- 1 Şubat 2022
- 528
- 734
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.101
Evet aynı o zaman.. ben 10. Haftada yaptırmıştım 17 hafta geç değil mi sanki?Hala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı o zaman.. ben 10. Haftada yaptırmıştım 17 hafta geç değil mi sanki?Hala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynı
Var canım hayırlı olsun, bende yokken asla çift çizgi çıkmamıştı bende çift çıkınca inanamamıştım. İnşallah güzel bir şekilde artar belirginleşirHerkese merhaba ilk defa böyle hayalet gölge gördüm lütfen yardımcı olabilir misiniz çok heyecanlandım 1 senedir deniyoruz. İlk defa böyle gördüm yumurtlamadan sonra 10 gün geçti çok baş ağrım vardı ağrı kesici içmeden test yapayım dedim çok heyecanlanınca size danışmak istedim. Fotoğrafta belli olması için siyah beyaz filtre yaptım
Eki Görüntüle 3487825
Yaaa çok tatlısınız çok umutlandım şuan çok teşekkür ederimVar canım hayırlı olsun, bende yokken asla çift çizgi çıkmamıştı bende çift çıkınca inanamamıştım. İnşallah güzel bir şekilde artar belirginleşir
Bugün çok fazla kanama yaşadım hemen hastaneye gittim kanama alanı yok çok şükür bebeğim de yerinde ama neden olduğunu bilmiyoruz doktor bazı gebeliklerde olur dedi ama akıl tutulması yaşıyorum resmen istirahat edip kanamanın kesilmesini bekleyeceğim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımBen
Benim bugün 3. Gün sabah akşam progestan önermişti çok çok azaldı bugün kontrole gidicem herhangi bir kanama alanı var mı yok my görmek için
Geçmiş olsun canım kaç haftalık?Bugün çok fazla kanama yaşadım hemen hastaneye gittim kanama alanı yok çok şükür bebeğim de yerinde ama neden olduğunu bilmiyoruz doktor bazı gebeliklerde olur dedi ama akıl tutulması yaşıyorum resmen istirahat edip kanamanın kesilmesini bekleyeceğim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
Her yerde fiyat farklı oulyor ben özel bı klinige gidiyorum yalnızca benim druma ait ikili test 1500 tlydi diğeri 15 bin TL dediNe kadar acaba, bende dr umu değiştim bu haftasonu randevumuz var bakalım kendisi nasıl yönlendiricek
Benim yaş 37 o yüzden yaptırırım bu testi doktor ne dicek bakalımHer yerde fiyat farklı oulyor ben özel bı klinige gidiyorum yalnızca benim druma ait ikili test 1500 tlydi diğeri 15 bin TL dedi
7+6 haftada 14mm çıktı canımKızlar 9.haftanın başında veya 8.haftanın sonunda bebeği görmeye giden var mı? CRL si kaç çıktı sizinkinin
5+5 ama devlet hastanesindeki doktor 6+1 gibi dedi canım tedavi ile oldu gebeliğim hesaplayamiyorum tam olarak bendeGeçmiş olsun canım kaç haftalık?
Keyifle geçsin canım5+5 ama devlet hastanesindeki doktor 6+1 gibi dedi canım tedavi ile oldu gebeliğim hesaplayamiyorum tam olarak bende
Ay inşallah canım kanama korkuttu beni ama Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallahKeyifle geçsin canım
Aaa yazmışsın canım şimdi gördümMervenur277 canım bu arada benim kalp atışı güncelleyebilirsin müsaitsen 6+4
9+3 te 2,5 cm olduğunu söyledi doktorKızlar 9.haftanın başında veya 8.haftanın sonunda bebeği görmeye giden var mı? CRL si kaç çıktı sizinkinin
aynı şeyi ben yaşadım geçen ayın 23 ün de devlete gittim 5+6 her şeyi tam 1 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi. bu c.tesi yani ayın 5 in de özel dr a gittim 6+3 dedi kalbi sizin dediğiniz gibi belli belirsiz atıyor 1 hafta sonra gel dedi ben de tamamen karıştım. bilgisi olan varsa çok mutlu olurum.Kizlar selam yine size bişey danışmaya geldim.Daha önce yazmistim buraya ilk gebeliğim ilk muayneye devlete gittim adete göre 6+2 de gittim doktor ulturasonla baktı keseyi bebeği gördü kalp atışı belirli belirsiz dedi 10 gün sonra gel dedi.Akabinde lekelenmem oldu progestana başladım falan derken bugün yine lekelenmem oldu.7+1 deyim normalde neyse bu sefer özele gittim karnından baktı bişey goremedi.Alttan bakayım dedi bende tamam dedi baktı ve 5+2 olduğunu söyledi çok şaşırdım.Kalp atışı yine belirli belirsiz dedi çok net alamıyorum dedi.10 gün sonraya çağırdı geç döllenme vs olabilir dedi.Aklim çorba oldu.Tecrubelerinize dayanarak bana bir yorum yapar mısınız böyle bişey yaşayan var mı ?
Normalde adete göre kaç haftalık olması gerekiyor senin canim.Ya neye inanayım nasıl haraket edeyim bilmiyorum hani olumsuz da demiyorlar tam anlayamadım dedi ikisi de.İkilem çok zoraynı şeyi ben yaşadım geçen ayın 23 ün de devlete gittim 5+6 her şeyi tam 1 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi. bu c.tesi yani ayın 5 in de özel dr a gittim 6+3 dedi kalbi sizin dediğiniz gibi belli belirsiz atıyor 1 hafta sonra gel dedi ben de tamamen karıştım. bilgisi olan varsa çok mutlu olurum.
sat 7 ağustos kuzum 8 haftayı geçmiş olması gerekiyor. senin ?Normalde adete göre kaç haftalık olması gerekiyor senin canim.Ya neye inanayım nasıl haraket edeyim bilmiyorum hani olumsuz da demiyorlar tam anlayamadım dedi ikisi de.İkilem çok zor
Benim 18 Ağustos 7+1 deyim.Bendesat 7 ağustos kuzum 8 haftayı geçmiş olması gerekiyor. senin ?