bebeğim 4 ay 10 günlük, 2 gün önce dr.a gittiğimde artık tattırmaya başlayabilirsin dedi çünkü nasıl olsa memenin yanında mama da veriyorsun dedi. Veee biz başladık bileeee
zaten 10 gün kadar önce ben armut yalattırmıştım, mandalina suyu vermiştim 1 kaç çk ve bebelac'ın pirinçli sebze mamasından 2 çk vermiştim. Ama dr mandalina ve portakal verme asitli olduğu için daha erken dedi.
Neyse dün itibariyle ilk defa yoğurt verdim, tattırıcaktım sadece ama baktım kuzu şapır şupur yiyor bir çay fincanı kadar verdim
(versem daha da yicekti), bugün yine 1 fincan kadar yedirdim. Kaşıkla yedirmek o kadar zevkli ki, onun yediğini gördükçe insanın içi bir hoş oluyor
Ama ben kaşığa alıştırmıştım zaten önceden, yani kaşığı görünce tanıyor, devit'ini, suyunu falan hep kaşıkla vermiştim. Yoğurttan sonra bir uyudu bir uyudu sormayın uyku yaptı kuzuma
Yani bizim olay tattırma değil direk yedirme gibi oldu ama napayım kuzum öyle istedi, allaha şükür bir rahatsızlık ta olmadı. Yalnız aklınızda olsun yoğurt doyurmuyor onu farkettim, çünkü kısa süre sonra yine mamasını 130 cc yedi, hiç bir fincan yoğurt yememiş gibi