım. Çünkü çocukları cok seviyorum.ağustosu iple çekiyorum. Ama tabii ilk çocugun heyecanı bambaşka tadını çıkartın gerçekten bir daha asla çocuksuz bir hayatınız olmicak çünkü:))
 

( göğüslerinize de sürüyormusunuz çatlka kremi veya yağı????mutlaka sürmek gerekiyor göbek bel kalça göğüs heryere sürün
 

Benim için önemli olan emişinin kolay olması ve kokusu:) bepanthenınkını aldım ama inanılmaz zor sıkılıyor hatta kutuyu bozdum boşuboşuna duruyor onu asla asla önermiyorum. Biooil çok iyi ama işte yağ yedirmekle uğraşmak lazım vede kıyafetleri lekeliyor .
 
Bayındır bizim eve çokkkkkk yakın... muayene ücreti ne kadar?
özel sigortam var ben grupama başak sigorta 4.000 tl ye kadar o karşılıyor doğumu vs. muayene ücretlerininde çok az bir tutarını ödüyoruz biz ben çok iyi bilmyorum ödeme kısmıyla eşim ilgilendiği için.Ama en son 2 li test için kan verdiğimde 29 tl ödedik.
 

o zaman Mustela'yı beğenirsin, kokusu çok hafif ve güzel, ve hızla emiliyo ben sürüp hemen sütyenimi giyebiliyorum. Palmer's mesela yeni aldım, sanki nemlendirme açısından daha iyi ama biraz daha ağir bi koku hakim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…