2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
TEkme yiyemiyorum bı türlü 18! Haftalık olduk tık yok..ama minik kizim dışarıdaki abisinden bol bol tekme yiyo..simdiden..
 

Yavrum benim prensesimin adıURU olacak Allah'ın izniyle
 
Kizlar doktorumdan izin cikti.hamama gidebilirsin dedi cok fazla sicak olmamak sarti ile.lazere git etkilemiyor bebegi dedi.koltuk alti va biyik icin gidecem de paketi son aya birakacagim.krem vermedi hicbiryerime.goguslerin acirsa zeytin yagi sur dedi.sut icmiyorum diye de uzulme en cok kalsiyum sut de var onu da ot yiyerek elde edebilirsin dedi.oyle bisey dedi iste
 
maydanoz neden zararlı ki ben çok fazla tüketiyorum sabah kahvaltısında salatalarda vs.?

Ben internette okumuştum düşük tehlikesi yapıyor diye dr sordum oda yemekte falan kullanman önemli değil dedi Ben sabahları çiğ çiğ avuç avuç yediğimi söleyincede sürekli tüketmesen iyi olur dedi.
 
Ben internette okumuştum düşük tehlikesi yapıyor diye dr sordum oda yemekte falan kullanman önemli değil dedi Ben sabahları çiğ çiğ avuç avuç yediğimi söleyincede sürekli tüketmesen iyi olur dedi.

rahim kasılmalarını arttırıyormuş maydanoz çok fazlasına kaçmamak lazım
 

Biz oğluşumun ismine kesinnn olarak karar verdik. Bizide ekler misin Graf çım Ali Kağan olucak oğluşumuz
 

ben heycandan dr a sormayı unuttumlazeri artık mart başında sorucam hatta sorucaklarımı not alıcam unutuyom çünkü :26:
 

Slm canım bende tüp bebek yöntemiyle hamişim smyrna art yaptırdım tüp bebeği benim gittiğim merkezin çınarlıyla anlaşması varmış ama ordada doğum üç bin civarıymış. Bana yüksek geldi açıkçası( Bende egepol gökalp beyi çok duydum gitmek istiyordum.Birde benim eltim şu an doruk tıp gidiyor çok memnun olduğunu söylüyor. Doğum 150tl ağrısız 500tl civarıymış. Bende nereye gideceğimi çok şaşırdım açıkçası.Bornava şifada daha önce aşılamam olmuştu doktorum Rafiel leviydi ama ben memnun kalmadım. Doğum fiyatlarını bilmiyorum yanlız şifanın canım. Bende neriye gideceğimi bilmiyorum doğum için şu an merkezde oluyor kontrollerim ama doğum için bir yer şimdiden bulmam gerekiyor:)))))
 
Biz oğluşumun ismine kesinnn olarak karar verdik. Bizide ekler misin Graf çım Ali Kağan olucak oğluşumuz

bizimki hala isimsiz en son bebek olarak kalıcak ismi
eşim kubilay dedi ben beğenmedim benim bulduklarımı o beğenmiyor bu haldeyiz
 
Son düzenleme:

Sana hangi ilaci vermistu canm doktor? Ben de dayanamadim aradim doktorumu, bi kbby muayne ol dedi. Bakalim yarin gidicem o doktor ne diycek, yarin yazarim burdan. Bu arada tesekkur ederim cevabin icin de:)
 
ay kızlar bırakın ismi ben cinsiyeti bile öğrenemedim 28 şubata gün sayıyorum
 
herkese merhaba :) ben de şu son 2 haftadır mide bulantılarımdan kurtulup buraları okur oldum. hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. ben de henüz cinsiyetini öğrenemedim, inşallah önümüzdeki pazartesi saklamazsa öğreniriz
 

merak etme ben de bazen birkaç gün hissetmiyorum ama sonra hissediyorum.henüz çok küçük oldukları için her hareketlerini hissedemiyoruz,sadece güçlü hareketlerini hissediyoruz.yani kötü bişey mi oldu diye düşünme.ama son aylarda hergün hissetmemiz gerekiyormuş.
bu arada ben de hem özele hem de üni. hastanesine gidiyorum.inan daha iyi oluyor.15 günde 1 bebişlerimi görüyorum:)
 
Az önce hissettim hemde şimdiye kadarki hissettiklerimin arasında en güçlü tekmeydi sanırım Beni duydu bebişim
Haftasonu hareket halindeyim diye hissedemedim sanırım.
Ve benim gibi düşünen bi kişiyi bulmama sevindim :) Hem. ünv. hastanesine hemde özele gitmk isteyen. Eğer olursa çarşamba gidicem sanırım ünv. hast.ne.
 

gayet iyi 3kilo ki kilon da hala normal.ben takmıyorum.bebeklerim sağlıklı olsunlar da ben veririm kiloları:) sen de öyle düşün.etrafı takıyorsan onlara kilon hakkında çok fazla bilgi verme.bana kimse bişey diyemiyor çünkü tüp bebekle hamile kaldım,bir sürü hormon aldım.ayrıca ilk aylarım riskliydi ve sürekli yatmak zorunda kaldım.hala da hareketlerim kısıtlı çünkü ikiz olduğu için erken doğum riski var.inan her şeyin başı sağlık,gerisi boş..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…