2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle bende anlamadım, sabah kalkınca bişi yok özelikle yemek filan yediğimde oluşan şişlik şaka gibi. 2,5 aylıkken bu kadar şişerse bu yandık diyorum..:)


valla ne olur tahmin edemiyorum , heleki ben 45 kiloyum 3.ayımdayım şuan 43 kıloda hamile kaldım 3 ayda 2 kilo aldım karnım gazdan davul gibi. ilerleyen zamanlarda bezelye yutmuş solucan gibi gezgerim sanırım
 
iyi aksamlar arkadaslar bugun bebisimizi gordum ellerinle yuzunu sakliyodu utandi bizden şimarik yaa cok duygulandim agladim.nasil bi mucize Allahima şukurler olsun hersey normal dedi sali gunu ikili teste gidicem cok merak ediyorum simdilik iyise ikili testede iyi olur dmi testi yalanlardan yorum beliyorumm...
 


allah bağışlasın kalbini ferah tut bi sıkıntı çıkmaz korkma mutlu git mutlu gel inşallah
 
kızlar selam... burda bir kaç kişi cinsiyet öğrenmiş belirtileriniz neydi cinsiyeti neydi biz öğrenemeyenlerde tahmin edebiliriz sayenizde. nelere özenmiştiniz bulantılarınız varmıydı ve cinsiyet ne oldu.:44:
 
merhaba kızlar 13 gündr annemdeydim fazla giremedim..
nasılsınız bakalım? umarım bir yaramazlık yoktur
bana özel mesaj atıp bilgierini yazanları ekledim listeye varsa başka eklenmek isteyen ya da cinsiyet öğrenen
onlarda bana özel mesaj atalarsa memnun olurum sayfalar çak çabuk ilerliyor yakalayamıyorum sonra
herkesi çook öptüm
 


Mrb ben özel msj atamıyorum hakkım yokmus bilgilerim
Dilekemre
İkinci gebelik
Sanlıurfa
Sat 10.11.2013
Bdt 17.08.2014
Yas 29
Tek gebelik
 
Son düzenleme:

Vallahi canım aşırı bulantı kusma , eşki yemeklere düşkünlük peynir ve zeytınle haftalar geçirdim,tatlı yiyince midem bulanıyordu. Sonuc :kızım olacakmış :) hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin rabbim.
 
Selam kızlar, ben de 15. haftama yeni girdim. Benim 5 dakika ayakta durunca ya da yürüyünce kasıklarıma bi baskı oluyor bi ağırlık varmış gibi, bi şey dürtüyormuş gibi oluyor. Markete bile gidip gelmeye korkuyorum artık. Böyle olan var mı, neden olabilir acaba? Doktor kontrolüme de daha var. Korktum biraz açıkçası..
 

Canım doktor detaylı ölçüm yapıyor ikili testte ense burun el kol vs..bıre kan sonucu cıkıyor ona gor yorum yapıyor, sen içini ferah tut ınsallah bır sorun cıkmaz cnm sanmıyorum.
 

Beni de ekleyebilirsin.. 23.11.2013 son adet, bdt 30.08.2014 Aydın, tek bebek cinsiyeti belli değil.. Sabırsızlıkla bekliyorum belli olmasını :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…