-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #38.961
E bebekteki cok iyi asitli degil ve inanilmaz sut yapiyor tavsiye aderimkızlar geçen gün aşure ve hayatımda ilk kez malt içeceği içtim.sütüm ogün bayağı iyidi ama aşuredenmi içeektenmi bilemedim.ertesi gün gene aşure yedm ama okadar sütüm olmadı.malt içeceği şok markette satılan ülkerin malt içeceğiydi.asitliydi.içindede bir sürü kimyasal var.açıkçası bi daha içsemmi bilemedim.bütün malt çecekleri aynı mı?yani asitli mi?
saol canım bide onu denerim..E bebekteki cok iyi asitli degil ve inanilmaz sut yapiyor tavsiye aderim
bizimkide emiyodu bi kaç hafta önce şimdi bıraktı :) sanarsınki ağzına bişi atmış geveliyor :) normalir heralde :)Bugunlerde kızım surekli dilini emiyor disari cikariyor hadi disari cikarmasi neyse de sakiz cigner gibi dilini cigniyor normal mi bu
canim insallah sorunsuz atlatirsiniz..benim oglusumun da pipisi biraz kapaliymis.sunneti dusunuyodum zaten de dr yapilsin dedi..ama yontem konusunda enufak bi fikrim yok..neymis nasil oluyomus yuzuk yontemi.merakla beklicem sunnet sonrasi izlenimlerini..kafam karisikkızlarr.. yarın oğlumu yüzük yöntemi ile sünnet ettireceğim bi aksılık olmazsa. bi yandan bi an once olsun bıtsın ıstıyorum bi yandan da cok endişeliyim.. bu yöntemle yaptıran var mı aranızda yada cevrenizdekılerden yaptıran var mı
Ben kullandığımda 71 günlüğüz 1 numara kullanıyorum hala çünkü bi kere büyüğü denedim çok boğazına kaçtı ama yinede istersen bi dene belki hoşuna gider ama neden mama vermeyi istiyosunkızlar geceleri yatarken bir kez mama vermek istiyorum bebeğime ama sıpa almıyo biberonu.biberonum philips avent gaz giderici anne sütü akışlı.numarası 1 numara yeni doğduğunda almıştım o zaman tutmuştu.şimdi 3 aylık acaba ucunu 3 numara mı almalıyım?
Bizimde soyle oldu cnm kakasi surekli mukuslu ve yesil kokuluydu tahlil yaptik dizanteri dediler neyse sonra olmadigi ortaya cikti kakasinda surekli lokosit oldugu icin once bana diyet verdi yaptim sonra azaldi lokosit neyse doktorda gastrentolojiye yonlendirdi sali gunu oraya gidices bakalim. Sizin kakaniz falan nasildi? Kac aylik bebisin cnm?
Ama anne sütünü diyet olmaz kibenimde yaklaşık olarak aynı kilo, boy. doktor bana az emzir dedi
canim bizimki yuzu parca parca kizariyo vucudundada vardi egzama dedi yumurta va suttn olur dedi benim oglusum cok emiyodu oda hirslandigi icin oyle cok emermis cocuk belirtisi oymus iyi kilo aldi biberona alisti yavrum huysuz oldu canim ya krem vedi krtizonlu ama kullnmak zirundayz
Anne sütü mü? Yeşil mi peki?bebekten bebeğe değişir illaki. oğlum günde bi kaç kere yapıyo. Kakası her zaman ki gibiyse soRUN olmaz benceBen kızım doğduğundan beri kabızlık la uğraşıyoruz o yüzden acaba normale mi döndü diye size sorayım dedim.
Bizde günde bir kere bazen iki günde bir kaka yapıyoruz hemen telaş yapma bol bol emzir sen anne sütü alan bebek çok zor ishal olurmuş ve en güzel tedavisi Zaten anne sütüymüşArkadaşlar kızım bugün üç oldu altını doldurmuş ben anlayamıyorum ishal durumu varmı acaba. Günde beş kez olursa ishalden söz edilirmis sizde durum nedir kaç kez yapıyor sizinki. ?
Bizimkinin uyku düzeni çok karışık uyanık olduğu zamanlarda açıyorum müziği alıyorum kucağıma beraber dans ediyoruz bazende sadece ben oynuyorum o izliyor yada zeka geliştirici kartlarımız var onları hikaye anlatarak gösteriyorum çok güzel takip ediyor bol bolda konuşuyorum zatenBebeklerinizle nasil vakit geçiriyorsunuz?
Gunde kac saat uyanik kaliyor?
Cingirak ve donence haricinde su an icin faydalandiginiz bir oyuncak veya materyal var mi?
Zeka gelistirici kartlar nasil fotograf ekleyebilir misin musait oldugunda ya da nereden aldin ve faydasini gordun mu. Cok gereksiz oyuncaklar da var bana gore onun icin arastirip faydali bisey almak istiyorumBizimkinin uyku düzeni çok karışık uyanık olduğu zamanlarda açıyorum müziği alıyorum kucağıma beraber dans ediyoruz bazende sadece ben oynuyorum o izliyor yada zeka geliştirici kartlarımız var onları hikaye anlatarak gösteriyorum çok güzel takip ediyor bol bolda konuşuyorum zaten
kızımda öyleydi son iki üç haftadır kontrol ediyordum günde bir veya iki güne bir yapıyordu. Son bir kaç gündür iki kere yaptı günde sonrada bugün üçe çıkardı.Bizde günde bir kere bazen iki günde bir kaka yapıyoruz hemen telaş yapma bol bol emzir sen anne sütü alan bebek çok zor ishal olurmuş ve en güzel tedavisi Zaten anne sütüymüş
anne sütü ve mama veriyorum mamayı doğduğundan beridir veriyorum günde en fazla iki kere oda iki kaşık yapıp 90 cc ölçüsünde. Kabız olmaması için doktor demişti bunu. Tam yeşil değil yani yeşil denmez yinede sarımsı koyu sarı şeklinde.Anne sütü mü? Yeşil mi peki?bebekten bebeğe değişir illaki. oğlum günde bi kaç kere yapıyo. Kakası her zaman ki gibiyse soRUN olmaz bence
Bu hayatta tereddütsüz seven bir tek anne direfsertereddütsüzst: 37691085 .!.:Kızlar oğlum sabah beş gibi çığlık cigliga agladi zor sakinleşti uyudu sabah sol gözü şiş ve kızarıkti gözlerini açmıyor ama uyanikti agladi nasıl yaş akıyor içim parcalandi bende onunla ağladım doktora gittik enfeksiyon kapmış sanırım elleri ile yapmış dedi damla verdi.yavrum çok agladi ya allahim başka dert vermesin ben çok kötü oldum anne olunca anlarsın lafini öylesine bir laf zannediyordum ama öyle canı yanınca aglamasına dayanamıyorum.benim başım ağrıdıgi zaman annem keşke benim ağrısa derdi bende aynen öyleyim şu an.ona birşey olmasın elimden birşey gelmeyince çok kötü oluyorum.içimi dökmek istedim benim duygularimi anlıyorsunuz değil mi. Şu an bile ağlıyorum :-(