biz pek de iyi bi hafta sonu geçirmedik sanırım... çok gezdik çünkü ay sonu yeni evimize taınıyoruz kısmet olursa... oranın bikaç eksiği vardı onları halletmeye çalıştık elimizden geldiğince... nasıl becerdim bilmiyorum ama o sırada iyi üşüttüm galiba... eve geldik 8de... bugün de ustalar tadilata başlıycaktı onlara bişiler hazırlayalım derken saat olmuş 12... bütün gece hapşırdım... undandır dedim (toza alerjim var çünkü) ama malesef değilmiş... bide başladı burnum akmaya... sabah uyandığımda da yüzüm gözüm şiş... hapşırık ve burun akıntısı şiddetle devam etmekte... çok halsizim... hemen ocağa ıhlamur koydum sıcak evimde iyileşmem lazım biran önce... bugün de tetanoz aşımız vardı ordan da halamıza gidicektik battaniye için ip falan almaya o da yalan oldu bu hastalıkta...
ayrıca size sormam gereken bi soru var kızlar...
çok özür diliyorum çok afedersiniz ama ben hapşırırken falan küçük küçük altıma kaçırıyo gibi oluyorum...bunu doktoruma sorduğumda normal, olucak bunlar dedi ama ben endişelendim dün akşam çok sık yaşadığım için... belki de çok hapşırdım... acaba benimle aynı durumda olan varmı diye de merak ettim...
bide bu sabah itibariyle sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde (iç kasıkta yani) ciddi bi ağrı hissediyorum.. sanki kasılma gibi ama değil... yürürken canımı yakıcak düzeyde bişey... bu ne ola ki?
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi 2013 1 temmuz annesi olacaktım fakat rabbim nasip etmedi ilk başlardaki arkadaşlar belki beni hatırlarlar 9. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldumbebeğimin genetik araştırmaları sonucu cıktı cok şükür temiz çıktı aynı zamanda cinsiyetinide öğrendim kızım olacaktı kendimi toparlamıştım fakat evladımın cinsiyetini öğrenmek beni bir kez daha yıktı ama bunada şükür ediyorum herşeyde vardır bir hayır sizleri takip ediyorum kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakın hepinizi seviyorum Allaha emanet olun.....
yooo türkiyedeyim... istanbul anadolu yakasındayım...
sabahları uyandığımda çok sıkışmış oluyorum wc zor yetişiyorum hatta bi kere bende kaçırdım
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi 2013 1 temmuz annesi olacaktım fakat rabbim nasip etmedi ilk başlardaki arkadaşlar belki beni hatırlarlar 9. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldumbebeğimin genetik araştırmaları sonucu cıktı cok şükür temiz çıktı aynı zamanda cinsiyetinide öğrendim kızım olacaktı kendimi toparlamıştım fakat evladımın cinsiyetini öğrenmek beni bir kez daha yıktı ama bunada şükür ediyorum herşeyde vardır bir hayır sizleri takip ediyorum kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakın hepinizi seviyorum Allaha emanet olun.....
Kizlar cumartesi arabayi ve sallanan besigi aldim.cok guzel hemen kurdum baktim.aranbayi 800 e sallanan besigi de 450 ye aldim.kraft twist rlx ve kraft dondy extra.bir de bornoz takimi aldim minik kizim a.terlikleri havlusu bornozu cok tatli yaa onu da 25 tl ye aldik.bir an once dogsun istiyorum melegimm..
kızlarrrrrrrr
ilk sayfadaki cinsiyetler kısmını bebıklerımızın prens ve prensesler olarak değiştridim (erkek-kız)yazıyordu ya
bide isimleri netleşenleri ekleyebilirim istersenız
şuanda merlyn ve kendımınkını ekledım
belirleyen yazabilirler,
sevgiler
kızlar aranızda alışveriş yapan varmı bebek arabası hakkında araştırma yaptım ama travel sistemmi alsam nasıl alsam karar vermiyorum alan varmı
kuzum bizim isimde belli .Azra Gülistaneklersen sevinirim
kızlar aranızda alışveriş yapan varmı bebek arabası hakkında araştırma yaptım ama travel sistemmi alsam nasıl alsam karar vermiyorum alan varmı
merhaba bende temmuz annesiyim. Ctesi günü gittik doktorumuza bebeğimin pipisini gördük :) ilk bebeğim . İzmir'deyim. sat :18 ekim 2012 .Öncelikle aklıma takılan bazı sorular vardı onları sordum doktoruma .Belki sizlere de faydası olur . Ben geceleri uykumda çok fazla geriniyorum bacaklarımı uzatma ,germe ihtiyacı hissediyorum .Bunu sordum doktoruma hiç bir zararı olmadığını söyledi. Ayrıca bu aylarda göbeğimin üstüne yatmanın hiçbir sakıncası olmadığını söyledi. İleri ki aylarda zaten istesen de yatamazsın tadını çıkar dedi :) Böyle işte :)Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?