- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.581
buranin hic tadi kalmamiss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz, güzelim başlıkta eskisi kadar paylaşım olmasa da yine de kalanlar yeter belki....Merhabalar! Ben de araniza katilmaya geldim. Benim de kizim Agustos`un sonunda dogdu. Baktim deneyimsiz hic olmuyor, sizleri okuyordum ama sorularim oluyordu. Bu yüzden en iyisi araniza katilmak diye düsündüm. Umarim herkes iyidir ve bana da yer vardir.
Maalesef çok kötü olduburanin hic tadi kalmamiss
Yalnız mandalina ve portakal da ilk başlarda onermiyorlar. Asitli bir meyve olduğu için. Ben de ilk mandalina verdim eline, tattirmak için sonra ya bir yerde okudum ya da tecrübeli birisinden duydum 8-9 aylık gibi verirsen daha iyi diyemandalinayı gündüz mü verdin canım gaz yaparmı acaba bende ondan tereddüt edip vermiyorum suyunumu verdin?
Gecmis olsun canim. Nasil bisey o. Aci agri falan oluyo mu? Ayy yazik yavrum yaa...kizlar benim kizimda dilbagi vardi dün kestirdik yavrum rahatca emiyo artik
Yok canim face de grup kuruldu. Arkadaslarin cogu oraya geçti. burda bi avuc kaldik kimsenin de tadi kalmadi o yuzden..Evet ben de simdi fark ettim neden kimsecikler kalmamis???? Kac gündür kimse yazmadi, benim baktigim zaman hergün doluydu burasi. Kimsenin kimseye ihtiyaci kalmadi mi acaba cocuklar büyüyünce :)
cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyuduGecmis olsun canim. Nasil bisey o. Aci agri falan oluyo mu? Ayy yazik yavrum yaa...
sizinde mi hasta bebişiniz neyi var öksürükmü geçmiş olsun neler önerirsin benım oğluşum ateş öksürük burnu akıyor buhar iyi gelirmi öksürüğe?
naptın ayca bebişin nasıl?bende giremyorum iki çocukla çok bitkin oluyorum üstüne ev işi yemek vs derken....şubat ın 2 sinde altı aylık aşısını olacak çok korkuyorum inş. rahat atlatırız.
Yok canim face de grup kuruldu. Arkadaslarin cogu oraya geçti. burda bi avuc kaldik kimsenin de tadi kalmadi o yuzden..
Ayy çok sevindim kuzun adına kıyamam rahatlamıl çocuk geçmşş olsun canım[/QUOTE][QUOTE="minikkizimmm, post: 39482895, member: 62çocuk. ]cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyudu
benim ki dokunmayo falan birak aglamaya basliyo korkuyo kucuk bebeklerden bulunduklari odaya bile giremiyoruz. hele bi de baska bebek aglamasi duyarsa korkudan titreyip basiyo yaygarayianladimmm... sansim yok demek ki :) Burada kalanlara sorayim bari, sizlerin bebekleri baska bebek görünce direk bakip dokunmaya calisiyor mu falan? Benim arkadaslarimin bebeklerinin fotolarini görüyorum bebekler hep birbirine dokunmaya calisiyo 6 aylik falan, bakiyolar, sanki iletisim kuruyorlar gibi. Ama benim kizim hic öyle degiiillll... Sizce bir sorun olabilir mi?
Benim bebeğim de ağlayan bebeklerin sesinden korkup ağlıyor.Ben yalnız büyümesine bağlıyorum.Evde benden başkasını görmüyor yavrum.Dışarı çıkınca da yabancılıyor.anladimmm... sansim yok demek ki :) Burada kalanlara sorayim bari, sizlerin bebekleri baska bebek görünce direk bakip dokunmaya calisiyor mu falan? Benim arkadaslarimin bebeklerinin fotolarini görüyorum bebekler hep birbirine dokunmaya calisiyo 6 aylik falan, bakiyolar, sanki iletisim kuruyorlar gibi. Ama benim kizim hic öyle degiiillll... Sizce bir sorun olabilir mi?
benim ki dokunmayo falan birak aglamaya basliyo korkuyo kucuk bebeklerden bulunduklari odaya bile giremiyoruz. hele bi de baska bebek aglamasi duyarsa korkudan titreyip basiyo yaygarayi
Benim bebeğim de ağlayan bebeklerin sesinden korkup ağlıyor.Ben yalnız büyümesine bağlıyorum.Evde benden başkasını görmüyor yavrum.Dışarı çıkınca da yabancılıyor.
Kızlar mama sandalyesi aldınız mı, aldıysanız hangi marka model tercih ettiniz ve yorumlarınız neler?