iyi hafta sonları
herkeslere günaydınnnn
çalış çalış nereye kadar :)
bugun annemler geliyor cok mutluyumm
teee tekirdağlardan :)
bugun yarın beraberız özlem gidermiş olurum
sonra salı gunu de bebeşimi görmeye gideceiğiz nasipse
dr a giden arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
Günaydın annişler ve güzel bebişkoları nasılsınız bakalım bu hafta sonuda çalışarak geçirenlerdenim ne sıkıcı şimdi evde olmak vardı ama neyse artık
Eee nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzeleri
günaydın canım gözün aydın ben annemlerle çok yakın oturuyorum yinede özlüyorum doya doya hasret giderin cinsiyeti öğrendin mi sen hemen hemen aynı tarihte doğuracaz allah kısmet ederse,ben daha öğrenemedim.
Gunaydin uykucular uyanamadiniz mi daha.
Ben sabahin korunde uyandim heycandan.3 de randevum var.
Dilerim yüreğimizden ve gözlerimizden gülücükler hiç eksik olmaz...
Dilerim günler hep günaydın sıcaklığında ve güzelliğinde yaşayın.
Dilerim Gönüllerinizden umutlarınız hiç eksilmesin,
Dilerim su berraklığında sevgiler yaşayın daima.
Dilerim daima mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın
Günaydın, günaydın, günaydın herkese..
iyi hafta sonları
herkeslere günaydınnnn
çalış çalış nereye kadar :)
bugun annemler geliyor cok mutluyumm
teee tekirdağlardan :)
bugun yarın beraberız özlem gidermiş olurum
sonra salı gunu de bebeşimi görmeye gideceiğiz nasipse
dr a giden arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah
Günaydın güzel anneler dün tetonoz aşısı oldum sizi korkutmak istemem ama yok böle bi acı( sabaha kadar kolumun zonklamasından uyuyamadım bilerek cuma oldum ki haftasonu yatarım diye sol kolumu kımıldatamıyorum bir ay sonra bi tane daha olcam Güzel bebeğim için deyip deyip avutuyorum kendimi bakalım ne zaman geçecek kolum bugünkü dua listesini okuyup akşama kadar yatıcam hepinize güzel haftasonları
Günaydın güzel anneler dün tetonoz aşısı oldum sizi korkutmak istemem ama yok böle bi acı( sabaha kadar kolumun zonklamasından uyuyamadım bilerek cuma oldum ki haftasonu yatarım diye sol kolumu kımıldatamıyorum bir ay sonra bi tane daha olcam Güzel bebeğim için deyip deyip avutuyorum kendimi bakalım ne zaman geçecek kolum bugünkü dua listesini okuyup akşama kadar yatıcam hepinize güzel haftasonları
Ne guzel mesajlar atiyorsunuz oyle.rabbim gonlunuzun guzelligini dilinize yansitmis.
Benim de kv ve annem ikisi birden geliyor.hafta sonu cildirtacaklar kesin beni
Çalışırken zorlama inşallah beni. Ateş yapıyor demişlerdi. Sende var mı öyle bi sıkıntı şuan??
Aynen canim hafta sonu calimak eziyet resmen.neyseki 3 de minnosumu gormeye gidecem.Allah iyilik versin canim cumlemize AMİİİNNNNN
Merhaba canlar
İlk defa görüyorum bu topic i . hakikaten hoş arkadaşlarlar hepsi .. Rabbim sizi ve yavrularınızı korusun..
Bende bir tosunpaşa annesiyimşuan 250 gr oldu paşam .20 cm
teşekür ederim:)Allah nasip ederse bir oğlum bir kızım olacak teyzesi.ilk hamileliğim ve acaip heyecanlıyım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAldık gitti canımm
Hoşgeldin aramıza.
Hiç ikiz annemiz yoktu iyiki geldinn :))
Nasıl bebişlerin cinsiyetleri belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?