- 8 Aralık 2013
- 426
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.541
Ay insallah sever benimki de. Ben su vermeye de basladim. Bi de elma armut puresi veriyorum.. simdi de bikac gune kdr yogurt mayalamaya baslicam. Ama netye cok fatkli seyler yaziyo kimi yerde sakin acik sutten yapmayin pastorize kullanin yaziyo kimi yerde de kapali sutlerde bin tane katki maddesi var dogal kullanin yaziyo bi turlu karar veremiyorumCanım benimde bebeğim başta sevmemişti.Şimdi kaşığı görünce ağzını kendi açıyor.
Ben kapalı sütten yapıyorum yoğurdu ama açık süt bulamadığımdan.Ay insallah sever benimki de. Ben su vermeye de basladim. Bi de elma armut puresi veriyorum.. simdi de bikac gune kdr yogurt mayalamaya baslicam. Ama netye cok fatkli seyler yaziyo kimi yerde sakin acik sutten yapmayin pastorize kullanin yaziyo kimi yerde de kapali sutlerde bin tane katki maddesi var dogal kullanin yaziyo bi turlu karar veremiyorum
Canim sadece anne sutu veriyorum ek gidaya gecince ne yspacagimi bilmiyorum hic:-( :-( bu hafta sunu deneyecegim kendim ishal yapici seylerle beslenecegim kayisi incir erik kurusu aldim bunlari oylece yerdemmi daha cok ise yarar komposto yaparsam mi???? Ne yiyeyim başka??? Bu ise yaramazsa haftaya sut urunlerini tamamen kesecegim sut slerjidindrn suphelenmeye bsdlsdim sut _slerjisinde ya ishal ya kabiz oluyormud bebekler benimki once ishaldi hep dimdide hep kabizek gıdaya başladın mı canım. haftada bir olması normal olmayabilir eğer sürekli böyleyse.
Anladim canim. biz görev itibariyle koyde olduğumuz icin sikinti olmuyo yollayayim sana daBen kapalı sütten yapıyorum yoğurdu ama açık süt bulamadığımdan.
Canim sade anne sutu alan bebklerde 10 gune kadar normalmis. Benim oglum da bazen cok duzenlu gunluk yapiyo. Bazen 10 gun yapmadigi oluyi. Ama rahatsizligi yok. Senin kuzun nasil rahatsiz oluyo muCane anne sutu veriyorum ek gidaya gecince ne yspacagimi bilmiyorum hic:-( :-( bu hafta sunu deneyecegim kendim ishal yapici seylerle beslenecegim kayisi incir erik kurusu aldim bunlari oylece yerdemmi daha cok ise yarar komposto yaparsam mi???? Ne yiyeyim başka??? Bu ise yaramazsa haftaya sut urunlerini tamamen kesecegim sut slerjidindrn suphelenmeye bsdlsdim sut _slerjisinde ya ishal ya kabiz oluyormud bebekler benimki once ishaldi hep dimdide hep kabiz
Benimki huysuz zaman zaman ama hep oyle can sıkıntısından yapiyor gibi geliyor hep gezdirin beni kucakta diyor.... SİZİNKİLERDE ZAMANİNİN COGUNU MİZİRDANARAK Mİ GECİRİYOR KİZLAR?? Bu durum bdnde surekli bir stres oluşturuyor. Acaba nir derdi mi var diye surekli dusunuyorum????Canim sade anne sutu alan bebklerde 10 gune kadar normalmis. Benim oglum da bazen cok duzenlu gunluk yapiyo. Bazen 10 gun yapmadigi oluyi. Ama rahatsizligi yok. Senin kuzun nasil rahatsiz oluyo mu
Ne güzel imkanınız varken doğal şeylerle besleyin bebişinizi.Öğretmen misiniz yoksa?Anladim canim. biz görev itibariyle koyde olduğumuz icin sikinti olmuyo yollayayim sana da
Merhaba inek sütü alerjisinden şüpheleniyorsanız eğer inek sütünden yapılan ürünleri bir müddet yemeyin bakalım.Bizde de aynı şüphe vardı test yaptırmadık ama ben yediklerime dikkat ediyorumBenimki huysuz zaman zaman ama hep oyle can sıkıntısından yapiyor gibi geliyor hep gezdirin beni kucakta diyor.... SİZİNKİLERDE ZAMANİNİN COGUNU MİZİRDANARAK Mİ GECİRİYOR KİZLAR?? Bu durum bdnde surekli bir stres oluşturuyor. Acaba nir derdi mi var diye surekli dusunuyorum????
merhaba inek sütü alerjisinden şüpheleniyorsanız eğer bir müddet inek sütünden yapılan ürünleri yemeyin bakalım.Bizde de aynı şüphe vardı doktorumuz test yaptırmadı ama bana yediklerine dikkat et dedi.Ben sadece keçi sütü ürünleri kullanıyorum.Bebeğim iyi şimdi.Canim sadece anne sutu veriyorum ek gidaya gecince ne yspacagimi bilmiyorum hic:-( :-( bu hafta sunu deneyecegim kendim ishal yapici seylerle beslenecegim kayisi incir erik kurusu aldim bunlari oylece yerdemmi daha cok ise yarar komposto yaparsam mi???? Ne yiyeyim başka??? Bu ise yaramazsa haftaya sut urunlerini tamamen kesecegim sut slerjidindrn suphelenmeye bsdlsdim sut _slerjisinde ya ishal ya kabiz oluyormud bebekler benimki once ishaldi hep dimdide hep kabiz
aynı kararsızlığa bende düştüm canım bazen diyorum şu internete hiç baksama keşke. her şeyi endişe içinde yapmış oluyorum. açık süt öneriyo çevremdeki anneler ama bu açık sütün ilaçlanmamış, ineklerin hastalık durumunda ilaç almamış olduklarını mutlaka sormak ve sütçünün güvenilir olması gerekli. bu olanak yoksa hazır günlük süt uygun olan gibi şuan için kafamda bu şekillendiAy insallah sever benimki de. Ben su vermeye de basladim. Bi de elma armut puresi veriyorum.. simdi de bikac gune kdr yogurt mayalamaya baslicam. Ama netye cok fatkli seyler yaziyo kimi yerde sakin acik sutten yapmayin pastorize kullanin yaziyo kimi yerde de kapali sutlerde bin tane katki maddesi var dogal kullanin yaziyo bi turlu karar veremiyorum
Evet ogretmenim.. en guzel yani dogal gidalar tabi.Ne güzel imkanınız varken doğal şeylerle besleyin bebişinizi.Öğretmen misiniz yoksa?
Canim benimki de oyle. Yani soyle ki sklnca mzrdaniyor. E dikkati de cabuk dagoldigi icin surekli ilgi istiyor uyaran degisikligi istiyor icerde durmaktan sklyor kapiyi acik gorunce o tarafa dogru atlyor oyle yani.Benimki huysuz zaman zaman ama hep oyle can sıkıntısından yapiyor gibi geliyor hep gezdirin beni kucakta diyor.... SİZİNKİLERDE ZAMANİNİN COGUNU MİZİRDANARAK Mİ GECİRİYOR KİZLAR?? Bu durum bdnde surekli bir stres oluşturuyor. Acaba nir derdi mi var diye surekli dusunuyorum????
Evet yaa nette yazanlari okudukca bir gunde 40 sefer fikrim degisiyo. Yani guvenilirlik soyle tanidigim bir-iki velim var guvenebilecegimi dusunuyorum umarim yanilmamaynı kararsızlığa bende düştüm canım bazen diyorum şu internete hiç baksama keşke. her şeyi endişe içinde yapmış oluyorum. açık süt öneriyo çevremdeki anneler ama bu açık sütün ilaçlanmamış, ineklerin hastalık durumunda ilaç almamış olduklarını mutlaka sormak ve sütçünün güvenilir olması gerekli. bu olanak yoksa hazır günlük süt uygun olan gibi şuan için kafamda bu şekillendi
Neden mutsuz olduğunu düşünüyorsun ki.belki sen streslisin şu sıralarda bebeğin onu hissediyor senin negatif enerjini alıyor.altı kuru,karnı tok,ağrısı sızısi olmadıktan sonra neden mutsuz olsun ki annesi.sadece onun neşesini ortaya çıkarmak lazım ona neşeli şarkılar söyle onunla oyunlar oyna sohbet et,ona sevdiğini sevildiğini hissettir annesi.belki bunları sende yapıyorsundur maksadım karışmak değil sadece bebeğim mutsuz demen bana dokundu üzüldüm canım.Kızlar dün armut yedim kurutulmuş erik kayısı içir yedim muzu kestim muzu çok yiyordum bebeğim sabah yaptı hemen akşamda az bisey yapmış çok mutlu oldum benim yediklerimdenmiş demek ki... ama bebeğinin mutsuzluğu geçmedi hep mutsuz yaaa anlamıyorum sorun kabızlıkta degilmis off off bebeğim mutlu diyorsunuz ya benimki hep mızmızlanıyor ona bakmak yormuyor onun mutsuzluğu yoruyor oyuncaklarına vuruyor eliyle yüzünü yırtıyor saç
Bugun daha net gordum sikintisi kucakta gezmek istemesinden kulagini yuzunu koparacak gibi yapiyotr otutunca saclarini yoluyor ayakta gezerken sorun yok oturunca kendine zarar verecek gibi agliyor kucaktan nasil vazgerire bilirim????Neden mutsuz olduğunu düşünüyorsun ki.belki sen streslisin şu sıralarda bebeğin onu hissediyor senin negatif enerjini alıyor.altı kuru,karnı tok,ağrısı sızısi olmadıktan sonra neden mutsuz olsun ki annesi.sadece onun neşesini ortaya çıkarmak lazım ona neşeli şarkılar söyle onunla oyunlar oyna sohbet et,ona sevdiğini sevildiğini hissettir annesi.belki bunları sende yapıyorsundur maksadım karışmak değil sadece bebeğim mutsuz demen bana dokundu üzüldüm canım.