- 20 Ocak 2014
- 372
- 43
- 34
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #41.281
ben verdim ve çok pişman oldum..sağlık hizmti bu amacından sapmış sağlık sektörü olmuş artık küçücük bebeğe neye göre kan damlası veriosun devlet efendi bi açıklaması var mı bunun..konuya döneyim ben verdim canım vermez olaydım yavrumun kakasında kan çıktı aklımda çıktı tabi bırakınca düzeldi çok şükür...Arkadaşlar bugün doktorumuz bize de kan damlasını verdi gunde 1 defalık , 7 damla. Ama ben vermicem. Almanya'da kesinlikle 4 aylık bebeklere kan damlası vermiyorlar ki zaten henuz anne Sütünden alıyorlar. Tahlil yapmadan bilemezler ki kansız olup olmadıklarıni. Aranızda kullanan varmi ?
kan damlası benım doktorumda henüz baslamıcaz dedı bız kan tahlılı yaptırdık hastanede yattığımız zaman kan degerı 11.8 cıkmıstı valla bu kan damlası vıtamınler benım kafamı da cok karıştırıyordun bizde asi olduk.kan damlasi verdiler ama oglusumun alerjisi var acaba yan etkisi olurmu dr srmaya unuttum.bilen varmi acaba bide biarkadas d3vermedi salik ocagi dedi ama bize verdiler..
Nasıl başardınız:)kızlar aozlı ve doğallllla buluşabıldık sonunda herkesı bekliyoruz
canım benı ekledı bı arkadas bırını de ben ekledim facedn bende gruba dahıl ettım ıstersen sende oyle yap grubu bulamazsan sonra sılersın arkadslardanben bahane grup sahane olcakNasıl başardınız:)
Kizima verdigi kan damlası hamileyken ben hapını kullandım. Yani bebeklere ozel bi damla olduğunu sanmıyorum canimAnladım canım bende Avusturyada doğum yapacaktim ama vazgeçtim...aslında ordada her doktora güvemiyorum...bilmiyorum nasıl olacak yan etkileri var mıdır acaba birde bebeklerd yönelik bir kan damlasi mi bilmiyorum
canım benı ekledı bı arkadas bırını de ben ekledim facedn bende gruba dahıl ettım ıstersen sende oyle yap grubu bulamazsan sonra sılersın arkadslardanben bahane grup sahane olcak
Ayy canım ya gecmis olsun Bıraktığın iyi olmus. Yani hic dogru degil 4 aylık bebeklere kan damlası. Kesinlikle bende vermicem.ben verdim ve çok pişman oldum..sağlık hizmti bu amacından sapmış sağlık sektörü olmuş artık küçücük bebeğe neye göre kan damlası veriosun devlet efendi bi açıklaması var mı bunun..konuya döneyim ben verdim canım vermez olaydım yavrumun kakasında kan çıktı aklımda çıktı tabi bırakınca düzeldi çok şükür...
suan ıcın tek bı yol bulduk benı ekleyebılır gruba dahıl olup sonra benı sılebılırsınGrupmu kurdunuz? Bende gelmek istiyorum :) bi yol tarif edermisin :)
gecmis olsn cnm. bugun biraz daha iyi sukurgeçmiş olsun canım. imşallah bugün iyidir kuzucuk.
bende giribim bebişe bulaştı sanırım hırıltı var burnu mu tıkanık anlamadım. spreyini sıkıyorum ama açılmıyo
canım ateşi ne durumdakizlar kizim iyice cildirdi.sabah 10 dan beri meme emmiyo israrla inatlasiyo
suan ıcın tek bı yol bulduk benı ekleyebılır gruba dahıl olup sonra benı sılebılırsın
Canım seni nasıl ekliyoruz.suan ıcın tek bı yol bulduk benı ekleyebılır gruba dahıl olup sonra benı sılebılırsın
cihan hastanesindeki metin şen e gidiyoruz. memnunuz şimdilik :) siz kime gidiyorsunuzyaaaa çok güzel bende izmitteyim..çocuk doktorunuz kim? nasıl memnun musun?
inip cikiyo surekli yacanım ateşi ne durumda