2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabi ki cnm hayirlisi alisdtirmistik evet bian degisince sok olduk.

bu doktorlarada güven olmuyor yaaa... bana daha bişey demedi. yarın ilk defa bakılacak ve ben 15+6 oluyorum. sana ne kadarlıkken erkek demişti
senin kadardim % 100 demisti.
 
bana sadece 1 tane demir verdi başka bir şey vermedi?????
nedennnnn
bak şimdi ben eksik mi laıyorum acaba?

Ben hiç bir şey kullanmıyorum yaa,,, Hiç bir sıkıntımız da yok. Sizleri şunu bunu kullanıyorum, vitamini ikiye çıkardım vs diye okuyunca bu forumda pinpiriklenmeye başlıyorum...
 
bana sadece 1 tane demir verdi başka bir şey vermedi?????
nedennnnn
bak şimdi ben eksik mi laıyorum acaba?
hmm bilmiyorum ki canım benim kan sonucumu falan görmeden yazdı direkt bu vitaminleri.Sanırım bu vitaminleri yediğimiz şeylerden yeteri kadar alamıyoruz oyüzden takviye amaçlı veriyor.
 
demirde mi kullanmıyorsun? doktor vermedi mi?

O verdi canım, ben kullanmıyorum. Bi sıkıntımız yok, gebe kadınlarda anemi çok yaygın, gebe demir destekelme programları vs %98ine uygulanıyo neredeyse gebelerin. Ama o mineraller arasındaki karışık denge, yeşil dışkılama filan bilmiyorum benim fikrim hamilelik doğal birşey ve ben kendimi çok iyi hissediyorum. Arada tahlil yaptırıp bakıyorum o kadar. Beslenme çok önemli ona dikkat ediyorum ki oldum olası takıntılıyım o konuda. onun ekmeğini yiyorum şu aralar sanırım. Hamile olduğumu bile 2,5 ayda öğrendim ben hormon düzensizliği vardı regl olmamaktan şüphelenmedim ve hiç ağır gelmedi hamilelik, hiç zorlamadı. ne iyi bünyen sağlam dedi bana kendi doktorum. İlaçları da almayı ben istemedim, haberi yok :) Aman maşallah de ya böyle deyince sanki nazar değecekmiş gibi bir de bakıyorum herkes bişiler kullanıyo filan pinpiriklilikten başka bir şey değil işte,, siz bana bakmayın kendi doktorlarınızı dinleyin:)
 

iyi iyi çok sevindim. bebeği net bir şekilde görmüşsündür artık. ne kadar kilo almışsın?? bi tek süt yapmaz canım bi gözden geçir bakalım karbonhidrat ve yapay şeker tüketimin nasıl.. genelde en büyük suçlu onlar oluyor ) bu arada cinsiyetiyle ilgili bişey dedi mi????
 
Hadi geçmiş olsunn.. Aynen bende öyle evde çekmeceler çikolata dolu, kek kurabiye hiç eksik ettiğim yok zaten, hiç olmaz denen şeyler oluyo dikkat etmek lazım tabi iş işten geçmeden.

aynen bende abur cubur yemezdim artık evde mutlaka bisküvi çikolata oluyor. dediğin gibi iş işten geçmeden önlemimizi alalım ..
 

canım en son kontrolümde 51,600 kg dım bugün 53,300 kg çıktım( tabiki sadece süt,yumurta yoğurt vs.yüzünden değil.Benim hatam çok iştahım çok açıldığı için ekmeği çok tükettim son zamanlarda tatlıyla aram yok benim sevmem çok nadir yerim.Sabahları tahin pekmez marmelat vs. derken şiştim iyice ya offneyse bundan sonra dikkat edeceğim artık.Canım doktorum cinsiyeti tahmin etmeye bile yeltenmedi maalesef yalvarsamda söylemeyecekti belli ki oyüzden ısrar etmedim.Halbuki bebişin pozisyonu fala çok müsaitti bence hareketliydi bayağı.Neyse artık 7 nisanda öğreneceğiz inşallah
 

walla en güzeli seninki..
doğru yapıosun
önceden folik asit mi vardı,demir mi vardı
anneannelerimiz doğuru doğuruverdiler tosun gibi çocukları
 
walla en güzeli seninki..
doğru yapıosun
önceden folik asit mi vardı,demir mi vardı
anneannelerimiz doğuru doğuruverdiler tosun gibi çocukları

Eşim başımın etini yiyoooo... Aman maşallah de, nazar değmesin laf anlatamıyorum ona da... Kendimi biliyorum, fizyolojimi biliyorum bundan iyisi yokta işte ..
 

hadi bakalım hislerin doğru mu çıkacak
haftaya cuma da ben gidiyorum. bi geçmiyo günler
nedense bende erkek hissediyorum. kız bebek hiç gözümün önüne gelmiyo. ama kızlarda eve daha bi neşe katıyor
 

pipisi mi düşmüş yoksa kuzucuğunun
şaka bir yana oluyor böyle şeyler. keşke bu kadar emin konuşmasaymış doktor.
benim ablama da 9 ay boyunca kız dediler, erkekimiz geldi
 

adıyla yaşasın ne güzel olacak ismi
biz evde bu konuda çatışırız gibi geliyor
işin içine bir de kayınvalidem girecek, onunda isteği varmış. kaos yaşanacak hissediorum
 

gözün aydın canım çok sevindim...
bu yaramazlar sağlıklı olunca insanın ayakları yerden kesilmiş şekilde dönüyo eve değil mi
 
ilk bebeğimde kullandıklarım ve kesinlikle tavsiye ettiklerim :)

önerilerin çok işimize yarıyor canım çok teşekkürler.
ana kucağını bende bu tip istiyorum. bazıları araba koltuğu gibi duruyor :26:
bebek arabasının kullanılışı nasıldı kolay mıydı?
arabaya felan koyarken özellikle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…