- 10 Ekim 2013
- 223
- 20
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #7.821
Ay cok tesekkur ederim canim, olumlu seyler okumak iyi geliyo insana :) Allah'ima bin şükür iki gündür fena degilim, sadece 1-2 kere kustum, gun icinde sürekli bulantım vardi ama daha dayanilabilir boyuttaydi. Insallah artik azalma dönemine girmisimdir :)
Ya canim sorma, karbonhidrattan baska bi sey yiyemiyorum ki. Sabah tost, oglen makarna, aksam haslanmis patates :)) et, sebze hak getire.. meyve yiyorum 1-2 tane o kadar. Bebege bi sey olmaz biliyorum ama kendime de yazik, insallah tez zamanda toplanirim.
Bu arada tüm tatli annelere gunaydin :)
Herkes bu donemi yasiyo gordugum kadariyla.. Bende seninle ayni durumdaydim canim ustelik ben makarna tost felan da yiyemiyordum.. Sadece haslanmis patates
Bi ara bu donem hic bitmeyecek sandim gunler gecmiyordu cunki..
Ama bu hafta cok sukur daha kolay gecti, kusmalar azaldi gunde 3 ten 2 ye 1 e hatta sali hic kusmadim :)
İstahimda acildi biraz sulu yemek hala yiyemesemde en azindan canim biseyler cekiyor da yiyorum.. Moralin daha iyi ama sanirim boyle boyle hic klamayacak bulantilar.. Biraz psikolojik zaten konusu acildigi an bile ogurmeye basliyor insan