2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım çok üzüldüm ya Allah korusun kimseye yaşatmasın inşallah

Amin canim. Ama Allah`tan doktorlar artik daha bilincli bu konuda da erken dogumu önleyebilecek bir sürü sey yapiyorlar. Ben de ilk duydugumda cok üzülmüstüm ama sabit gidiyorum bu aralar. 28. haftadan sonra tekrar kisalmaya basliyormus, o zaman da yatarak 35. haftalara gelsem bile olur diyorum. Genelde 28. haftadan sonra bebekleri yasatiyorlar. Hesaplarima bakar misin, tövbe tövbe.

Insallah hepimiz sorunsuz güzelce dogumlarimizi yapip, saglikli bebislerle gelecegiz.
 

Anladim canim evet aslinda ya ben de hafif isler yapiyorum yine , markete gitmek zorunda kaliyorum, ama cok agir seyler almadan dönmeye gayret ediyorum. Ütü yaparken de oturuyorum, sadece ihtiyac olanlari ütülüyorum falan. Insallah 28. haftaya kadar 3cm`de kalirsa sonra zaten az kaliyo doguma... Doktor genetik sanirim dedi ama emin degil tabi. Ben o yüzden yine de dikkat etmeye calisiyorum. Bir de plesenta rahim agzinda yukari cikmamisti hala en son gecen haftaki kontrolde.

1 saat yürüyüs yapamiyorum ben bile. Ben 15 dk`da bir oturup dinlenmek zorunda kaliyorum niye öyle bilmem, cabuk yoruluyorum.

Suyumu da ihmal etmeyeyim evet sagol tavsiye icin.

Sen de bol bol dinlen annesi...Sana yardimci olacak biri var mi yakinlarinda? Komsu, annen vs.? Gelip yemeklerini yapsalar hic degilse, ben 2 hafta yatmistim, tek basima cok zor oldu.
 

alemsin hakkaten neler düşünmüşsün:)İnşallah sağ salim doğuralım bebişlerimizi
 
Gizli grup olmazsa bişiler paylasmak zor olur kendi sayfamizda çıkar çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…