2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar! Ben de araniza katilmaya geldim. Benim de kizim Agustos`un sonunda dogdu. Baktim deneyimsiz hic olmuyor, sizleri okuyordum ama sorularim oluyordu. Bu yüzden en iyisi araniza katilmak diye düsündüm. Umarim herkes iyidir ve bana da yer vardir.
Hoşgeldiniz, güzelim başlıkta eskisi kadar paylaşım olmasa da yine de kalanlar yeter belki....

Evet ben de simdi fark ettim neden kimsecikler kalmamis???? Kac gündür kimse yazmadi, benim baktigim zaman hergün doluydu burasi. Kimsenin kimseye ihtiyaci kalmadi mi acaba cocuklar büyüyünce :)

mandalinayı gündüz mü verdin canım gaz yaparmı acaba bende ondan tereddüt edip vermiyorum suyunumu verdin?
Yalnız mandalina ve portakal da ilk başlarda onermiyorlar. Asitli bir meyve olduğu için. Ben de ilk mandalina verdim eline, tattirmak için sonra ya bir yerde okudum ya da tecrübeli birisinden duydum 8-9 aylık gibi verirsen daha iyi diye

Evet ben de simdi fark ettim neden kimsecikler kalmamis???? Kac gündür kimse yazmadi, benim baktigim zaman hergün doluydu burasi. Kimsenin kimseye ihtiyaci kalmadi mi acaba cocuklar büyüyünce :)
Yok canim face de grup kuruldu. Arkadaslarin cogu oraya geçti. burda bi avuc kaldik kimsenin de tadi kalmadi o yuzden..

Gecmis olsun canim. Nasil bisey o. Aci agri falan oluyo mu? Ayy yazik yavrum yaa...
cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyudu

sizinde mi hasta bebişiniz neyi var öksürükmü geçmiş olsun neler önerirsin benım oğluşum ateş öksürük burnu akıyor buhar iyi gelirmi öksürüğe?

naptın ayca bebişin nasıl?bende giremyorum iki çocukla çok bitkin oluyorum üstüne ev işi yemek vs derken....şubat ın 2 sinde altı aylık aşısını olacak çok korkuyorum inş. rahat atlatırız.

Teşekkürler kızlar merak ettiğiniz için. Anca girebildim malum tatil falan olayları. Ben baktım olmucak dr. A götürdüm ilk dr. Un verdiği ilaçlar işe yaramadı hurıltısı devam ediyordu. İzmire gitmiştim anneme orda tekrar dr. a gittikonun verdiği ilaçlar işe yaradı çok şükür iyi şimdş yavru

[QUOTE="minikkizimmm, post: 39482895, member: 62çocuk. ]cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyudu[/QUOTE]
Ayy çok sevindim kuzun adına kıyamam rahatlamıl çocuk geçmşş olsun canım

Yok canim face de grup kuruldu. Arkadaslarin cogu oraya geçti. burda bi avuc kaldik kimsenin de tadi kalmadi o yuzden..

anladimmm... sansim yok demek ki :) Burada kalanlara sorayim bari, sizlerin bebekleri baska bebek görünce direk bakip dokunmaya calisiyor mu falan? Benim arkadaslarimin bebeklerinin fotolarini görüyorum bebekler hep birbirine dokunmaya calisiyo 6 aylik falan, bakiyolar, sanki iletisim kuruyorlar gibi. Ama benim kizim hic öyle degiiillll... :KK43: Sizce bir sorun olabilir mi?

[QUOTE="minikkizimmm, post: 39482895, member: 62çocuk. ]cnm dilimizin altinda ki iplik gibi sey var ya onun dilin ucunda olmasiymis. meme emmekte zorlaniyodu.dilini disari cikaramiyodu. yok hic agrisi olmadi 10 saniye bile surmedi. yavrum hemen dilini disari cikarmaya basladi ve meme emmesi gercektencok degisti.dunden beri o kadar rahat emiyo ki gece bile cok rahat uyudu
Ayy çok sevindim kuzun adına kıyamam rahatlamıl çocuk geçmşş olsun canım[/QUOTE]
tesekkur ederim cnm benm

anladimmm... sansim yok demek ki :) Burada kalanlara sorayim bari, sizlerin bebekleri baska bebek görünce direk bakip dokunmaya calisiyor mu falan? Benim arkadaslarimin bebeklerinin fotolarini görüyorum bebekler hep birbirine dokunmaya calisiyo 6 aylik falan, bakiyolar, sanki iletisim kuruyorlar gibi. Ama benim kizim hic öyle degiiillll... :KK43: Sizce bir sorun olabilir mi?
benim ki dokunmayo falan birak aglamaya basliyo korkuyo kucuk bebeklerden bulunduklari odaya bile giremiyoruz. hele bi de baska bebek aglamasi duyarsa korkudan titreyip basiyo yaygarayi

Benim bebeğim de ağlayan bebeklerin sesinden korkup ağlıyor.Ben yalnız büyümesine bağlıyorum.Evde benden başkasını görmüyor yavrum.Dışarı çıkınca da yabancılıyor.

benim ki dokunmayo falan birak aglamaya basliyo korkuyo kucuk bebeklerden bulunduklari odaya bile giremiyoruz. hele bi de baska bebek aglamasi duyarsa korkudan titreyip basiyo yaygarayi

Kiyamam ya... Ben de kafama takmistim neden benim kizim hic ilgilenmiyor diye. Demek ki her bebek farkli aslinda gercekten. Tesekkürler yanit icin!

Benim bebeğim de ağlayan bebeklerin sesinden korkup ağlıyor.Ben yalnız büyümesine bağlıyorum.Evde benden başkasını görmüyor yavrum.Dışarı çıkınca da yabancılıyor.

Bebisler ne farklilar birbirlerinden, benimki aglayinca aglamiyo ama hic ilgilenmiyo bebeklerle, sanirim ayni sebepten bizimki de benden baska kimse görmüyor, cok nadir yani ayda bir kere belki baska bebek görüyor, onu da ne oldugunu anlamiyor o zaman.

Kızlar mama sandalyesi aldınız mı, aldıysanız hangi marka model tercih ettiniz ve yorumlarınız neler?

Canim merhaba ben bundan aldim: http://www.hepsiburada.com/liste/ha...productId=ailesersa639580&categoryId=60000513

Ama henüz hala kücük oturmak icin, hemen kendini asagi kaydirmaya calisiyor, cabucak yemegini verip kaldiriyorum. Her zaman püre verince oturtmamin sebebi de oranin yemek yeme sandalyesini oldugunu anlamasi icin. :)

Yani aslinda farklari ne bilmiyorum, bu ürünü biraz daha ucuza bir sitede bulmustum, indirimdeydi o dönem öyle aldim. Cok bir farklari yok gibi geliyor bana ama arastirmadim da öyle. Bence gayet normal yeterli bir sey.

X