Ben yaptırdım. Sonuçlarımıda aldım.
Herhangi bir risk görmedi doktorumuz. Sağlığı yerindeydi bebişimizin
arkadaşlar herkese neraba.Size bi sorum olacaktı.Bu çatlakları önlemek için kakao yağı kullananlar sulandırıpta öyle mi kullanıyosunz,yoksa yağı olduğu gibi teninize mi süürüyosunuz???
Merhabalaaar dün dra gittim vee bebeğimn cinsiyetini öğrendimm oğlum oluyomuşşş,toprak bey geliyor graf canım lütfen tabloya ekleyiverelim)4'lü test sonuçları da salı günü cıkcak inşallah yaptıran var mı bu testii??
Evet ne güzell olurduSirkette bi hamile daha var.bir ay fark var aramizda o 6 aya girdi.bir iki haftada karni iki katina cikti.biz de bir aya giyeriz heralde.isyan ediyorum artikk
Aynen yaa alakasiz seyler giyiyom artik.yaz gelse de pufur pufur elbise giysek...
Ayy bende oyle yapsam ne guzel oluurrr.doktorumdan izin alirsam esim izin verir.iki ay rahat olurum...
Korkulacak birşey yok canım. :) biraz sızlıyor çok şiddetli bir ağrı falan olmuyor yani. Dayanılmayacak bir sızı değil yani :)
İkili benimde iyi çıkmıştı. İnşallah sende güzel haberlerini alırsın canımÇok sevndim canım maşallah diyelimmm:)) darısı bana artık 2li iyi cıktı ama bakalım bu nasıl cıkcak bi de bizim kan uyuşmazlığı var onu önümzdeki ay yaptrcazz bakalımm..
Evet ne güzell olurduAslında dermatolog a da sormak lazım. Ben bekarken başlamıştım lazere eşim o zaman bile izin vermemişti gizlice gitmiştim, napiim :18: Sonradan da îtiraf ettim Eşimden gizli birşey yaptığım da uyuyamıyom ben ya offff Ona göre tüm dr lar lazer zaralı değil dese de o ileride zararları ortaya çıkabilir diyo şimdi de kızı pek bi kıymetli işteyken arayıp soruyor kızım napıyor diye nerden bileyim diyorum:44: izin vermez sanırım yaa offf nasıl ikna etsem :26: Dr a sorarsan bana da haber eder misin canım.
Merhabalaaar dün dra gittim vee bebeğimn cinsiyetini öğrendimm oğlum oluyomuşşş,toprak bey geliyor graf canım lütfen tabloya ekleyiverelim)4'lü test sonuçları da salı günü cıkcak inşallah yaptıran var mı bu testii??
Evet ne güzell olurduAslında dermatolog a da sormak lazım. Ben bekarken başlamıştım lazere eşim o zaman bile izin vermemişti gizlice gitmiştim, napiim :18: Sonradan da îtiraf ettim Eşimden gizli birşey yaptığım da uyuyamıyom ben ya offff Ona göre tüm dr lar lazer zaralı değil dese de o ileride zararları ortaya çıkabilir diyo şimdi de kızı pek bi kıymetli işteyken arayıp soruyor kızım napıyor diye nerden bileyim diyorum:44: izin vermez sanırım yaa offf nasıl ikna etsem :26: Dr a sorarsan bana da haber eder misin canım.
kızlar benim arkadaş da yaptırmış hamilelikten önce o kadar rahat ettim ki diyor. nasıl yapıldığını sordum anlattı biraz ama pek öyle olacak gibi değil :) doğumdan sonra lazere gitmeyi düşünüyorum ben de yaptıran arkadaşlar nasıl uygulanıyor seanslar bilgi verir misiniz (özelden de olabilir) gidince neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum
Ben ilk hamileliğimde mustela çatlak kremi kullandım.. Bunda da kullanıyorum..bı çizgi bile yok vvücudumda
Çatlak olayı tamamen genetik...haklı o arkadasın..benim annem dede bı cizgi yok..ben yine de önlem amaçlı sürdüm mustela...ahhh ne güzelll, benim de mustela sürdüğümde daha uzun süre cildim nemli kalıyor gibime geldi, ah bir de o kadar ağır parfüm kokmasaamor amordan başka koku üzerimde sevmiyorum
gerçi arkadaş genetik de önemli çatlayacağın varsa çatlıyorsun dedi,
çok heyecanlı yarın gösterir inşallah bakalım kız mıerkek mi
haberlerini bekliyoruz canım
Çatlak olayı tamamen genetik...haklı o arkadasın..benim annem dede bı cizgi yok..ben yine de önlem amaçlı sürdüm mustela...
yarin icin dua et bana...sağlıklı haberler alalım...
Canım senin de mi erkekk bu kadar olur bu gidişle biz aynı gün doğururuzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?