2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken sorun yok oturunca kendine zarar verecek gibi agliyor kucaktan nasil vazgerire
Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken
Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken sorun yok oturunca kendine zarar verecek gibi agliyor kucaktan nasil vazgerire bilirim????
Onun yatırınca yada oturduğunuzda sıkılmayacağı aktiviteler oyunlar oyuncaklar bulman lazım.çunkü bebekler çabuk sıkılıyor onlar eğlendikleri zaman mutlu oluyorlar.

Kizlar ben de 10 gun oldu baslayali. Elma armut puresi ve mandalina suyu verdim. Mandalinayi cok sevdi digerlerini de eh iste. Yogurda geceyim artk diorum.

mandalinayı gündüz mü verdin canım gaz yaparmı acaba bende ondan tereddüt edip vermiyorum suyunumu verdin?

aynen benim yaşadıklarım cancazım ahh ne zordu o sıcak ağustos günlerinde buz gibi su içememek ....

Kizlar nasilsiz bizim 5 ,5 aylik ve iki disimiz cikti bir hafta once bir disi cikti oglummun bugunde baktik ikinci cikmis hamd olsun..:))))

bize verilen antibiyiğto risk alıp kullanmadım. çok şükür geçti ökrüğü.
senin kuzun nasıl oldu canım
Canım öksürüğü nasıl geçirdin?nelerr yaptın anlatırmısın.kayınvalidem görümcemin hasta grip öksüren çocuğunu almış gelmiş.nekadar dikkat etsemde öksürmeye başladı.canım çok sıkıldı ya.

Kızlar ben çok giremiyorum siteye bişi sorcam 27 ağustos doğumlu oturma işini nasıl yapıyorsunuz kucakta oturtuyorum ama destekli oturmaya çok istiyo hatta kendi yapmaya calisiyo

Kızlar ben çok giremiyorum siteye bişi sorcam 27 ağustos doğumlu oturma işini nasıl yapıyorsunuz kucakta oturtuyorum ama destekli oturmaya çok istiyo hatta kendi yapmaya calisiyo
biZde 27 agustos dogumluyuz. benim kizim oturmayi hic sevmiyo. ama ben oturtuyorum. koltugun kosesine oturtup etrafina yastiklar koyuyorum

geçmiş olsun canım. ben elma kabuğunu az bi suyla kaynatıp 3-4 çay kaşığı ılık ılık verdim. ayva rendeleyip az suyla azıcık kaynatıp 2 çay kaşığı kadar suyundan verdim. sırtının terini sık sık kontrol ettim. uyuduğu vakit kafasını biraz yüksekte tuttum. geceleri su ısıtıp buhar sağladığım.ve en önemlisi bool boool anne sütü, anne sütü alamıyorsa sıvı alımı çok önemliymiş. 2-3 saate bir serum fizyolojik sıkıp burnunu aspire ettim. inşallah çabucak geçer Allah şifa versin canım

nasil yapiyosun peki olculeri nasil
canım ben 100 ml sütü (marketten aldığım günlük süt ile) ısıtıp bir çay kaşığı yoğurdu ayrı bi bardakta sütten azıcık alıp inceltiyorum. sonra bu 100 ml sütün içine katıp karıştırıyorum. küçük bardak ya da kavanoza mayalıyorum. bardağın üstüne temiz tülbenti yerleştirip streçliyorum. iyice sarmalayıp peteğin üzerine bırakıyorum.4 saatte tutuyo. afiyet olsun kuzuna

canim tesekkur ederim

Teşekkür ederim canım sağol.

Ağustos anneleri merhaba
Bebeğim 5 ağustos doğumlu 5,5 aylıkken ek gıda denemelerine basladık basta kaşığı reddetti kızım ancak son bir bir&bir buçuk haftadır çok güzel yemeye baslamıştı. Gunde 200 cc ek gıda alıyordu mutlaka meyve yoğurt ve sebze. Ve durup dururken yememeye basladı birden sadece ek gıdayı değil biberonla beslenmeyi de redetmeye basladı (ben sütümü sağarak veriyorum hala gunde 600 cc süt içiyordu kuzucum)ne süt ne yoğurt ne meyve ne sebze. Zoraki yediriyorum herseyi. Sutunu bile içmek istemiyor,mama önlüğünü gördüğünde mızıklanmaya baslıyor.tam ek gıdaya alıştık maşallah derken şimdi bu da neyin nesi anlamadım. Kabızlığımız vardı prebiyotik lif kullanmaya baslamıştık ağzında çıkan bir diş de görmüyorum ne yapacağımı sasırmış durumdayım ve çok üzülüyorum benzer durum yasayan var mı??

Merhabalar! Ben de araniza katilmaya geldim. Benim de kizim Agustos`un sonunda dogdu. Baktim deneyimsiz hic olmuyor, sizleri okuyordum ama sorularim oluyordu. Bu yüzden en iyisi araniza katilmak diye düsündüm. Umarim herkes iyidir ve bana da yer vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…