- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #2.421
kızlara isim çok sanki,bende erkek için bulamadım,anlamlı güzel isim neler var acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arapça bir isim ecmel:en güsel en yakısıklı demek kızada erkegede kulalnılan bı ısım ama bence kıza daha cok gıdıyo
noyankızlara isim çok sanki,bende erkek için bulamadım,anlamlı güzel isim neler var acaba?
sağol cnm begendıysen ne mutlu banabencedeee kıza daha güzel olur.. çok değişik bir isimmiş ama... zaten isimlerin anlamları çok önemli diyorlar..
bencedeee kıza daha güzel olur.. çok değişik bir isimmiş ama... zaten isimlerin anlamları çok önemli diyorlar..
noyan
kayra
yağız
alptuğ
onur
mert .................
oglum olsa bı tane daha sanırım ya kayra yada yağız koyardım
sağol cnm begendıysen ne mutlu bana
kız ısımlerınden
esila
damla
nida
nisa
nisan
bahar
tuana isimlerini cok begenıyorum
noyan
kayra
yağız
alptuğ
onur
mert .................
oglum olsa bı tane daha sanırım ya kayra yada yağız koyardım
sağol cnm begendıysen ne mutlu bana
kız ısımlerınden
esila
damla
nida
nisa
nisan
bahar
tuana isimlerini cok begenıyorum
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)
yok canım gidemedim cuma günü nasipse yarın gitçem tatlım..
ben de sana iğne olayını sorcaktım iğnemi kendim yapıyorum falan yazmışsın ne iğnesi?
ALLAH şifa versin şimdiden tatlım benimm
kızlar ben bugün üzücü bi haber aldım ve üzüntümden bayılır gibi düştüm ya kendimden geçtim düştüğüm yerde 2 basamaklı merdiven yüksekliğinde biyerden bebeğime bişi olmuşmudur düştüğümden beri kasıklarımda bi hareketlenme var rahatsız edici değil ama tuhaf bişi sanki bebeğim 5-6 aylıkta kıpraşıyor gibi psikolojikmi acaba
Yarın ilk hasta olarak randevumu aldım hayırlısı bugün içimde çok olumlu bir his var inşallah bir kez daha yıkılmam hayırlısı olsun ve evet sürmeli arkadaşımızın son durumu ne acaba kendi yorumu mu acaba bu yoksa doktor mu söylemiş çok meraktaym bende
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)
kızlara isim çok sanki,bende erkek için bulamadım,anlamlı güzel isim neler var acaba?
Aa ben gitti sandım neyse olsun nasılsa gidiceksin güzel haberlerle dönersin inşallah
Canım benim bebegimin kalbi durmuştu biliyorsun o yüzden doktor idrar ve kan testti yaptı
Birde kaybımın cok kücük olmadıgını söyledi igne yazdı hergün kendim vuruyorum karnımdan
Büyük bir ihtimal kandan beslenememiş bebek o yüzden kanımı sıvılaştırmak icin verdi inşallah iyi bir karar vermiştir doktor
Kansızlık cıktı onun icinde hap verdi birde omega 3 kullanıcaksın dedi kanını akışkan hale gelmesine destek dedi
1 ay sonra gel dedi cok korkuyorum allahım inşallah bize bagışlar evladımızı dua ediyorum cok hakkımız da hayırlısını versin rabbim :26:
Kızlar erken ama isim düşünüyor musunuz bebeğinize?
Hayatim doktora gitsene hemen yada bu satte olmaz belki cep telefonu varsa ara. Bak bu konularda ben cok cekingendim ama kendime söz verdim bu benim yavrum. arsizlik edicem, hep ariycam, sorucam, doktora gidicem gerekirse her hafta :) kuruntu yapicagina bunlari yap arkadasim burda sana bu konuda nasil yardimci olabilirizki?
kızlar ben bugün üzücü bi haber aldım ve üzüntümden bayılır gibi düştüm ya kendimden geçtim düştüğüm yerde 2 basamaklı merdiven yüksekliğinde biyerden bebeğime bişi olmuşmudur düştüğümden beri kasıklarımda bi hareketlenme var rahatsız edici değil ama tuhaf bişi sanki bebeğim 5-6 aylıkta kıpraşıyor gibi psikolojikmi acaba
seninki en azından sana seçenek bırakmış cnm benim eşim sen fikrini söyle nasıl olsa nüfus kağıdını ben çıkartcam diyo
Reyyan, Gülce isimlerinden hoşlanıyorum
erkek için ali, yağız,cihan isimleri...
eğer isim konusunda zevkliyse okey ya da zevkelrimiz uyuyorsa demek daha doğru olur..
oğlumun adı EMİR ALİ bende erkek te en çok ALİ ismini severim :))