2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

küvetinde file üzerinde yıkamıyor musunuz benim eşim sadece su döküyor. filenin üzerine yatırıyorum önce önünü yıkıyorum sonra kolumun üzerine alıp yıkayıp duruluyoruz.
birde yalnız başına yıkamak istiyorsan bir arkadaş şöyle yapıyordu: küvetinin içine başını yüksek tutacak (yastık gibi) birşey koyuyormuş, üşümesin diye küvetin dibine su dolduruyormuş, bebeği içine yatırıp sabunluyormuş. en son koluna alıp durulama suyunu döküp bitiriyormuş.
Yok canım fileyi kullanmıyoruz, bizde küvetinin altına havlu filan koyuyoruz baş kısmını az daha yüksek,su döküp vücudunu yıkıyoruz on tarafı ben döküyorum o yıkıyor sonra eşim koluna alıyor sırtını yıkıyoruZ koltuk altı filn en son başını yıkayip çıkıyo. Ben kendim yıkayamam ya;))

Bugun syledim kalbinu kirmadan yawrum nasil huzursz anlatamam
Ck pismnm geldgme yeni bi dzn olustrmstk mahvldu srekli kucklrnda bn ytriom aliyo skildi dio cumaya gdicz gunler gcmk bilmiyo
Hadi öpmeyi geçtimde ayakta durdurmak oturtmak ciddi bişey hiç düşünmüyormu ? Allah korusun ya ters bişey olursa Ciddi ciddi kız sende alınırsa alınaın boşver yada eşine söyle o terslesin

Ay ayakta durdurmak oturtmak ne demek ya büyükler aslında daha iyi bilir söyle kendin bu sağlıksız yask filan diye bence önemli birşey öpmeye engel olamıyoruz ama buna ol ol

merhaba arkadaşlar dün bir gün işe gittim o günde yıllık izin ve ücretsiz izini ayarladım 24 ay ücretsiz izin imzaladım.2 yıl evde durur muyum bilmiyrum ama kafam rahat 1 yaşını geçince başlarım belki hayırlısı olur inşallah

[Qağustosta dogdudatuysuz, post: 37634915, member: 578174"]Kaç günlükler sizinkiler benim kızda hiç öyle bir çaba yok[/QUOTE]
7 agustosta doğducanim.gecen haftadan beri var.oözellikleyere koyduk diye sinirlenince :)

merhaba arkadaşlar dün bir gün işe gittim o günde yıllık izin ve ücretsiz izini ayarladım 24 ay ücretsiz izin imzaladım.2 yıl evde durur muyum bilmiyrum ama kafam rahat 1 yaşını geçince başlarım belki hayırlısı olur inşallah
Hayırlı olsun. .0-18 ay çok ama çok önemliymis iyi yapmışsın

Hayırlı olsun. .0-18 ay çok ama çok önemliymis iyi yapmışsın
Yanlis hatirlamiyosam senin bebegin gece uzun uyuyordu emzirme isini napiyosun o uyurken malum 5-6 saat emmiyo benimkide gece 1kere uyanmaya basladi oda sabaha karsi bazen 7ye kadar uyudugu bile oluyor o kadar saat emzirmeyince sut azalirmiki

Yanlis hatirlamiyosam senin bebegin gece uzun uyuyordu emzirme isini napiyosun o uyurken malum 5-6 saat emmiyo benimkide gece 1kere uyanmaya basladi oda sabaha karsi bazen 7ye kadar uyudugu bile oluyor o kadar saat emzirmeyince sut azalirmiki
Canım uyandırmiyorum gece herkes uyandırma diyor azalma olmaz sanırım yani aynı benim sütüm gerçi benimki bazen az oluyor bazen çok. .

Canim bebek küvetinin icinde yikiyorum dogdugundan beri hep ben yikadim. Önce islak ilik bezle yüzünü siliyorum. Sonra makyaj temizleme pamuklu pedleri islatip, gözlerini disardan iceriye dogru siliyorum. Sonra yine islak pedle kulaginin arkasini temizliyorum ve kuruluyorum.

Sol kolumla onun sol koltuk altina elim gelecek sekilde kolunu güzelce kavriyorum, sag elimle de sol bacagini tutup suya tasiyorum, suyun icinde bacagini birakiyorum. Suya Johonsons Baby Bedtime sabunundan döküyorum biraz, lifle küvetteki sudan boynunun altina, koltuk altlarina serpistirip hafif ovaliyorum. Biraz suda oynastiktan sonra hemen sacina cok cok az sampuan sürüp kafasini hafif asagi egip küvetteki suyla yikiyorum. Arkasindan hemen lifle bacak arasini da yikiyorum ve hoopp havluya.. :)

Yalniz büyüdükce fark ettim ki sol kolumla desteklemek giderek zorlasiyor. Hele suyun icinde oynamaya baslayinca tutmak cok zor oluyor ama su ana kadar bir aksilik yasamadim. :)

doğduğundan beri bende hep kendim yıkıyorum. Önceleri file kullanmıştım ama artık filede yüzüstü çevirdiğimde yürümeye başladığı için yani ayaklarını durdursam dizlerini sürüp kızarttığı için bende fileyi çıkardım. Küvetin içine üstünden çıkan giysilerini seriyorum başının tarafını biraz yüksek tutuyorum. Sırtüstü yatarken elimle başını destekliyorum sonra yüzüstü çevirip sırtını ve poposunuda yıkıyorum. En son başını ve yüzünü yıkıyıp iyice durulayıp çıkarıyorum. Banyo yapmayı çok seviyor zaten çok memnun, giydirirken biraz problem çıkarıyor o kadar :KK46:

Arkadaşım sen vücudunuda kafasınıda şampuanladıktan sonra zaten içinde bulunduğu küvetteki suyla yıkadığını yazmışsın o_Oiçinde bulunduğu sabunlu ve kullanılmış suyla niye duruluyorsun ki. Belki en son temiz su döküyorsundur eminim ama her seferinde temiz su dökerek yıkasan daha iyi bence. Ayrıca ben kafasını yıkarken yüzünü de şampuanlıyorum ve kafasını durularken yüzünüde duruluyorum yani zaten küvetteyken silmeye gerek yok yüzünü yıkamak daha iyi bence.

selam kızlar,az önce alışverişdüşkünü sitesinde chicco nun bi dönencesini gçrdüm.test yazıyo başlığında giyatı da 1 tl. ben onay verdim eft ile deyip ama eft yi yapmadım daha.yarın yapıcam bi bilgisi olan var mı? bir de siz bakın çok hoş hem de 1tl :)

doğduğundan beri bende hep kendim yıkıyorum. Önceleri file kullanmıştım ama artık filede yüzüstü çevirdiğimde yürümeye başladığı için yani ayaklarını durdursam dizlerini sürüp kızarttığı için bende fileyi çıkardım. Küvetin içine üstünden çıkan giysilerini seriyorum başının tarafını biraz yüksek tutuyorum. Sırtüstü yatarken elimle başını destekliyorum sonra yüzüstü çevirip sırtını ve poposunuda yıkıyorum. En son başını ve yüzünü yıkıyıp iyice durulayıp çıkarıyorum. Banyo yapmayı çok seviyor zaten çok memnun, giydirirken biraz problem çıkarıyor o kadar :KK46:

Arkadaşım sen vücudunuda kafasınıda şampuanladıktan sonra zaten içinde bulunduğu küvetteki suyla yıkadığını yazmışsın o_Oiçinde bulunduğu sabunlu ve kullanılmış suyla niye duruluyorsun ki. Belki en son temiz su döküyorsundur eminim ama her seferinde temiz su dökerek yıkasan daha iyi bence. Ayrıca ben kafasını yıkarken yüzünü de şampuanlıyorum ve kafasını durularken yüzünüde duruluyorum yani zaten küvetteyken silmeye gerek yok yüzünü yıkamak daha iyi bence.

Canim ben bu yikama seklini yabanci sitelerden izleyerek ögrendim ki Almanya`da arkadaslarim var onlar da öyle yaptiklarini söylediler. Hem de kolayima geliyor. :) Bebekler cok kirlenmeyen varliklar, bir de ben zaten kizimi bir aksam arayla yikiyorum. Küvete sokmadan da bacak arasini, poposunu, belini islak mendille iyice temizliyorum. Dolayisiyla minnacik bebegin suyu kirletmesi gibi bir durum olmuyor. Bir de öyle gürül gürül uzun da saclari olmadigi icin ayrica temiz su ayarlamaya da gerek yok simdilik, alti aylik olduktan sonra belki... Ama birkac gün yikamasam ya da kirli kirli suyun icine koysam tabi kafasina ayrica temiz su tutardim. Yüzünü de küvete girmeden önce temizliyorum. Yani kiyafetleri henüz üzerindeyken, yüzünü islak bezle siliyorum. Kulaklarini ve gözlerini de. Böylece ekstra su hazirlamama gerek kalmiyor. Hem de yüzüne su carpip kulaklarina su kacirmayi önlemis oluyorum. Tek basima suratina su tutabilecek kadar cesaret edemiyorum simdilik :)

selam kızlar,az önce alışverişdüşkünü sitesinde chicco nun bi dönencesini gçrdüm.test yazıyo başlığında giyatı da 1 tl. ben onay verdim eft ile deyip ama eft yi yapmadım daha.yarın yapıcam bi bilgisi olan var mı? bir de siz bakın çok hoş hem de 1tl :)
1 tlye dönencemi şoktayım bakıyorum hemen ve fikrimi yazıyorum

Dönence çok güzelmiş gerçekten ama ne bileyim site güvenilir mi bilemedim bi türlü ?

Bende sıpariş verdim görünce zaten eft ile para ödeniyor. Kredi kartı bilgileri girilmiyor. Bakalım yarın arar ogrenırıs noldugunu donence supermıs ınsaallah bır sorun cıkmaz
Almaya çalışıyorum eft seçtikten sonra sayfa bir türlü ilerlemiyo sizde öyle bişey olmadı sanırım

Back