2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sana kesinlikle katılıyorum canım o an varya o doktorun kapısından çıktım ve ilk duam Allahım böyle bir şeyi herkese nasip etsin dedim ya daha elleri ayakları tomurcuk ama orda bir can var :KK5: yazarken bile gözlerim doluyor.. Ama gerçekten hamile kalmadan önce mucize dediklerinde aman hamilelik işte diye içimden geçirirdim de insan yaşamadan anlamazmış hamilelik gerçekten bir mucize :KK9: İnşallah hepimizin bebişleri çooooook sağlıklı olur amin :KK15::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hemde nasıl, hamileliği çok istiyordum ama kalp atışını duymadan ya evet hamileyim işte modundaydım, kalbini duyduktan sonra elim karnımdan geri gelmemeye başladı :KK49:
 
Arkadaslar hamılelıgınızın başlangıcından bu yana ne kadar kılo aldınız?Benım sankı bırden gobegım cıkmıs gibi.Sizlerde durum nasıl?

ben iki kilo verdim mide bulatılarından dolayı ama göbüşüm çıktı. bi yerinde sertlik var, hissediyorum elim üstünden geçince : ) bak bak burda diyorum eşime, oda kızıyo dürtüşleyip durma çocuğu diye : ))
 
Bir erkegimiz daha geliyorrr, hayirli olsun saglikla dogsun insallahhhhh :KK9:
saol canim insallahhh hepimizin ki..

Ay hayırlı olsun :) darısı henüz öğrenmeyenlerin başına : ))
Bende bugün dayanamadım doktora gittim, elleri bağlamış gögsünde yatıyodu sıpa : )
14. haftada anca dedi cinsiyetine. neeese sayılı zaman : )
ohhhh sipaya bak sen keyfi yerinde maasallah.valla cnm 10+6 da soledi bana o girmustir buyuk ihtimalde garanti olsun diye soylememistir :KK66: olsun beklersin nolcak belkide bizimki degisir erken soykesigi icin.
 
cumartesi günü bebeğimi görmeye gidicem çok ama çok heyecanlıyımmmmm nasılda büyümüştür şimdi benim meleğim bir aydır görmedim çok özledim inşallah sağlıklı haberlerini alırım dua edin teyzeleri :KK16::KK16::KK16::KK16:
 
bende hiç olmadı canım o yüzden yorum yapamicam :KK43: ama doktorun olabilir diyorsa endişe etme, en doğru bilgiyi doktorun verir çünkü :KK34:



teşekkür ederim canım çok saol şu forumda bazen sinir oluyor insan ...ne kadar zor durumda oldugunu söylüyosun kimse de dikkate alıp bi şey yazmıyor ...anca eften püften şeylerle sayfaları doldursunlar arada asıl konular kaynıyor ...neyse amannnnnn
 
Evettt :)) kismetse bizim bebis gosterirse cinsiyetini doktorum 15 subatta soyleyecek cinsiyetini.. Coook heyecanliyimmmm :KK52:52:52
Aaa benim de randevum 15 subatta bizimki de soyler insallah ben ikili testi tatilde oldugum icin baska bi yerde yaptirdim burdaki doktor da ugrasmak istemedi heralde 12+3 te soylemedi ama kendi doktorum soyler insallah cok merak ediyorum ben de tabi herseydn once saglikli olsunlar da kuzucuklarrr...
 
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bu topiğe yeni geldim. eylül annesi olacağım diyordum gecen hafta dr gittiğimde 31 ağustos gözüküyordu. sizlere bir merhaba demek istedim :KK3: yaşadığım sıkıntılar ya da gelişmeler sizlerle daha çok benziyor . artık bende burdayım benide eklerseniz sevinirim :KK34:
 
slm kızlar nasılsınız benm aslında içim hiç rahat değil hamilelik belirtileri azaldı iyice aşırı derecede belim ağrıyo bide umarım bebeğim iyidir şuan 9+6 dayız normalmi bu yaşadıklarım
 
slm kızlar nasılsınız benm aslında içim hiç rahat değil hamilelik belirtileri azaldı iyice aşırı derecede belim ağrıyo bide umarım bebeğim iyidir şuan 9+6 dayız normalmi bu yaşadıklarım

sanırsam bdt 1 gün sonra benimde belim çok ağrıyor ve göğüslerimde ağrı var sadece
 
Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğime göre hamileyim ve tahmini doğum tarihim 30 ağustos. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, çok şaşkınım, inanamıyorum. İlk gebelik böyle mi oluyo? Annemle konuştuk kucağına alınca anlarsın anne olduğunu dedi. Doğru mudur ki? Hala içimde bir bebeğin olduğuna inanamıyorum :)
 
X