- 14 Kasım 2014
- 48
- 13
- 31
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.401
İki mama denedik ikisininde kabul etmuyi bizimki diliyle biberonu bi o tarafa cevryo bi bu tarafa aksmlari yedrym dyrm ama kabullnmiyo böyle bi durum yasyn varmi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyurken kesiyorum dene sende ınan zor değil korkmaDun akşam eşimle baya kavga ettik kuzumin tırnaklarını keserken deriyi kesti kanadı kesemiyor ya da makastan nasıl ağladı kuzum nasıl..güya benim yüzümden olmus içimiz parçalandi kesmem birdaha dedi çünkü bu daha öncede olmuştu
Resmen çığlık attı yavrum suçluluk hissetti babası bir daha kesmem diyor ne yapacaz bilmem. .
Benimki de hepsini yapıyor ama yüz üstü kafasını kaldıramıyor gerçi tam üç aylık olmadi bide yüz üstü durmayı sevmiyor fazlaMaşallah canım hepsi var sese bakmıyor arada bakıyor ama sürekli değil..yüz üstü koyunca emeklemeye çalışıyor yapamıyor tabi çok hırslaniyor geçmiyor o hırsı
Sen kes canim inanki sen babasından daha güzel kesersin ben kimseye guvenemem.uyurken kesiyorum 2-3gunde bi kesiyorum azar azar sık sık.bebedorun makasi var bendedeDun akşam eşimle baya kavga ettik kuzumin tırnaklarını keserken deriyi kesti kanadı kesemiyor ya da makastan nasıl ağladı kuzum nasıl..güya benim yüzümden olmus içimiz parçalandi kesmem birdaha dedi çünkü bu daha öncede olmuştu
Resmen çığlık attı yavrum suçluluk hissetti babası bir daha kesmem diyor ne yapacaz bilmem. .
Benimki daha 3.ayini doldurmadi cogunu yapiyo ama yuz ustu yatmayi hic sevmiyo.hatta bu sabah besiginde ayak ucunda yanlamasina yatarken buldum kizcemiHer bebegin gelişimi farklidir. Peki sizin 3.ayini dolduran bebekleriniz neler yapabiliyor. Bas tutabilme, yuz ustuyken bas kaldirma, sese tepki, sesli gulme, dönmeye caba vs vs..
Ayni benim kiziminda oyle oluyodu saglik ocagindaki ebemize sordum senin cig sebze meyve yemenden olur dedi bi kac gun yeme bi bak dedi denedim hakkikaten de duzeldi.bide usutmekten derler ayaklarini sicak tut ise yarar belkiKizlar iki gündür kızımın kakasi yesil bazen sarida oluyor ama son iki bezi yesil kakaydi niye sizce
Valla bir cesaret geldi... ya çok korkuyorum canını yakmaktan makas tirnagi hiç tutmuyor gibiSen kes canim inanki sen babasından daha güzel kesersin ben kimseye guvenemem.uyurken kesiyorum 2-3gunde bi kesiyorum azar azar sık sık.bebedorun makasi var bendede
Harika haftaları oluyomuş bebeklerin öyle Bi haftadasınız belkide.3 geceden beri bizimkide öyle en fazla 2 kere kalkardı şimdi 6 kere filan kalkıyor.
benimkide henüz oyuncakları yakalayamıyor eline veriyorum tutuyor ama bilinçsizMasallah, benim bebeğim sesli kahkaha atmiyor mesela guluyor ama sessiz :)
Sagdan sola donmuyor, ben yan çevirdiğimde sirt ustu donuyor sadece sizinkiler kendi donuyorsa baya yol katetmis bucurukler.hmm mesela oyuncagi yakalama girisiminde bulunmuyor. Bir de uyandiktan sonra en fazla 2 saat uyanik kaliyor sizlerde durum nedir.
Ben emziriyordum o kesiyordu makasi degistirecez bakalım bebedorundu...Nasıl hrm emzirip hem kesebiliyorsun o kadar çığlık attı ki aklımdan çıkmıyor.
Dun akşam eşimle baya kavga ettik kuzumin tırnaklarını keserken deriyi kesti kanadı kesemiyor ya da makastan nasıl ağladı kuzum nasıl..güya benim yüzümden olmus içimiz parçalandi kesmem birdaha dedi çünkü bu daha öncede olmuştu
selam anneler.benim durumda olan varmı on gündür gece uykumuz çok kötü normalde en fazla 3 kez kalkan çocuk saat gece 1 den beri tam 7 kere uyandı sabaha karşı 5 den sonra gazi oluyor anlıyorum da 3 aylık bebek neden saat başı uyanıyor sütüm yetmiyor diyeceğim ama öyle birşey de değil gibi bir geçiş dönemi mi acaba başım ağrıyor uykusuzluktan
Her bebegin gelişimi farklidir. Peki sizin 3.ayini dolduran bebekleriniz neler yapabiliyor. Bas tutabilme, yuz ustuyken bas kaldirma, sese tepki, sesli gulme, dönmeye caba vs vs..
Kizlar iki gündür kızımın kakasi yesil bazen sarida oluyor ama son iki bezi yesil kakaydi niye sizce
İki mama denedik ikisininde kabul etmuyi bizimki diliyle biberonu bi o tarafa cevryo bi bu tarafa aksmlari yedrym dyrm ama kabullnmiyo böyle bi durum yasyn varmi yaa
Dün akşam eşim onu getirdi. Bakalım bugün birinci günbizde öyle ama gazını çıkarınca rahatlıyor. nurse harveys diye bir gaz şurubuda var birde onu dene istersen...
Mangocugum sanirim ayni sorunu yasiyoruz. Ben emziremiyorum cünkü kabul etmiyor ama sagdigim sütü de devam sütünü de icirirken ciglik cigliga bir türlü iciremiyorum. Hatta dedigin gibi agzina biberonu götürür götürmez aglamaya basladigi zamanlar oldu, esime bagiriyorum sinirimden, daha agzina almadi ya ne sorunu?! diye :)
Sanirim gaz agrilari 12.haftada artiyormus birden bu hafta bir iki hafta asagi yukari oynayabiliyor diyorlar. Belki de ondan...
Bekleyip görecegiz düzelecek mi..
3.aydan sonra zaten gündüz uykusu azalacakmis giderek. Benimki de sütünü ictikten sonra bir saat oyaliyorum sonra yatirmaya calisiyorum. 30dk- 45dk arasi uyuyo uyaniyo, altini degistiriyorum, oyaliyorum iste bir sonraki süt saati gelmis oluyor. Tekrar süt oyun derken aksam ediyoruz.
Uyku düzeni oturttun mu? Mesela her aksam ayni saatte uyutmaya baska bir odaya gitmeyi karanlik yapmayi odayi falan ögrettin mi? Gece gündüz farkini ögrenmesi gerek. Benim kizim da cok gazliydi cok cektim ama dogdugundan beri hep ayni saatlerde 7-8 arasi, yatak odasina gectim ve hic sesli konusmadim, karanlikta uyuyana kadar ugrastim hep.. Simdi geceyi biliyor.
Ben bu ilacı duydum ama içinde prebiyotik var diyorlar. Ben zaten ayrıca prebiyotik veriyorum. Fazla gelmesinden korktumBenim bebeğimde çok gazlı bir bebekti.Nerdeyse bütün gaz ilaçlarını kullandım.En son doktorumuz biogaia yı önerdi.İlacı kullanmaya başladığımızdan bu yana gaz sancılarımız çok hafifledi.Yalnız bu ilacı hergün aynı saatte vermek gerekiyor.
Bnde bi ay snra ise basliyrum artık 4 Atina grms oluyor o zmnda ek gdaya baaslanr ste dsnyrmbizimki yatmak istemiyosa eger öyle bi hırs geliyoki kafayı bele kadar kaldırıyo kıpkırmızı oluyo :) sese bazen bakıyo bazen bakmıo.sesli bi iki kere güldü :) yuz ustu basını tutuyo,ama çok hoşlanmıyo yüz üstü tutulmaktan.b,r de bu ara emerken ellerini kenetliyo.bazende beni tutuyo çok sevimli oluyor :)
üşütmekten olur diye biliyorum.ya sen ya bebek üşütmüştür.ayağını sıcak tut.zaman zaman bizdede oluyo.
aynı durumu bende yaşadım.gece saatbaşı uyanınca sütüm yetmiyo diye düşündüm ve gece mama vermek istedm bir kere.aptamil ve sma gold yemedi.bebelacı sever gbi oldu çünkü tükürmedi kaşıkla verdiğimizde.biberonu aventin gaz giderici olanı.daha iyisi var mı blmiyorum ama almadı onu.halbukii ilk bi kaç günlükken sarılık olmasın diye almıştı.sanırım şimdi anne memesine alıştı almıyo biberonu.ben de artık anne sütüne devam edyorum.ama işe başlarsam nolacak bilmiyorum sütün yetiyosa başlama mamaya derim..
Ben bu ilacı duydum ama içinde prebiyotik var diyorlar. Ben zaten ayrıca prebiyotik veriyorum. Fazla gelmesinden korktum [/QUOT
Evet prebiyotik var.Doktorunuza danışın bence.Biz çok faydasını gördük.
Benim oglanla harika hafta larimiz hiç bitmiyorHarika haftaları oluyomuş bebeklerin öyle Bi haftadasınız belkide.