-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.561
Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken sorun yok oturunca kendine zarar verecek gibi agliyor kucaktan nasil vazgerire
Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken
Onun yatırınca yada oturduğunuzda sıkılmayacağı aktiviteler oyunlar oyuncaklar bulman lazım.çunkü bebekler çabuk sıkılıyor onlar eğlendikleri zaman mutlu oluyorlar.Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken sorun yok oturunca kendine zarar verecek gibi agliyor kucaktan nasil vazgerire bilirim????
bize verilen antibiyiğto risk alıp kullanmadım. çok şükür geçti ökrüğü.
senin kuzun nasıl oldu canım
Kizlar ben de 10 gun oldu baslayali. Elma armut puresi ve mandalina suyu verdim. Mandalinayi cok sevdi digerlerini de eh iste. Yogurda geceyim artk diorum.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
ağustosta anne olmak evet benim açımdan zordu. bebeğin sıcaklardan bunalmasıyla üşümemesi arasında kararsızlıklarım ve lohusalığım terlemekle geçti.
bebek arabası chicco lite way aldım ben. çok memnunum.kullanımı rahat.
ikili takımlar ve yarım kollu çıtçıtlı badiler çok kullandık ilk ay. sonrasında yarım kollu çıtçıtlının üzerine hep boydan tulum giydirdim. tulumun altına ayaklı altları çok kullandım. kolsuz badi hiç kullanmadım. göbek düşene kadar iç zıbını çok kirlettik yetiştiremedik. kakası çok sıvı ve tazzikli olduğundan en çok bunlar gerekti.
kusmaları çok olduğundan ağız mendili 15-20 tane kadar kullanıyoruz hala.
bebek yatağını park yatak aldık ama çokta bi artısını şu ana kadar yaşamadık. kundak için ince battaniyeler yaptık 5-6 tane. penye, pamuklu battaniyelerde en çok lazım olanlar arasında.
keyifle alır ve kullanırsınız inşallah
evet canim gunduz suyunu skp verdim cok sukur bi sknti olmadimandalinayı gündüz mü verdin canım gaz yaparmı acaba bende ondan tereddüt edip vermiyorum suyunumu verdin?
Canım öksürüğü nasıl geçirdin?nelerr yaptın anlatırmısın.kayınvalidem görümcemin hasta grip öksüren çocuğunu almış gelmiş.nekadar dikkat etsemde öksürmeye başladı.canım çok sıkıldı ya.bize verilen antibiyiğto risk alıp kullanmadım. çok şükür geçti ökrüğü.
senin kuzun nasıl oldu canım
biZde 27 agustos dogumluyuz. benim kizim oturmayi hic sevmiyo. ama ben oturtuyorum. koltugun kosesine oturtup etrafina yastiklar koyuyorumKızlar ben çok giremiyorum siteye bişi sorcam 27 ağustos doğumlu oturma işini nasıl yapıyorsunuz kucakta oturtuyorum ama destekli oturmaya çok istiyo hatta kendi yapmaya calisiyo
Ben hergün kutu sütten küçük bir kavanoza mayalıyorum.kizlar bebislere yogurtlari nasil yapiyosunz
nasil yapiyosun peki olculeri nasilBen hergün kutu sütten küçük bir kavanoza mayalıyorum.
Bir küçük kutu sütü ısıtıyorum.El yakmayacak sıcaklığa ulaştığında içine bir tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum.battaniyeye sarıp beş saat bekletiyorum.nasil yapiyosun peki olculeri nasil
geçmiş olsun canım. ben elma kabuğunu az bi suyla kaynatıp 3-4 çay kaşığı ılık ılık verdim. ayva rendeleyip az suyla azıcık kaynatıp 2 çay kaşığı kadar suyundan verdim. sırtının terini sık sık kontrol ettim. uyuduğu vakit kafasını biraz yüksekte tuttum. geceleri su ısıtıp buhar sağladığım.ve en önemlisi bool boool anne sütü, anne sütü alamıyorsa sıvı alımı çok önemliymiş. 2-3 saate bir serum fizyolojik sıkıp burnunu aspire ettim. inşallah çabucak geçer Allah şifa versin canımCanım öksürüğü nasıl geçirdin?nelerr yaptın anlatırmısın.kayınvalidem görümcemin hasta grip öksüren çocuğunu almış gelmiş.nekadar dikkat etsemde öksürmeye başladı.canım çok sıkıldı ya.
canım ben 100 ml sütü (marketten aldığım günlük süt ile) ısıtıp bir çay kaşığı yoğurdu ayrı bi bardakta sütten azıcık alıp inceltiyorum. sonra bu 100 ml sütün içine katıp karıştırıyorum. küçük bardak ya da kavanoza mayalıyorum. bardağın üstüne temiz tülbenti yerleştirip streçliyorum. iyice sarmalayıp peteğin üzerine bırakıyorum.4 saatte tutuyo. afiyet olsun kuzunanasil yapiyosun peki olculeri nasil
tesekkur edermmBir küçük kutu sütü ısıtıyorum.El yakmayacak sıcaklığa ulaştığında içine bir tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum.battaniyeye sarıp beş saat bekletiyorum.
canim tesekkur ederimcanım ben 100 ml sütü (marketten aldığım günlük süt ile) ısıtıp bir çay kaşığı yoğurdu ayrı bi bardakta sütten azıcık alıp inceltiyorum. sonra bu 100 ml sütün içine katıp karıştırıyorum. küçük bardak ya da kavanoza mayalıyorum. bardağın üstüne temiz tülbenti yerleştirip streçliyorum. iyice sarmalayıp peteğin üzerine bırakıyorum.4 saatte tutuyo. afiyet olsun kuzuna
Teşekkür ederim canım sağol.geçmiş olsun canım. ben elma kabuğunu az bi suyla kaynatıp 3-4 çay kaşığı ılık ılık verdim. ayva rendeleyip az suyla azıcık kaynatıp 2 çay kaşığı kadar suyundan verdim. sırtının terini sık sık kontrol ettim. uyuduğu vakit kafasını biraz yüksekte tuttum. geceleri su ısıtıp buhar sağladığım.ve en önemlisi bool boool anne sütü, anne sütü alamıyorsa sıvı alımı çok önemliymiş. 2-3 saate bir serum fizyolojik sıkıp burnunu aspire ettim. inşallah çabucak geçer Allah şifa versin canım