Grafım annem yorma kendini canım
teeee tekirdağdan gelen anneciğin için nasıl da
heyecanla mutfağa girmişsindir sen şimdi
Ben de kayınvalidemler tekirdağdan gelince öyle oluyorum
Ama ben de çok yoruluyorum.Kendi annem zaten gelmiyor bana
Biliyor mutfaktaki huyumu hep o çağırıyor biziAna yüreği işte
Ama bu hafta içi çağıracağım onu zorla da olsa
herkese günaydın kızlar....
3 gündür girmiyorum ne kadar çok şey yazılmış walla okuyamadım bile hepsini :) ama genel olarak göz attım. bende ilk kez haftasonu hissettim sanki çok güzeldi :))
kötü haber ise 1 kg daha almışım sabah ağlayacaktım tartıya çıkınca 1 haftada 1kgtoplamda 3kg oldu bile çok mu hızlı alıyorum ne kontrolde bu konuyuda konuşacağım doktorumla
arkadaşım taktığın şeye bak.ben bu güne bugün 11 kilo almış bulunmaktayım
iyide ben zayıf değilim ki 50kg olsam sorun değil zaten kilo var bide üstüne şimdiden alınca devamını düşünemiyorum. sen kaç kiloda hamile kaldın ki ?
biz pek de iyi bi hafta sonu geçirmedik sanırım... çok gezdik çünkü ay sonu yeni evimize taınıyoruz kısmet olursa... oranın bikaç eksiği vardı onları halletmeye çalıştık elimizden geldiğince... nasıl becerdim bilmiyorum ama o sırada iyi üşüttüm galiba... eve geldik 8de... bugün de ustalar tadilata başlıycaktı onlara bişiler hazırlayalım derken saat olmuş 12... bütün gece hapşırdım... undandır dedim (toza alerjim var çünkü) ama malesef değilmiş... bide başladı burnum akmaya... sabah uyandığımda da yüzüm gözüm şiş... hapşırık ve burun akıntısı şiddetle devam etmekte... çok halsizim... hemen ocağa ıhlamur koydum sıcak evimde iyileşmem lazım biran önce... bugün de tetanoz aşımız vardı ordan da halamıza gidicektik battaniye için ip falan almaya o da yalan oldu bu hastalıkta...
ayrıca size sormam gereken bi soru var kızlar...
çok özür diliyorum çok afedersiniz ama ben hapşırırken falan küçük küçük altıma kaçırıyo gibi oluyorum...bunu doktoruma sorduğumda normal, olucak bunlar dedi ama ben endişelendim dün akşam çok sık yaşadığım için... belki de çok hapşırdım... acaba benimle aynı durumda olan varmı diye de merak ettim...
bide bu sabah itibariyle sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde (iç kasıkta yani) ciddi bi ağrı hissediyorum.. sanki kasılma gibi ama değil... yürürken canımı yakıcak düzeyde bişey... bu ne ola ki?
Dün okuduğum bebek anne dergisinde bu konu geçiyodu aşırı derecede kaçırmalarınız olabilir die heleki sen hapşuruyosun ben normalş halimle tualete gidene kadar bazen olabiliyo seninkide gayet normal...
arkadaşım taktığın şeye bak.ben bu güne bugün 11 kilo almış bulunmaktayım
sagol cnm amın ınslsuzan6638 dualarını okudum Allahım kabul eder inşaallah ,,,iyi gecelerrr tontişş anneler bol bol uyuyalım sonra uyuyamıyacağızzz :)
cnm gayet normal kg bnede 3 kg aldım dr tam ıstedıgım gıbı dedı bbek alıyor dedıı yanı bız 5.ayı bıtırecegız ve 3 kg geyet ıyıherkese günaydın kızlar....
3 gündür girmiyorum ne kadar çok şey yazılmış walla okuyamadım bile hepsini :) ama genel olarak göz attım. bende ilk kez haftasonu hissettim sanki çok güzeldi :))
kötü haber ise 1 kg daha almışım sabah ağlayacaktım tartıya çıkınca 1 haftada 1kgtoplamda 3kg oldu bile çok mu hızlı alıyorum ne kontrolde bu konuyuda konuşacağım doktorumla
yuregıne saglık cnmmher zamankı gıbı mutlu bır mesajjjjjjjjjjj:13:Yüreğinizin sesi hiç susmasın,
En tatlı tebessümlerle bakın geleceğe.
Yüzünüzden gülücükler, yüreğinizden sevinçler eksik olmasın
Yunus Emrenin dediği gibi;
"Sevelim, Sevilelim Dünya Kimseye
Kalmaz
Sevgi dolu, huzurlu, bereketli, başarılı bir hafta olması dileğiyle
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgi ile kalın
Günaydın herkese...
canımm bızım oğlumuzun adıı taa esım bekarlıkdan hayalınde olan ALPEREN inşl..olucakkkkk eklersen sevınım yanınada su mazarat bebenın smelı nı koyarmısınnnkızlarrrrrrrr
ilk sayfadaki cinsiyetler kısmını bebıklerımızın prens ve prensesler olarak değiştridim (erkek-kız)yazıyordu ya
bide isimleri netleşenleri ekleyebilirim istersenız
şuanda merlyn ve kendımınkını ekledım
belirleyen yazabilirler,
sevgiler
sagol cnm amın ınslllllcanım duanı okudum
allah kabul etsın inşallah
cnm magnezym eklsıklıgındennn olur bırde ayakata cok kaılnca 5-10 dk ayakalarını dıkkk de yat bıraz öle ıı gelıyor banaaagünaydın güzel anneler ve melekleri umarım herkes iyidir geçmişi biraz okudumda muzicelerimiz artık kıpır kıpır. benim oğluşumda öyle ama 1 haftadır falan gripdim ve hiç hissetmedim pıt pıtlarını ama bugün yine başladı benim tatlı oğlum:) kızlar ben geçen hafta misafirlerden dolayı baya ayakta kalmıştım ve o anda belime kramp girdi masajla falan rahatlatabildi eşim. ogünden beri ara ara aynı yere kramplar giriyor ve baya zorluyor beni. sizlerde de ayakta kalınca yada yorulunca böyle sıkıntılar yaşayan oluyormu?
hmm o kadarı bılmıyorum ben en son 8.sınıfta olmustum daaaa:26:canımmm aynen temız ve cok gıyılmedıgı ıcın cok yenı oluyorlarrrrrrrrrrrrrya msutelanınki nasıl acaba
amin canım
canım geçmiş olsunbence sıkıntı yapma
suzancığım geçen aile hekimliğindeki hemşireye sordum önceki beş doz tetanoz aşısı oldüumu o da gerek yok ama istersen hatırlatma dozu yapabilriz dedi bir de istediğin hafta olabilir 20. hafta zorunlu değil dedi bana
canım inşaallah hiç birşeyi kalmayacak minnoşunun üzme kendini
ben de bugün öyle oldum neden bilmiyorum
helal olsun nasıl yaptın o kadar şeyi ben korkumdan kimseyi çağıramıyorum açıkçası, yorma kendini
ben de görümcemlerden aldığım pantolonları giyiyorum ne olacak ki temizse :)
amınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnn cnm sagolasınnnnGünaydın güzel temmuz anneleri..Bebeklerinizle ve eşinizle güzel, enerjik, huzurlu, sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle! :) Suzancım duanı okudum Allah kabul etsin..
amın cnm sagolasınnnn cok sukurr haydı bakalımmmCanım duanı okudum allah kabul etsin inş...
Bu arada günaydın herkese nasılsınız kızlar minnoşlarınız nasıl neler yapıyor ben kızımı artık baya baya hissediyorum dün sabah hareketleriyle uyandım çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın inş
Artık göbüşümde çıkmaya başladıı teyzelerii...
normallll canım kacırmalarınnn usuttusennn de olurr dıkkt etttbiz pek de iyi bi hafta sonu geçirmedik sanırım... çok gezdik çünkü ay sonu yeni evimize taınıyoruz kısmet olursa... oranın bikaç eksiği vardı onları halletmeye çalıştık elimizden geldiğince... nasıl becerdim bilmiyorum ama o sırada iyi üşüttüm galiba... eve geldik 8de... bugün de ustalar tadilata başlıycaktı onlara bişiler hazırlayalım derken saat olmuş 12... bütün gece hapşırdım... undandır dedim (toza alerjim var çünkü) ama malesef değilmiş... bide başladı burnum akmaya... sabah uyandığımda da yüzüm gözüm şiş... hapşırık ve burun akıntısı şiddetle devam etmekte... çok halsizim... hemen ocağa ıhlamur koydum sıcak evimde iyileşmem lazım biran önce... bugün de tetanoz aşımız vardı ordan da halamıza gidicektik battaniye için ip falan almaya o da yalan oldu bu hastalıkta...
ayrıca size sormam gereken bi soru var kızlar...
çok özür diliyorum çok afedersiniz ama ben hapşırırken falan küçük küçük altıma kaçırıyo gibi oluyorum...bunu doktoruma sorduğumda normal, olucak bunlar dedi ama ben endişelendim dün akşam çok sık yaşadığım için... belki de çok hapşırdım... acaba benimle aynı durumda olan varmı diye de merak ettim...
bide bu sabah itibariyle sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde (iç kasıkta yani) ciddi bi ağrı hissediyorum.. sanki kasılma gibi ama değil... yürürken canımı yakıcak düzeyde bişey... bu ne ola ki?
günaydın güzel anneler ve melekleri umarım herkes iyidir geçmişi biraz okudumda muzicelerimiz artık kıpır kıpır. benim oğluşumda öyle ama 1 haftadır falan gripdim ve hiç hissetmedim pıt pıtlarını ama bugün yine başladı benim tatlı oğlum:) kızlar ben geçen hafta misafirlerden dolayı baya ayakta kalmıştım ve o anda belime kramp girdi masajla falan rahatlatabildi eşim. ogünden beri ara ara aynı yere kramplar giriyor ve baya zorluyor beni. sizlerde de ayakta kalınca yada yorulunca böyle sıkıntılar yaşayan oluyormu?
bende çok aldım valla, şimdilik 6 kilo oldım normali 3 müş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?