- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
Sirkette bi hamile daha var.bir ay fark var aramizda o 6 aya girdi.bir iki haftada karni iki katina cikti.biz de bir aya giyeriz heralde.isyan ediyorum artikkaynen ya hamilelikler çuval gibi kendiminkiler daracık.. şu bir ayı daha atlattık mı giyeriz herlde hamilelikleri :/
valla ben yemek listesiyle falan uğraşamam sanırım. aklıma ne gelirse canım ne çekerse yapıp yiyorum abartmadan..
Aynen yaa alakasiz seyler giyiyom artik.yaz gelse de pufur pufur elbise giysek...Bende aynı durumdayım canım. Hep aynı şeyleri giyiyorum. idare etmeye çalışıyorum. Çok fazla kıyafet almak istemiyorum.:44:
Açıköğretim sınavı canım. 4. sınıftayım. Bu yıl bitirebilseydim çok iyi olucaktı
Ayy bende oyle yapsam ne guzel oluurrr.doktorumdan izin alirsam esim izin verir.iki ay rahat olurum...canim paket yaptirdin mi peki lazerde.ben cikanlari ne yapsam bilemedim.agda mi jilet mi yapsam.arkadasim var ohic ellememis zaten incecik tuy gibi.bende ellemiyim.son ay yapayim ne yapacaksam bari.ne dersin.Ben lazere gîdiyordum canım ama benim birtek koltuk altı kalmıştı tek tük yani 1-2 seansım kalmıştı alexandrite a gittim ben. Hamile oolduğumu öğrendiğimden beri gitmiyorum.
8. Ayın sonu gibi gitsemde hem doğum da hem sonrasında rahat ederim diye düşünüyordum daha araştırmadım ama eşim kesin hayır der