- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.301
Istanbul Kozyatagındayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antep çok güzel Canim yaaBen antebdeyim
konak hastanesi gülten yaylacı..pek çok arkadaşımın önerisiyle gittim şimdilik bende çok memnunum :) bebeğime öncelkle sevgiyle yaklaşıyor oğlum onu görünce hemen gülücükler atıyor çok pozitif işini özenle yapıyor inşallah öyle devam eder :)cihan hastanesindeki metin şen e gidiyoruz. memnunuz şimdilik :) siz kime gidiyorsunuz
allahm sıfa versın yavruna atesden odum kopuyo bizimde 39.5 du hastaneye giderkeninip cikiyo surekli ya
nasıl gircez anlamadım ben canımKizlarrrr ben kuruyorum grubu bak gelin ha bosuna acmis olmiim 2014 agustos anneleri kapali grp ypiyrm snra dzenlemeleri hep brbr yprz olur mu
İlk atama yerim kilis.3 yıl çalıştım orada.hafta sonları hep antebe giderdikBen antebdeyim
:)) yok o tutmadi:) bizimkinin adi Nehir kerem nasil annesi? Zorluk cikariyormu sanaAdıda aynı çıkarmış :) Kerem
Cnm yakinmisiz bende urfa birecik teyim senin antep merkez mmiBen antebdeyim
dönem dönem çıkarıyor evet.. mesela bugün nolduysa biraz huzursuz.. ama genel olarak iyiz şükür.:)) yok o tutmadi:) bizimkinin adi Nehir kerem nasil annesi? Zorluk cikariyormu sana
cAntep çok güzel Canim yaa
Ewet merkez cnmCnm yakinmisiz bende urfa birecik teyim senin antep merkez mmi
aa bende urfadayım hangi dr a gidiyorsunuzCnm yakinmisiz bende urfa birecik teyim senin antep merkez mmi
Aman iyi cnm allah iylik versindönem dönem çıkarıyor evet.. mesela bugün nolduysa biraz huzursuz.. ama genel olarak iyiz şükür.
Cnm seninle daha once konuşmuştuk ben birecik teyim dogumu osm de yaptim bulent sezgin de ilk kontrol ler de orda oldu simdi ise birecik devlet hastanesi nde drumuz betul hanim sen kime gidiyorsun urfada. Abdurrahim cekin var academia da o iidir bi ara birecikteydi kizimi ona götürüyor dumaa bende urfadayım hangi dr a gidiyorsunuz
cnm insallah duzelir. Herhangi bir saglik sorunu yoksa alti aydan sonra uyku danismanligi falan aLirsin cnm yada kendin uyku egitimi yaparsin. Cok zor cokk ama gecicek bu gunlersaat 6.42 yeni uyudu mahvetti beni sabaha kadar kizim agladi ben agladim nolacak hic duzelmeyecekmk ya