2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım benimkinde ne olacak.Diş çıkarırken ateş filanda oluyor değil mi ? Bizde ateş yok huzursuzluk uykusuzluk ve salyalar var
Ateş ilerde azı dış zamanı olabiliyor.doktor diş ateş yapmaz ama o donemde vücudun direnci düşük olduğu için cabuk hastalanır demişti o zamanlar bize.ateş değil ama azı dış zamanı uyku düzeni bozukluğu bağlamalar huysuzluk tavan yapiyor

Ateş ilerde azı dış zamanı olabiliyor.doktor diş ateş yapmaz ama o donemde vücudun direnci düşük olduğu için cabuk hastalanır demişti o zamanlar bize.ateş değil ama azı dış zamanı uyku düzeni bozukluğu bağlamalar huysuzluk tavan yapiyor
Evet bu aralar başladı bu dedikleriniz..

[QUOTEboz mkinsanbuL, post: 38279073, member: 523019"]canım benim oğlum 2 saatte bir uyanınca nası seviniyordum. şimdi yine ilk günlere döndük saat başı hatta 45 dk ya bir uyanıyor bir haftadır. ne oldu bu çocuğa anlamadım.
bi de ağlaması değişti. ortalığı yıkıyo. önceden ıh mıh sesler çıkarırdı,şimdi yemin ederim yataktan fırlıyoruz sanki etini koparmışlar gibi ağlıyo gece[/QUOTE]
Canim bizimkide öyleydidun ilk defa tejrardan 2 saatte bir uyandi çoksewindim.seninkide ddüzelirzamanla.gecen doktora gittik ssöyledimsaatbasi uyaniyo doymuyonu ddiye.ddoktor anne bebek ilişkinincçokddeğişik birsey olduğunu, bebegin anneyi ozledgndende uyanabilcegini ssöyledi.buda belliki bi donem eski ggünlereddönecektirseninkide

Bende kilo alanlardanım :KK43: 60 ile hamile kaldım 63e düştüm doğum yapınca, şimdi 65im 2 kilo almışım 3,5 ayda :KK43:(

Kilosu gidenlere maşallah bir ben sanirim :KK66: neyse 6 aylık olsun allahın izniyle spora başlayacam azıcık diyet miyet olur heralde, bugün ablam gelecek bir yandan yemek yapamaya çalışıyorum bir yandan bebekle uğraşıyorum pasta yapacam filan ev cok beter bir yığın iş birsey yapmaya dedi ablam ama olmaz yapmadan...
Kalp içinde randevu aldık perşembeyr inşallah önemli birşey değildir istediğim doktordan olmadı bu doktorunda uzmanlık alanı doğuştan kalp rahatsızlıkları inşallah iyi olur herşey sipanin popo durmuyor yerinde dönmeye çalışıyor ama dönemiyor dönen bebekler var mi.

Merhabalar kizlar dun 4. Ay asilarini oldu kizim atesi sbha kdr dsmedi ck yukselmedide istah hic yok dunden beri almio agzina biberonu ck huysz hala
Kadasindaki bezeler onemszms ck skr
Bobregindeki genislemede ne artma var ne azalma:KK43:
Kan dmlasi verdiler sglk ocgndan napsam bilemiyorum
Cok zrmus bu asilar insallh sizn bebeklerinz daha rahat atlatir

Bende 58ilenhamile kaldim simdi 55 kiloyum :) gece bebegi 2 saate bir uyandığında uzulenler var ama bebek bu 2 saatte acikmasi normal değil mi bizde normalde 2 saate bir uyaniyoruz ama bu aralar burnu tikaniyo hafif kirginligi var o yüzden saat başı uyanıyoruz zaten 2 saatten daha fazla uyusa ben uyandirip emzirirdim diye düşünüyorum :)

Kızlar bu akşam enteresan bişey geldi başıma üst katta oturan komşu ki bir iki kere asansörde karşılaşıp selamlaşmanız haricinde diyaloğumuz yoktur. kapıyı çaldı çocuklarım bebeğin sesini duyuyo sürekli çok sevmek istediler bebeği almaya geldim. Ben bi kaldım ne diyo diye sonra siz gelin buyrun bizde sevin yabancı biliyo çok deyince kadın bozuldu vermiyomusun şimdi dedi. Yok dedim vermiyorum siz çocukları alın gelin buraya deyince iyi akşamlar deyip gitti. Neydi ki şimdi bu...
çok iyi yapmışsın canım. oyuncak mı bu. ben başkasının bebeğini elime almaya korkarım başına bi iş gelirse diye. maalesef benim komşumda alır alır giderim bunu diye konuşmalar yapıyor. ama zor yani. asla vermem. emanet tabağı bile kırılmasın diye hemen geri veririz. bebek götürmekte neymiş. küserse küssün

Kilosu gidenlere maşallah bir ben sanirim :KK66: neyse 6 aylık olsun allahın izniyle spora başlayacam azıcık diyet miyet olur heralde, bugün ablam gelecek bir yandan yemek yapamaya çalışıyorum bir yandan bebekle uğraşıyorum pasta yapacam filan ev cok beter bir yığın iş birsey yapmaya dedi ablam ama olmaz yapmadan...
Kalp içinde randevu aldık perşembeyr inşallah önemli birşey değildir istediğim doktordan olmadı bu doktorunda uzmanlık alanı doğuştan kalp rahatsızlıkları inşallah iyi olur herşey sipanin popo durmuyor yerinde dönmeye çalışıyor ama dönemiyor dönen bebekler var mi.
canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama henüz denk gelmedim. hayırdır, inşallah önemli bir şey yoktur

benim benim çabalıyo ama popoyu kaldıramıyor henüz. üst beden dönüyo sadece

Bende kilo alanlardanim cnmm.diyete basladim pazartesiden beri cnmm. Sutumde azalma olmadi cok sukur bolbol dereotu tuketiyorum birde protein tabiki, bizim kiz da donmeye basladi yuzukoyun yatiriyorum bi bakmisim sirtustu donmus :)))

canimtestun sonucu cikti galiba alerji kesinmi? ayrica ben bugun balik yedim yine kizardi. artik ne yiyecegimi sasirdim yaa oglum iyi olsunda yemm yeterki iyi olsun ...ayrica bisey sorcm afedersiniz oglumun gazi cok pis kokuyo kaka 2gunde bir yapiyo ondanmi acaba usutme belirtisimi yada baska bi sikintimiz yok cok sukur...
canım kan testinde alerji negatif çıktı.. doktor 1 hafta daha süt ürünlerinden uzak durmamı istedi. galiba bir hafta sonra tekrar süt ürünleri tüketmeye başlıycam.. eğer bebişin kakasında kan yada mukus oluşursa o zaman 3 aylığına süt ürünlerini bırakıcam.. şimdilik durum bu bakalım. gaz konusuna gelince üşütmeyle alakalı değil bence .. yediklerinden kaynaklanıyor. soğan baharat özellikle balık koku yaptırır.. zaten büyüdükçe kokulu olması normal.

Bizimki yüz üstü yatmıyor, sevmiyor hiç, arada 5 dk yatırayım diyorum çırpınıyor, ağlıyor ben de alıyorum hemen

Bende kilo alanlardanim cnmm.diyete basladim pazartesiden beri cnmm. Sutumde azalma olmadi cok sukur bolbol dereotu tuketiyorum birde protein tabiki, bizim kiz da donmeye basladi yuzukoyun yatiriyorum bi bakmisim sirtustu donmus :)))
Maşallah bebise bizimkide epeydir çabalıyor ama yok :) koluna takılıyor yatırmaya gör başlıyor ama yok hirslaniyor bu sefer ağlıyor döndürüyoruz ama geçmiyor hırsı yüz üstü yatıncada emekleme çabalarına giriyot ayaklarına az destek verince tırtıl gibi gidiyor sinirli yapamayinca ağlıyor

bebeğim 4 ay 10 günlük, 2 gün önce dr.a gittiğimde artık tattırmaya başlayabilirsin dedi çünkü nasıl olsa memenin yanında mama da veriyorsun dedi. Veee biz başladık bileeee :kk77:

zaten 10 gün kadar önce ben armut yalattırmıştım, mandalina suyu vermiştim 1 kaç çk ve bebelac'ın pirinçli sebze mamasından 2 çk vermiştim. Ama dr mandalina ve portakal verme asitli olduğu için daha erken dedi.

Neyse dün itibariyle ilk defa yoğurt verdim, tattırıcaktım sadece ama baktım kuzu şapır şupur yiyor bir çay fincanı kadar verdim :KK57: (versem daha da yicekti), bugün yine 1 fincan kadar yedirdim. Kaşıkla yedirmek o kadar zevkli ki, onun yediğini gördükçe insanın içi bir hoş oluyor :KK68: Ama ben kaşığa alıştırmıştım zaten önceden, yani kaşığı görünce tanıyor, devit'ini, suyunu falan hep kaşıkla vermiştim. Yoğurttan sonra bir uyudu bir uyudu sormayın uyku yaptı kuzuma :emir_bebek:

Yani bizim olay tattırma değil direk yedirme gibi oldu ama napayım kuzum öyle istedi, allaha şükür bir rahatsızlık ta olmadı. Yalnız aklınızda olsun yoğurt doyurmuyor onu farkettim, çünkü kısa süre sonra yine mamasını 130 cc yedi, hiç bir fincan yoğurt yememiş gibi :cool:
canım bence acele etme.. midesi bağırsakları vs bu kadarına hazır değil. anne sütü yada formül mama ver şimdilik ek gıdaya nasıl olsa geçersin.. hele pirinç boş vitaminsiz şeker deposundan ibaret. biz kendimiz bile pirinci kestik neredeyse, miniik bebekler bence daha besleyici şeyler tüketmeli. işine karışmak istemem sadece bildiklerimi paylaşmaya çlışıyorum

canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama henüz denk gelmedim. hayırdır, inşallah önemli bir şey yoktur

benim benim çabalıyo ama popoyu kaldıramıyor henüz. üst beden dönüyo sadece

Canim kalbinde üfürme var az dereceli bunu normal çocuk doktoru söyledi tam derecesini bilmiyoruz daha kapanir diyor çevredekiler. İnşallah önemli birşey değildir. ..

Bu arada telden çoklu alıntı nasıl yapılıyor yahu çoklu akıntıya tıklıyorum olmuyor format değişti çözemedim daha

Canim seninki ne zaman dogmustu? Benimkide daha popoyu kaldiramiyo ama kafayi sirtustu yatrdgmzda beline kadar kaldiriyo :)

Burada kozlar bebeğinizin sut alerjisi olduğunu nazil anladiniz? Hangi belirtilerle doktora gottiniz.benimkinin gidik ve yan boynunda jizarciklar var ama isilik gibi.bilemedim alerjimi isilikmi?

X