2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 32. haftadayım ve çok az zaman kaldı doğuma bebek arabasını ne yaptınız ne aldınız ?
ben mamas & papas ın bi modeline baktım urbo 2
http://www.toysrus.com/buy/full-size-strollers/mamas-papas-urbo2-stroller-black-1037253w1-21198706
1400 Tl civarında fakat puseti yok alan var mı bebek aramasını yoksa toplaşıp beraber gidip mi alsak bi model seçip ? :KK49:

canim cok pahali degilmi.ben henuz almadim bakiyodum hep benim baktiklarimda pahaliydi.chicco kraft travel sistem falan.ama komsumuzun 3yasinda kizi var ben toplasan 4kere kullanmadim dedi.kafam karisti.sonra diger cocuklu tanidiklarima sordm hepsi ayni soyluyor.gereksiz masraf diyor.ben 300-400civarinda kullanisi rahat olsun yeter bir araba
alicm.tam yatiyor zaten onlar cift yonlu..bakicm birseyler bakalim..
 
çok pahalı ya acayip te çeşit var. forumlardan üst kademedekilerden eleye eleye bunları eledim şimdi süre az kaldı diye panikte yapıyorum.
öneri bekliyorum aradığım özellik sağlam olsun hafif olsun...
 
benimde aklıma geldi ben normal sen sezeryan olursan çok gülerim hakkaten:KK52::KK52:evet o bantı asla çıkarmam ben çok korkuyorum:18::KK52::KK52:

hapşırırken çocuk doğurmak çok güzel fikir sende yapabilirsin bolca karabiber kokla doğumdan önce:KK52::KK52::KK52::KK52:tamam ben karışmıyorum sen normal doğur güzel güzel başarabilirsin inanıyorum sana :KK19::KK19:

inşallah canım ... tabi en başta hayırlısı olsun :KK66:
 
dün nst ye gidince orda bi hastasıyla konuştum onun muayenesini yapmış..
çatın çok uygun bebğin pozisyonu uygun falan demiş..
kadın ama ben sezeryan istiyordum demiş..
nuray hanımda hayır asla çok uygunsun normal doğuma sezeryan olmaz demiş..
hoşuma gitti sizin için avantaj normal doğumu savunması
mecbura kalmayınca sezeryan meraklısı değil demek ki :KK34:
Kızlar siz de bursa'dasınız sanırım, hangi hastaneye gidiyorsunuz? Nuray hanım dediğine göre jimer mi?



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Evet magnorm vermiş. Zaten bunu veren bizim aile hekimi, dedim de o kadar şekeri yükseltmiyor dimi diye içine baktı yok yükseltmiyor dedi. Zaten 4-5 tane içtim. Tam okumadım aslında içeriğini sadece içtim çok şekerli geldi, dedim şekerli bu içmeyeyim. :p :44: Kendi doktoruma sorayım ben bir, yada diyabet hemşiresi ile konuştuğumda ona sorayım sağolasın:KK34:

rica ederim canım... magnorm tatlı ama magvital limonlu gibi:)))
 
Kanamasi olan arkadaş yine hastaneye yatmis 29+1 olmuş yine kanamasi varmis çok üzüldüm :KK43:

Bende okudum şimdi. hlyrya arkadaşımızı ve bu hastalıktan muzdarip tüm arkadaşlarımızı rabbim korusun. Allah hem kendilerine hem bebeklerine sağlık versin inşallah.:KK5: Plasenta previa bebekle beraber anneyi de riske eden bir durummuş, Allah korusun hepsini..:nazar::nazar:
 
sınavlarım berbat geçti canım :KK43: koca senem boşa gidecek diye üzülüyorum. hiç çalışamadım. derslerimi yetiştiremedim. son anlarda bile kayınvalide dişim ağrıyo diye diye hastaneye götürttürdü kendini. çıldırdım resmen. seninki nasıldı canım? inşallah bu yılı tekrar etmeyiz sonra bebekle daha zor oacak..

sağol kuzum... canım valla bende böyle yapacağını hiç beklemiyordum. normalde kendi evinde sen yapma ben yaparım der durur. ama bu sefer kayınvalidelik yapmaya gelmiş meğerse haberim yokmuş. şu an bile ellerim titriyo sinirden. kuzum karnımda kaç takla akşama kadar bilmem. aynı dakika içinde her yerden vurur mu bi bebek? inanamadım

yapamıyorum ben canım. eşim çok iyi bi insan. zaten eşimin yanında iş yapıyo. eşim yokken mıhlanıyo koltuğa. eşimin bi kaç kere uyardığını duydum. yardım et diyordu yazık. onun hatrı var. normalde kimseye katlanacak bi yapıda değilim

evet sedoşum tayin çıktı. evimi topluyorum.çok zormuş bu halde vallahi. oğlum iyi çok şükür. benim stresim çocuğun pipisinin düşmesine sebep olacak inan ki :) sen nasılsın? güzel kızın nasıl?

çook sağol canım.. inşallah senin sıvında da normale dönme olur en kısa zamanda. maalesef bende şaşkınım kayınvalideme. bana dinlen öyle yaparsın diye akıl veriyo. ben yemek yaparken sandalyeye oturup beni izliyor. onunda kızı var anlaması lazım..

sağol canımsın.. evet tek tesellimiz o oldu çok şükür. inşallah sizlerinde hep iyi haberlerini okurum. yazamasamda takip edicem mutlaka. çünkü hep aklımda oluyosunuz. ne nicklerinizi ne de yazdıklarını unutmuyorum gün içinde de :)

Allaha şükür bizde iyiyiz kızımda iyi maşallahı var, :KK16: Allah sanada kolaylık versin taşınmak zor tek başına helede bu halde stres yapma sen yinede olacağı yere varır herşey sen ve bebeğin iyi olun gerisi boş tatlım :KK54:
 
Bende okudum şimdi. hlyrya arkadaşımızı ve bu hastalıktan muzdarip tüm arkadaşlarımızı rabbim korusun. Allah hem kendilerine hem bebeklerine sağlık versin inşallah.:KK5: Plasenta previa bebekle beraber anneyi de riske eden bir durummuş, Allah korusun hepsini..:nazar::nazar:

Sag olun canim dualarinizi eksik etmeyin. Su an hastanedeyim kanama durup durup tekrar baslio doguma kadar boyle diyo doktor. Kendimi hic dusunmuyorum annelik ne garip bir şeymiş....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Sag olun canim dualarinizi eksik etmeyin. Su an hastanedeyim kanama durup durup tekrar baslio doguma kadar boyle diyo doktor. Kendimi hic dusunmuyorum annelik ne garip bir şeymiş....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah yardımcın olsun bu şekilde olup da bebeklerini sağ salim kucağına alan bir sürü insan var sen de sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
 
X