- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.101
ay kızlar ya ben çok kötüyüm her daim bi insan kendini kötü hissedermi heran içim bi tuhaf midem bulanıyo başım dönüyo yaş ilerledikçemi böyle zor geçiyo hamilelik :) mide bulantılarınız varmı yoksa siz hamileliğin keyfini çıkaranlardanmısınız güzel güzel
ay kızlar ya ben çok kötüyüm her daim bi insan kendini kötü hissedermi heran içim bi tuhaf midem bulanıyo başım dönüyo yaş ilerledikçemi böyle zor geçiyo hamilelik :) mide bulantılarınız varmı yoksa siz hamileliğin keyfini çıkaranlardanmısınız güzel güzel
Ben de kötüyüm kusuyorum ve sürekli uyukluyorum arabayı zor kullanıyorum,iştahım kesildi kilo verdim
valla benimde hiç iştahım yok yediğimi çıkartıcam sanıyorum ama yemek zorundasın dedi dün sağlık ocağındaki ebe mecbur yicez napalım
maşşallah ya ne güzelBende dün gittim kontrole bebisim cok iyi kalbi gup gup atiyo boyuda 2 cm olmus iki hafta gerideydik simdi 9 gün geri cikti normalde 9+5 ama ultrasonda 8+3 cikti. 16 ocakta gidicem hem 2 li tarama testi hemde cinsiyetini ogrenmek icin gidicem cok mutluyum
Bence beni görsen haline sükredersin cünkü ben cok kötüym gunde bi ögün bile yemek yiyemiyorum we 7 kilo werdim 45 kiloya düstm sabah aksam kusuyorum
Kızlar ya ben herkese söyledim hamile olduğumu kalp atışını bile duymadan eşim söyleme dese de dayanamadım söyledim olan var olmayan var diyor siz söylediniz mi
benimde kız olicik diyiler çinlilerEcmel1987:Kız
Atazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
nutez:Kız
jolyjoker:kız
eylül166:erkek
hazan86:erkek
kuzeynep:kız
hukukcu_:erkek
foreveryour:kız
bakalım kımlerın kı tutcak cınlerın tahmını ne kadar dogru
Kızlar ya ben herkese söyledim hamile olduğumu kalp atışını bile duymadan eşim söyleme dese de dayanamadım söyledim olan var olmayan var diyor siz söylediniz mi
canım biz ailelere söylemek için bebişi ve kalp atışını duymayı bekledik.. onu da eğer boş gebelik falan olursa onlar üzülmesin diye beklektik.. benim de çok söyleyesim vardı ama tuttum kendimi.. ama söyle ne olacak ki.. ii yapmışın.. inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışını da..
Biz kan tahlilinde 80 çıkmıştı ozaman herkese söyledik. Kalp atışını geçtim Dr gidip muayene olmadan herkes öğrendi. Ilk olunca bide herkes bekleyince dayanamadık:))
ayy kızlar ya çabuk geçer umarım ,zordur kesin ,ben ilk gebeliğimde de yaşamadım ,sanırım bunda da yaşamıycam gibi duruyor ,hatta iştahım arttıçok kilo almam umarım
Ecmel1987:Kız
Atazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
nutez:Kız
jolyjoker:kız
eylül166:erkek
hazan86:erkek
kuzeynep:kız
hukukcu_:erkek
foreveryour:kız
bakalım kımlerın kı tutcak cınlerın tahmını ne kadar dogru
benım oglumda ıcım dısıma cıktı kız bunda bısı yok sence bu ne olcak???:26:[/QUOTE]ilk gebeliğinde cinsiyeti neydi merak ettim hamilelikte midesi bulanıpta kızı oğlu olanı duydum ama hiç miden bulanmıyosa bence senin oğlun olacak hadi hayırlısı :)
benım oglumda ıcım dısıma cıktı kız bunda bısı yok sence bu ne olcak???:26:[/QUOTE]ilk gebeliğinde cinsiyeti neydi merak ettim hamilelikte midesi bulanıpta kızı oğlu olanı duydum ama hiç miden bulanmıyosa bence senin oğlun olacak hadi hayırlısı :)
benım oglumda ıcım dısıma cıktı kız bunda bısı yok sence bu ne olcak???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?