Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebekleriniz emeklemeye başladı mııı???????????
Kızlar size bi sorum olacak kızımın yüzünde deri altında kan birikmiş kendi yapmıştı bekledim geçer diye ama geçmedi yara gibi duruyor ama derinin altında kılcal damar sızıntısı galiba doktora götürsem mi acaba kız coçugu iz kalsın istemem
meyvelide denedim corbayıda ama sevmedi bide yemesi gereken en önemli şey yani yogurt corbasının tarifini verebilir misin belki sen başka türlü yapıyosundur belki onu yer bide ayran içiyor ama tuzlu olunca tuzsuz içmiyor bıdık:)cevizide rondodan geçirip bidde öğle deniyim bakalım çok sagolun.
Arkadaşlar bebeklerinize bu dönemde ne tip oyuncaklar aldınız. Aynı şeylerle oynamaktan sıkıldı kuzum. Fikir verirseniz sevinirim. Ayrıca uyku arkadaşı aldınız mı,aldıysanız sevdi mi bebişleriniz?
soğanı rendeliyorum.tabi soğan koymak istemezsen koymazsın.ince bulgur ve kıymayla iyice yoğuruyorum.top top köfteler yaptım.az bir tereyağı kavurup üzerine kaynamış su ekledim.su iyice kaynayınca içine köfteleri attım.bir süre kaynadıktan sonra pişiyorlar.yumuşacık köfte oluyor.miktar yazamadım çünkü kafaya göre yapıyorum.kıymada bulgur çok miktarda olmamalı dağılır o zaman.bi yaparsam miktarlarına dikkat eder tarifi tam yazarım canım.faceden mesajımı almadın mı
canım ben 1 tatlı k. kadar pirinci haşlıyorum haşlanırken içine yarım küçük havuç dilimleri de ekliyorum. Sonrasında yoğurt gerekirse su azcık kuru nane ekliyorum kesilmemesi için sıcaklığı ayarlamak lazım karıştırarak biraz pişiyor sonra ister tel süzgeç ister blendır yapabilirsin ben de bayağıdır yapmıyorum benimki miktar az da olsa yoğurt yiyor o yüzden çorbalarda değişik malzeme kullanıyorum..
yaw bu ceviz olayı benim kafama takıldı kimisi akıncalı kimisi ver gitsin bişey olmaz diyo kararsız kaldım daa...
Arkadaşlar bebeklerinize bu dönemde ne tip oyuncaklar aldınız. Aynı şeylerle oynamaktan sıkıldı kuzum. Fikir verirseniz sevinirim. Ayrıca uyku arkadaşı aldınız mı,aldıysanız sevdi mi bebişleriniz?
Günaydın kızlar çok yorgunum oğlum hiç durmuyor ya.
Afiyet olsun iyiymiş benim oğlum 8 aylık sadece yumurta sarısı veriyorum peyniri sindiremiyor sanırım kakasından olduğu gibi çıkıyor pekmezi sevmedi diğer şeylerde tuzlu verecek bişey bulamıyorum
günaydın hanımlar nerelerdesiniz ? ses seda yok ? biz dün Ravanda Kalesine gittik :) güzel bol çamlıklı oksijenliydi :)
oooo sen buralara gelir miydin yahu :))) benim oğlan emeklemeye niyetli değil. şınav çeker gibi kaldırıyor kendini :) sonra bacakları toparlıyor ayağa kalkacak herhalde ilk fırsatta :) ve bu aralar ayakta durmak favorisi :) paytak paytak bir iki adım da atmaya çalışıyor :) sadece geri geri emekliyor 2 ay olacaktır herhalde :) seninki emeklemeye başladı mı yoksa ?