2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


yok arkadaşım bebğin yeni oluşmakta olan haline yolk sac deniyor nerdeee daha kalbi bile yok canım cinsiyeti keşkee belli olsa :)
 
Son düzenleme:
çoook üzüldüm bugün yaa.. aynı okulda çalıştığım bir öğretmen arkadaşım da bebek bekliyordu. onun gebeliği benden daha ileriydi. bugün denk geldik sohbet edelim ayak üstü derken bebişin nasıl, nasıl gidiyor gebelik dedim. offfffffffff demez olsaydım.. 8+ da kontrole gittiklerinde kalp atışlarının durduğunu söylemiş doktor. operasyonla almışlar... kalp atışlarını duyduklarını biliyordum, pek mutluydu o zaman cancağzım. birden öğrenince şok olmuş kıyamam ki yaa.. hiç bir belirti, kanama, ağrı acı farklılık olmadan böyle şeyler yaşanabiliyormuş. korktum.üzüldüm. çok üzüldüm bugün. Allah sabır versin kızcağıza. bebişlerimize de sağlık inşallah.. cumartesi kontrolümüz vardı.şimdi dört gözle bekliyorum..
 
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)

Ayyy çok sevindim. Sapsal doktor seni üzdü kaç gün.

Aycaaaa beni silin listeden, cuma günü aldılar bebişimi

Çok üzüldüm


Bende fitil gibi kullanıyorum. Biraz zor oluyor ama yan etkileri olmuyor.

Reyyan, Gülce isimlerinden hoşlanıyorum
erkek için ali, yağız,cihan isimleri...

Eşim reyhan istiyordu. Dağlar kızı reyhan reyhan reyhan dedi vazgeçti. Şimdi aklımızda erkek olursa Tunç yada Kerem kız olursa Janset var.
 

Hayırlı olsun izmittesin sanırım hangi doktora gidiyorsun
 
Kızlar ben hamileliği unuttum öksürmekten..geceleri uyuyamıyorum sabahları öksürürken kusuyorum doktora gittim ama yapacak birşey yok dedi tam iyileştim demiştim yeniden başladı felaketim oldu bunun dışında herşey iyi keseyi gördük bugün minicik 2 hafta sonra gel dedi doktor inşallah biran önce iyileşirim de keyfini çıkarırım. Bu arada hamile olmak ne güzelmiş bizim evde her işi eşim yapar oldu diyorum ona bu gidişle ben 5 çocuk yaparım yok diyor 3 iyidir:))
 



Çok çok geçmiş olsun,Allahım en kısa sürede yerini doldurur inşaAllah(
 

Bende gitmedim perşembe gününe randevu aldım bi yandanda gitmeye korkuyorum kalp atışını duyamam vs sorun çıkar diye
 
evet Ali yi bende seviyorum kuzum ama ablamın oğlu Ali Efe. bana isim bırakmadılar

haha sen bundan şikayetçiydin evet
sana kolay gelsin canım işin zor

Bende fitil gibi kullanıyorum. Biraz zor oluyor ama yan etkileri olmuyor.

uyku hali ve sersemlik yapıyormuş..
bende zaten bolcana var dedim dr.a
o da alttan al dedi demek ki ya etkileri olmasın diyeymiş..

inş. şu sersemlikten bir an önce kurtulurum
azcık enerji gelsin artık yaa
 
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)



Gözün aydın canım,darısı kalp sesinede inş. Ama o doktoru herkese söyle,insanların umutlarını kıramasın,kan pıhtısıymış
 
merhaba kızlar ben yeni katıldım gerçi belkide erken katılmışımdır bilmiyorum çünkü biraz tedirginim! son adet tarihim 17 kasım, cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 164 çıktı bana çok düşük bir değer gibi geldi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi!! aranızda benim durumuma benzer olan var mı yani adet tarihim 2 gün geçti ve değerim 164 sizce normal mi (
 

Normal canim bnmki adetimden bi gün sonra 132 cikmisti
 
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bugün öğrendim hamile olduğumu buyuk sok yasadım çünkü benim kızım daha 9 aylık neyse atlattım sayılır şoku yani atlatmaya çalışıyorum kazayla hamile kalınabiliyomuş bunu öğrendim ilk bebeğim biraz bekletti bizi ilaç tedavisi gördüm hamile kalmak için bunda ise böyle oldu neyse artık rabbimin takdiri elbetteki ondan gelen herşeye şükürler olsun
 
Ya kızlar hergece 4 gibi uyanıyorum midem yanıyor hep. Bişey yiyincede midem bulanıyor böyle gece bekçisi gibi dolanıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…