2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zeka gelistirici kartlar nasil fotograf ekleyebilir misin musait oldugunda ya da nereden aldin ve faydasini gordun mu. Cok gereksiz oyuncaklar da var bana gore onun icin arastirip faydali bisey almak istiyorum
Bebekler ilk üç ay sadece siyah beyaz renkleri görürmüş sonra yavaş yavaş kırmızıyı seçermiş bu kartlar o-12 ay beyin gelişimine yardımcı olması için çok güzel çektiğimde siyah kartlar çıkmış kırmızıda var içinde aslında d&r satıyor ama ben bizim burdakinde bılamadım internetten aldım edukids markası

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 144
kızımda öyleydi son iki üç haftadır kontrol ediyordum günde bir veya iki güne bir yapıyordu. Son bir kaç gündür iki kere yaptı günde sonrada bugün üçe çıkardı.
Ensesinden üşüyüp üşümediğini kontrol et canım ayaklarına patik falan giydiriyosundur zaten biraz daha dikkat et bakalım ama daha öncedende söylemiştin ya 5 geçmezse korkma hemen heee bide ateşinide kontrol et bence

Benim k Benimki i 7igi
Bebeklerinizle nasil vakit geçiriyorsunuz?
Gunde kac saat uyanik kaliyor?
Cingirak ve donence haricinde su an icin faydalandiginiz bir oyuncak veya materyal var mi?
benimki sabah7 8gibi kalkiyor oglen bir gibi uyuyordorte kadar uyuyor genelde gunduz uykumuz bu arada memedede uyuyor ama o uyuyus on dklik falan yatagina yatrdigim anda uyaniyor o acidan artik yatagina goturmuyorum bile ya kucagimda tuyuyorum yada koltuga tatiriyorum aksamda 11gibi uyuyor cok fszla uykusu yok benmkinin oyuncak olarakda bolbol konuşuyorum ozamn gulucukler sacio cingiragimiz ve yatakds donencemz var muzikli onu aciyorum ozellikle sabahlari bundan cok hoslaniyor

canim insallah sorunsuz atlatirsiniz..benim oglusumun da pipisi biraz kapaliymis.sunneti dusunuyodum zaten de dr yapilsin dedi..ama yontem konusunda enufak bi fikrim yok..neymis nasil oluyomus yuzuk yontemi.merakla beklicem sunnet sonrasi izlenimlerini..kafam karisik

Yaptırırsam anlatırım cnm inş bi sorun olmaz

Ben kullandığımda 71 günlüğüz 1 numara kullanıyorum hala çünkü bi kere büyüğü denedim çok boğazına kaçtı ama yinede istersen bi dene belki hoşuna gider ama neden mama vermeyi istiyosun
Artik yetmiyor gibi.gogsum bos oluyor.gece en gec 2 saatte bir kalkip emiyobhaliyle uyuyamiyorum buda sut üretiminiazaltiyo.ggeceleri yatmadan bi kereye mahsus vermek istiyorumama yemiy :)

Artik yetmiyor gibi.gogsum bos oluyor.gece en gec 2 saatte bir kalkip emiyobhaliyle uyuyamiyorum buda sut üretiminiazaltiyo.ggeceleri yatmadan bi kereye mahsus vermek istiyorumama yemiy :)
Olurmu o ne kadsr çok emerse tam tersine sütün okadsr çoğalır sen uzun süre emmeden durmadığı için göğüslerin sana boş gibi geliyor arada süre bırakmadığı için yani onun boşaltamıcağı kadar süt birikmiyor çünkü senin bıdık sabırsız benim kızda öyle devamlı içerdeki ganimeti alıyor sen bidaha bidaha en baştan üretmek zorunda kalıyosun bilmem anlatabildim mi :KK66: hiç sağdınmı ben mesela bir yere gidecek oluyorum süt sağıp bırakıyorum dört saat emzirmedim diyelim göğüslerim ozaman anca sertleşmeye başlıyor yavaş yavaş

Hem yeterli çiş yapıyorsa kilodada sorun yoksa yetiyodur sütün meraklanma senin bebiş akıllı demekki anne sütü varken mamayı ne yapsın yarasın kuzucuğa :KK66:

Bebeklerinizle nasil vakit geçiriyorsunuz?
Gunde kac saat uyanik kaliyor?
Cingirak ve donence haricinde su an icin faydalandiginiz bir oyuncak veya materyal var mi?
Sabaha karşı erken uyanıyor yatağıma alıyorum biraz yanimda yatıyor 9 gibi uyuyor bir saat kadar sonra 12 gibi tekrar 1 saat sonra 3.30da tekrar bir saat sonra pek uyumuyor akşam sekiz dokuz gibi yatırıyorum arada emmeye kalkıyoruz.her zaman böyle olmuyor bazen çok huysuz oluyor. babası çingirak almış iki elinede veriyoruz salliyor keyfi yerindeyse konuşuyorum sürekli o da bana agu diyor barış manconun eşek şarkısını çok seviyor onu söylüyorum sürekli :-)

Ya ben kafasina masaj yapmaya korkuyorum hala yumusak bölgeler var, bir sey olmaz di mi hafif hafif masaj yapmaktan? Aspirini bilmiyordum deneyeyim o zaman sagol.

Kizlar sizlere bir sorum var:

Üc gündür kizim sütü zorla iciyor. Hem anne sütü hem mama veriyorum ama ikisinde de ayni seyi yapiyor. Iki gündür biberonu agzina dayayinca aglamaya basliyor deli gibi, ya da agliyorsa normalde onunla susan cocuk susmuyor süt gelince. Biraz hoplatiyorum etrafta iki üc dakika tekrar oturuyorum bazen kabul ediyor iciyor, bazen tekrar cigligi basiyor bir daha etrafi gezdirip bir daha deniyorum falan. Önce acaba ac degil mi diye düsünüp cok zorlamadim. Ama fark ettim ki kilo almadi iki gündür az icti. Bugün de bütün gün ugrastim verdim, ugraslar sonucunda alip iciyor. Hatta aksam 19.30 gibi yataga götürdüm, oturdum biberonu verdim her zamanki gibi, agladi ciyak ciyak. Kac deneme yaptim olmadi. Sonra yatagina yatirdim döndü durdu, uyuyamadi ama sakinlesti tekrar kucagima aldim direk kabul etti sütü ve bütün siseyi de bitirdi.

Biri bana akil versin niye böyle yapiyor olabilir?

Üc gündür kizim sütü zorla iciyor. Hem anne sütü hem mama veriyorum ama ikisinde de ayni seyi yapiyor. Iki gündür biberonu agzina dayayinca aglamaya basliyor deli gibi, ya da agliyorsa normalde onunla susan cocuk susmuyor süt gelince. Biraz hoplatiyorum etrafta iki üc dakika tekrar oturuyorum bazen kabul ediyor iciyor, bazen tekrar cigligi basiyor bir daha etrafi gezdirip bir daha deniyorum falan. Önce acaba ac degil mi diye düsünüp cok zorlamadim. Ama fark ettim ki kilo almadi iki gündür az icti. Bugün de bütün gün ugrastim verdim, ugraslar sonucunda alip iciyor. Hatta aksam 19.30 gibi yataga götürdüm, oturdum biberonu verdim her zamanki gibi, agladi ciyak ciyak. Kac deneme yaptim olmadi. Sonra yatagina yatirdim döndü durdu, uyuyamadi ama sakinlesti tekrar kucagima aldim direk kabul etti sütü ve bütün siseyi de bitirdi.

CANIM BENIM OGLUMDA SON GUNLERDE OYLE YAPIYOR MEMEYI GORDUGU GIBI AGLAMAYA BASLIYOR ZORLA VERMEYE CALISTIKCA CILDIRIYOR BIRAZ SALLAYIP UYUTUYORUM 10 DK UYUMADAN UYANIYOR O ZAMAN ICIYOR SUTU

Benimkide bu ara almıyor mücadele ede ede zorla emziriyorum bazen baya ağlıyor en sonunda yorulup emiyor oda uyuya kalıyor. ..Bunun dışında etrafı izlemekten ememiyor sipa...
Kızlar ben her emzirmede tek meme veriyorum , acaba yanlış mı ilk zamanlar öyle demişlerdi cumaya 3 aylık olacağız her iki memeyi mi versem. ..ac mi tok mu ben hiç bilmiyorum acaba kendide mi bilmiyor

Benimkide bu ara almıyor mücadele ede ede zorla emziriyorum bazen baya ağlıyor en sonunda yorulup emiyor oda uyuya kalıyor. ..Bunun dışında etrafı izlemekten ememiyor sipa...
Kızlar ben her emzirmede tek meme veriyorum , acaba yanlış mı ilk zamanlar öyle demişlerdi cumaya 3 aylık olacağız her iki memeyi mi versem. ..ac mi tok mu ben hiç bilmiyorum acaba kendide mi bilmiyor
Benimki hep tek emiyor yani digerini versem alır ama ben teklif etmiyorum, sadece birini o da 5 dakika ancak emiyor, ana doyuyor ki kilo alabiliyor demekki seninki de tarti normalse bezler doluyorsa ona yetiyor demekki

canım bende 3-4 gündür süt stoğu yapmaya başladım. bebeğim 22 gibi uyuyor uyumadan emzirip yatırıyorum. kalan sütümü sağıyorum nasıl olsa gece zaman var tekrar süt olur diye... birde gece kalkınca tek göğsümü emziriyorum uyutuyorum tekrar diğer göğsümü sağıyorum. sabah kalkıncada tek göğsü verip diğerini sağıyorum. günde bir poşet atınca başkada artırmak için zorlamıyorum zaten. 4 günde 4 poşet attım.

teşekkür ederim canım , bende dediğin gibi yapmaya çalıştım ama sütüm az geldi 40 cc anca çıktı biraz bekleyip yarım saat-1 saat geçse önceki sütün üstüne sağabilirmiyim?

canım belki sancısı oluyordur bi anda ağlıyorsa ben öyle oldugunda biraz sakinleştirip rezene veriyorum , sonra uyutmaya çalışıyorum biraz gözleri kapanırken emzirmeye alıyorum biraz hırsı geçiyor rezenede rahatlatıyor emiyor.uyanıkken benımkı de emmiyor oyun oynuyo resmen..:KK49:
niye tek meme veriyorsun canım ben ikisinide veriyorum ama ??

teşekkür ederim canım , bende dediğin gibi yapmaya çalıştım ama sütüm az geldi 40 cc anca çıktı biraz bekleyip yarım saat-1 saat geçse önceki sütün üstüne sağabilirmiyim?
Sütü birbirinin üzerine ekleyebilmem için ikisininde aynı derece aocaklıkta olmaları lazım mesela bir kere sağdım bızdolabına koydun sonra bir daha sağdın dolaba koydun yeni koyduğun eskisi kadar soğuduğunda birleştirip bızluğa atabilirsin

Benimki hep tek emiyor yani digerini versem alır ama ben teklif etmiyorum, sadece birini o da 5 dakika ancak emiyor, ana doyuyor ki kilo alabiliyor demekki seninki de tarti normalse bezler doluyorsa ona yetiyor demekki
En son iki aylıkken tartildi o zamanda kilosu iyiydi sütüm az hissediyordum..Şimdi bezi her açmada dolu oluyor..ev taşındı dijital tartımi daha bulamadım bulsam az çok çıkıyor 60 gr filan oynuyor ama bulamadım :)

ceydatuysuzcinsiyest: 37705444 .!.:
Hem yeterli çiş yapıyorsa kilodada sorun yoksa yetiyodur sütün meraklanma senin bebiş akıllı demekki anne sütü varken mamayı ne yapsın yarasın kuzucuğa :KK66:
Hic sagmadim canim.cisi yeterli.gunde 5 bez kirletiyoruz.primanin islaklik gostergesinden anliyorum :) okula erken baslarsam bi sagma makinesi alip sagar birakirim ama biberondanda emmiyo. Aventin gaz giserici anne sutu akisli olanindan almistum.ondan daha iyisi var ni ki?
Kilo alimida gecen aylara gore az ama gene 600 gr falan aldi.
Bide suna dikkat ettim az az sik sik yeyince daha cok sut oluyo.dun yatana kadar yedim azar azar gece hatta sabah bile doluydu.normalde bi 12-1 gibi kahvalti yaparim aksam 7 de yemek yer 12 dede yatarim.ozamanlar bombostu.bugunde sik sik yiycem bakalim :)

[QUOTE="BuzlarUlkesi, post: 37707202, member:gogsununbirinin ddiğerindendBenimkide bu ara almıyor mücadele ede ede zorla emziriyorum bazen baya ağlıyor en sonunda yorulup emiyor oda uyuya kalıyor. ..Bunun dışında etrafı izlemekten ememiyor sipa...
Kızlar ben her emzirmede tek meme veriyorum , acaba yanlış mı ilk zamanlar öyle demişlerdi cumaya 3 aylık olacağız her iki memeyi mi versem. ..ac mi tok mu ben hiç bilmiyorum acaba kendide mi bilmiyor[/QUOTE]
Canim bana bi ark. O sekildecemdiren birinin gogsunun digerinden büyükkaldgni ssöyledi.ddiğerini hic mi emdirmiyosun ?

X