• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım emziriyorsan zor olacak ikisini birdn beslemen gerekecek allah yardımcın olsun. 8.aya kadar emzirebilirsin. sana yardımcı olacak birileri varmı ailenden? çalışıyor musun?

canım emziriyorsan zor olacak ikisini birdn beslemen gerekecek allah yardımcın olsun. 8.aya kadar emzirebilirsin. sana yardımcı olacak birileri varmı ailenden? çalışıyor musun?

Emziriyorum birakmam gerekecek diye çok Üzgünüm.. Amin inşallah.. çok şükür annem de kayinvalidemde yardım edebilecek durumda şuan calismiyorum ama tam iş aramaya başlamıştım :s Rabbim böyle uygun görmüş..

bizim kızın elinden hiç düşürmediği hiç sıkılmadığı oyuncağı sesli kitap.yalnız biraz büyük almışım zorlanıo oynarken.sen alırsan küçükleri var onlardan al

Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Ben de sesli kitap almayı düşünüyorum yalnız oyuncaklar ateş pahası, özellikle eğitici olanlar. İnternetten almak daha mı mantıklı acaba? Dışarıya göre daha uygun gibime geldi.

Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..

Hamileliğin hayırlı olsun. Bakabilecek durumdaysan bence harika bir duygu bu. Zar zor evlat sahibi olabilmiş biri olarak söylüyorum bunu sana. Şükretmeli ve sağlıkla doğması için dua etmelisin.

Merhabalar,

hayırlı olsun.. evet erken olmuş ama keyifli yanlarını düşün.. aynı yemeklerden yiyebilecekler, aynı eşyaları oyuncakları kullanabilecekler, ikisine birden t. eğitimi verirsin, aynı ana okuluna yollayabilirsin 1. yi büyütüp tekrar başa dönmemiş olursun falan filan..

Son düzenleme:
Hamileliğin hayırlı olsun. Bakabilecek durumdaysan bence harika bir duygu bu. Zar zor evlat sahibi olabilmiş biri olarak söylüyorum bunu sana. Şükretmeli ve sağlıkla doğması için dua etmelisin.

Tabi ki şükürler olsun Rabbim bana 2. Kez bu mükemmel duyguyu nasip etti sadece şaşkınım biraz hatta baya :)

hayırlı olsun.. evet erken olmuş ama keyifli yanlarını düşün.. aynı yemeklerden yiyebilecekler, aynı eşyaları oyuncakları kullanabilecekler, ikisine birden t. eğitimi verirsin, aynı ana okuluna yollayabilirsin 1. yi büyütüp tekrar başa dönmemiş olursun falan filan..

:) düşünmesi güzel ama inşallah üstesinden gelebilirim..

Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Ben de sesli kitap almayı düşünüyorum yalnız oyuncaklar ateş pahası, özellikle eğitici olanlar. İnternetten almak daha mı mantıklı acaba? Dışarıya göre daha uygun gibime geldi.

ben d&r dan 17 tl ye almıştım küçük boyu orada yoktu sonra nt de gördüm küçükleri 15 tl falan.tabi şu fisher price n eğitici masal kitapları 60 tl falan bizimki bildiğin kalın karton kitap.netten sipariş verdiğinde kargo ücreti var aynı hesaba gelio bide bak gör kendin al daha ii olur bence

Son düzenleme:
Merhaba kızlar sizden tatil konusunda öneri bekliyorum.Biz günlük yada haftalık ev kiralamak istiyoruz büyük ada veya şile ağva gibi aranızda böyle tatil yapan oldumu bilgi kızlar nerelere gidilebilir
büyük adaya gittim hiç begenmedim.şileye gitmedim ama heryıl giden komşu arkadaşım var çok memnun.büyük ada hem pahalı hemde heryere at arabası ya da bisikletle yolculuk yapılıyor.kumsalını begenmedim.ben şileyi öneririm

slm nasılsınız arkadaşlar biz 8 aylık olduk bu hafta tam.ilk dişi 1 hafta önce çıkardık.şimdi yanındaki diş etide kabarık çıkarmaya çalışıyor.dün gögüs ucumu hafif ısırdı . bugünde parmagımı ısırdı.acıtmayada başladı umarım yara etmez.bugün istbulda hava yağmurlu pazara çıkamadım o yüzden oğluma şehriye çorbası pişirdim ama yemedi.suan uyuyor uyanınca tarhana çorbası vericem.
doğdugundan beri çok degiştik
$collage.jpg nekadar çok degişti 8 aylık halimiz ve yeni doğdugumuzda maşallah oğlum yiğite

Merhaba kızlar. Oğlum bugün uykuyu tutturmakta çok zorlanıyor ve hafiften ateşi var. Acaba diş huysuzlugu mudur ya.
Benim aklıma takilan bir konu var sizlerde durum nasıl merak ettim. Bizim cinsel hayat kalmadı gibi bisey yaa. Oğlan hiç müsade etmiyorki. En son bir ay bile olmuş olabilir. Onda da uyandı. Sizlerde durum nasıl. Biz mi çok beceriksiz

bizimki 1 hafta 10 gündür öyleydi bunalmıştım artık üst diş patladı.. halbuki alt dişleri bilmediydik..

karışımı dene istersen yavaş yavaş alışır..

çok güzel gez bakalım biz hafta sonu evdeydik.. hava soğuk ve yağmurlu..

bizde de hava kötüydü ama caymadık :) eve döndükten sonra yağmur başladı :)

slm nasılsınız arkadaşlar biz 8 aylık olduk bu hafta tam.ilk dişi 1 hafta önce çıkardık.şimdi yanındaki diş etide kabarık çıkarmaya çalışıyor.dün gögüs ucumu hafif ısırdı . bugünde parmagımı ısırdı.acıtmayada başladı umarım yara etmez.bugün istbulda hava yağmurlu pazara çıkamadım o yüzden oğluma şehriye çorbası pişirdim ama yemedi.suan uyuyor uyanınca tarhana çorbası vericem.
doğdugundan beri çok degiştik
Eki Görüntüle 1016382 nekadar çok degişti 8 aylık halimiz ve yeni doğdugumuzda maşallah oğlum yiğite

canım umarım tam ısırmaz :( ben 5 hafta çektim deliği :( faciaydı emzirmek istemiyordum o memeden... tekrar tekrar açılıyordu yara hatta kanıyordu. eşimin de sorduğu "kan gelmiyordur ağzına di mi ?" kasap koyun derdi gibi oldu resmen :)) iki ayrı krem denedim işe yaramadı en son tahinin üzerinde biriken yağı kullandım ve şükür onun sayesinde toparladım. şu an tam kapanmadı ama en azından daha iyi durumdayım biraz daha korkusuz veriyorum memeyi.. eğer uykuda emerken ısırır ve bırakmazsa burnunu sık hemen bırakıyorlar.

ben dr götürdüğümde sordum cevizi kahvaltısına karıştırıorum dedim gerek yok verme dedi neden dedim alerjik reaksiyonu var dedi.ben vermeye devam ediorum çünkü alerji tarzı bişey olmadı bizde.üzüm pekmezinede sordum hiç öyle şeylere gerek yok dedi. bu arada kızım anne sütüde alıor o yüzdenmi önermio bilemedim

sagol canım ben pekmez meyve suyunun içine iki çay kaşıgı karıştırıp hergün veriyorum allaha şukur bi sorun olmadı bir ayı geçti hergün veriyoum ama ceviz kafamı karıştırdı iyiki vermemişim 1 yaşına kadar bekliyeyim bakayım..bende emdiriyorum daha ama bizim dr pekmez ver dedi hergün bir tatlı kaşıgı meyve suyuna karıştırda ver dedi.

Merhabalar,

gercekten cok büyük sabır gerekiyor allah gani gani yardımcın olsun kuzum.

bizim yukarda 4 altta 2 dişimiz var önce alt 2 patladı aynı anda daha sonra aynı anda üst iki patladı bunlar iki ay arayla oldu ama cıkmadan son bir hafta önce nerdeyse hiç uyumadık daha sonra üst yan 2 tane cıkmış babamız farketti sadece 2 gece uyumamıştı bende neden diyordum meger diş patlatıyormuş bizim bıdı:)yani gerisi mısır gibi patır patır patlar diyorlardı inanmıyordum nerdeyse hiç frketmedik bile sanırım en zor köpeklerle azılar çıkıyormuş allah yardımcımız olsun 3 yaşına kadar bitmez bu diş çilesi yavrumuzada bizede günah daaa..

bizim yukarda 4 altta 2 dişimiz var önce alt 2 patladı aynı anda daha sonra aynı anda üst iki patladı bunlar iki ay arayla oldu ama cıkmadan son bir hafta önce nerdeyse hiç uyumadık daha sonra üst yan 2 tane cıkmış babamız farketti sadece 2 gece uyumamıştı bende neden diyordum meger diş patlatıyormuş bizim bıdı:)yani gerisi mısır gibi patır patır patlar diyorlardı inanmıyordum nerdeyse hiç frketmedik bile sanırım en zor köpeklerle azılar çıkıyormuş allah yardımcımız olsun 3 yaşına kadar bitmez bu diş çilesi yavrumuzada bizede günah daaa..

kaç aylık senin kuzucuk ? benim oğlanın alt 2 tamam üst ikiden önce yan patladı :) üst iki ve diğer yan hazırda bekliyor sınırda patlamak üzere...

İyi akşamlar
maalesef ki daha ek gıdaya başlamadan başımıza musallat oldu kabızlık...
ilk 5 ay günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde bire düştü ek gıdaya başladığımızda yani 6 .ayda iki günde bir yapmaya başladı yada hergün çok az yapıyor.
en son doktor kontrolümüzde doktor macun kıvamında ise yalancı kabızlık dedi.yapmadığında kulak pamuğu ile uyar yapsın annesi dedi.dupolak diye bir ilaç verdi aslında ilaç değil laktoz makat kısmında uyarı yapar dedi veriyorum ama gıda ilede destek yapmak itiyorum kayısı kaynatıp blendırdan geçiriyorum her sabah kahvaltıda 3-4 tatlı kaşığı veriyorum her öğlen sebze çorbası öncesi 1 tatlı kaşığı z.yağı veriyorum.kuru erik iyi gelir diye okudum internetten veren var mı ?
kaynatıp suyunu mu veriyorsunuz yoksa onuda blendırdan geçirmek lazım ?

İyi akşamlar
ilk 5 ay günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde bire düştü ek gıdaya başladığımızda yani 6 .ayda iki günde bir yapmaya başladı yada hergün çok az yapıyor.
en son doktor kontrolümüzde doktor macun kıvamında ise yalancı kabızlık dedi.yapmadığında kulak pamuğu ile uyar yapsın annesi dedi.dupolak diye bir ilaç verdi aslında ilaç değil laktoz makat kısmında uyarı yapar dedi veriyorum ama gıda ilede destek yapmak itiyorum kayısı kaynatıp blendırdan geçiriyorum her sabah kahvaltıda 3-4 tatlı kaşığı veriyorum her öğlen sebze çorbası öncesi 1 tatlı kaşığı z.yağı veriyorum.kuru erik iyi gelir diye okudum internetten veren var mı ?
kabızlık için kuru kayısı kompostosu,bal kabağı püresi,armut bunlar iyi gelir.en etkilisi kayısı ve balkabağı .sırayla dene.birde bol su içir ek gıdadan sonra.benim oğlum bol sıvı içer o yüzden kabızlık olmadı .

İyi akşamlar

kabızlık için kuru kayısı kompostosu,bal kabağı püresi,armut bunlar iyi gelir.en etkilisi kayısı ve balkabağı .sırayla dene.birde bol su içir ek gıdadan sonra.benim oğlum bol sıvı içer o yüzden kabızlık olmadı .

evet bak benim oğlan da 3. ayından itibaren kakasını 10 12 günde bir yaptığı oldu ben doktorumuza sorduğumda normal dedi. ek gıdaya başladık her gün oluyordu çünkü suyu oldukça içiyordu. sonra bir ara suyu azalttı o zaman iyice katılaştı kakası korktum çocuk kabız olacak diye ama şükür olmadı kayısı haşladım gün kurusu ve suyuyla ezip yedirdim çok işe yaradı. ve şimdi de maşallah suyu oldukça içiyor inşallah bir daha zorlanmaz sen de elinden geldiğince her yemek arasında başka vakitlerde su teklif et bebeğine. ilaç vs ye alıştırma. kulak çubuğuyla da uyarma tembellik olur diye okumuştum internetten...

Back