bebişleriniz nasıl gelişimleri hareketleri benim kız daha sürünmüyor hiç niyetide yok sizde durumlar nasıl
kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?
bizimki emekliyor, yürümek istiyor, belini kırdırıp zor oturtuyorum, bugün mama sandalyesinden bağlıyken bizim masaya çıktı (arkasında küçük bir yastık vardı gerek kalmadı diye düşünmüş almıştım ama kemer iplerini sıkmamıştım) yürüteçten eğilip sepetten top alıyor, yürüteçteyken mutfak alt çekmecelerini açıyor kavanozları alıyor, yerden tutunup karyolaya dikiliyor, portmantonun alt raflarını dökebiliyor, kızımın yürürken yaptıklarını bu yürümeden yapıyor yandım ben..
sosyal olarak da çevreyi izlemeyi camdan bakmayı çok seviyor, bana çok düştü sürekli gözünün önünde olmamı istiyor dahası kucağımda olmak istiyor, bugün sırtıma bağladım bizim oralarda bunun özel ipleri de vardır benim çeyizde de vardı ama onu arayamazdım kalın kurdela kullandım battaniyeye sardım evi süpürdüm sildim çamaşır katladım 1 saat hiç sesi çıkmadı, o hala karnımı özlüyor herhalde.. yapışık gezecek.. ablayla oyun oynamak istiyor sepetten oyuncak döküp karıştırıyor tabi her şey ağza.. gülmeyi de çok seviyor ama hala sancılarla ağlıyor bağırsakları çok hassas.. her şeyi hapiduk hupidik yemiyor.. aklıma gelenler bunlar..
canım sık kaka dişle de ilgili olabilir bizimki yeni doğan gibi 6 kez yapmaya başladı ve üst diş patladı şimdi yine 3 kez yapıyor..Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum
sonunda dişimiz çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa
bizde de hiç emekleme yok :)
pipisi şişti derken nasıl şişiyor kızarıklık felan var mı canım bence vakit kaybetmeden bi doktora göster ya nolur nolmaz önemli bişey çünkü
hayırlı olsun incileriniz.. onların büyüdüğünü görmek en büyük neşe bize..