TEkme yiyemiyorum bı türlü 18! Haftalık olduk tık yok..ama minik kizim dışarıdaki abisinden bol bol tekme yiyo..simdiden..cnmm sureklı dglse bırsey olmaz ınl gusel haberlerl gel ınslll
amın cnm rabbım razı olsunınslll
oda dogru heveslılık ama ıste bızde 4 senden sonra ılk defa tattıgımız ıcın ancak bakmakla kalıyoruzz hehee ınsl saglıcakla kucaklarımıza alırız ya
hayırdır tekme mıı yedinnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnm neden merakımı mazur gör ama neden gülistan
gülistan azra daha iyi gibi
kızlarrrrrrrr
ilk sayfadaki cinsiyetler kısmını bebıklerımızın prens ve prensesler olarak değiştridim (erkek-kız)yazıyordu ya
bide isimleri netleşenleri ekleyebilirim istersenız
şuanda merlyn ve kendımınkını ekledım
belirleyen yazabilirler,
sevgiler
bende cnm çamlıcadayım hatta camlıca erdem hast de adalet hanıma başladım memnun kaldım ben sormadan o herşeyi anlattı
maydanoz neden zararlı ki ben çok fazla tüketiyorum sabah kahvaltısında salatalarda vs.?
Ben internette okumuştum düşük tehlikesi yapıyor diye dr sordum oda yemekte falan kullanman önemli değil dedi Ben sabahları çiğ çiğ avuç avuç yediğimi söleyincede sürekli tüketmesen iyi olur dedi.
kızlarrrrrrrr
ilk sayfadaki cinsiyetler kısmını bebıklerımızın prens ve prensesler olarak değiştridim (erkek-kız)yazıyordu ya
bide isimleri netleşenleri ekleyebilirim istersenız
şuanda merlyn ve kendımınkını ekledım
belirleyen yazabilirler,
sevgiler
Gülistan kayınvaldemin ismi.eşim 6 aylıkken annesini kaybetmiş.o yüzden çok istedi.
gülistan azrada olabilir :)
Kizlar doktorumdan izin cikti.hamama gidebilirsin dedi cok fazla sicak olmamak sarti ile.lazere git etkilemiyor bebegi dedi.koltuk alti va biyik icin gidecem de paketi son aya birakacagim.krem vermedi hicbiryerime.goguslerin acirsa zeytin yagi sur dedi.sut icmiyorum diye de uzulme en cok kalsiyum sut de var onu da ot yiyerek elde edebilirsin dedi.oyle bisey dedi iste
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...ir-bornova-sifaya-giden-var.html#post28770364
selam arkadaşlar izmir bornova şifaya giden varmı doktor arıyorum
Biz oğluşumun ismine kesinnn olarak karar verdik. Bizide ekler misin Graf çımAli Kağan olucak oğluşumuz
Kiz güldüm ne güzel sayende bebek karisma olayi hic aklima gelmemistihemen fotosunu cekin canim getirince bakarsiniz aynimi diye.anne yüregi iste insanin aklina hersey geliyor.
Hosgeldin canim. O dedigin bende de oluyor mide yanmasi ile birlikte
gögsüm tikanik gibi sanki bogazimda lokma kalmis gibi oluyor. Su iciyorum ben bol bol bide doktor ilac vermisti onu iciyorum..
Livanur78 canim bebisin iyidir merak etme sen güzel haberlerini bekliyoruz..
Safagim 4az kaldi bebisimi görmeme ve insallah cinsiyet ögrenmeme
Hepinize mutlu umutlu bir gün diliyorum öpüyoruz sizi
bende çok aldım valla, şimdilik 6 kilo oldım normali 3 müş sanırım
Slm kızlar duaları okudum Allah kabul etsin inş.
Kızlar sanki ben bi kaç gündür hareketlerini hissetmiyorum bebişimin, 3gün önce hissediyordum ne güzel
Bişi sorucam bide size..
Ben özele gidiyorum dr olarak ve doğumu da özelde yapıcam Allah izin verirse. Ama şimdi burdaki doğum evine yada ünv. hastanesine de gidim diyorum ek olarak. Yani burdan da kontrol edilim, yapılacak testleri de burdan yaptırım diğer dr a da kont. gidicem yine doğuma kadar. şimdi bebeğin cinsiyetini tam görememiştik özeldeki dr da 1 aya randevu verdi. 1 ay bekleyemem cinsiyet için. Hem kayıt olurum hem cinsiyeti öğrenirim diyorum:26: Böyle yapan varmı aranızda bilmek istedim.
Az önce hissettim hemde şimdiye kadarki hissettiklerimin arasında en güçlü tekmeydi sanırımmerak etme ben de bazen birkaç gün hissetmiyorum ama sonra hissediyorum.henüz çok küçük oldukları için her hareketlerini hissedemiyoruz,sadece güçlü hareketlerini hissediyoruz.yani kötü bişey mi oldu diye düşünme.ama son aylarda hergün hissetmemiz gerekiyormuş.
bu arada ben de hem özele hem de üni. hastanesine gidiyorum.inan daha iyi oluyor.15 günde 1 bebişlerimi görüyorum:)
benimde boy 170 65 ile kaldım şuan 68 oldum. belki normal ama etrafımdaki herkes psikolojimi bozuyor diyolar ki sen zaten ilk 3 ay hiç almadın son ayda aldığın 3 kg çok fazla bu gidişle acayip olursun bu iştahla diyolar ondan moralim bozuluyorson zamanlarda iştahım çok açıldı birde ilk aylar hep bulantı ile geçince yiyemedim hiç şimdi şimdi yiyorum eşim çok dalga geçiyor sanırım ondan
he anlasıldıııııııııııııTEkme yiyemiyorum bı türlü 18! Haftalık olduk tık yok..ama minik kizim dışarıdaki abisinden bol bol tekme yiyo..simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?