• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bol bol armut suyu ver cam rendeden geçirip süz suyunu cıkart ver zaten bi armuttan bi ton su çıkıyor iyi gelir.aslında kabızda sayılmaz en az 5 gün kaka yapmaması lazım kabız diyebilmek için yani ben ögle biliyorum

Merhaba kızlar. Oğlum bugün uykuyu tutturmakta çok zorlanıyor ve hafiften ateşi var. Acaba diş huysuzlugu mudur ya.
Benim aklıma takilan bir konu var sizlerde durum nasıl merak ettim. Bizim cinsel hayat kalmadı gibi bisey yaa. Oğlan hiç müsade etmiyorki. En son bir ay bile olmuş olabilir. Onda da uyandı. Sizlerde durum nasıl. Biz mi çok beceriksiz

bizim fırsat oluyor ama benim doğumdan sonra isteğim azaldı o yüzden sizinle aynı durumdayız eşim çok şikayetçi malesef ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama zamanla düzelir diye düşünüyorum biraz sabır.. beceriksizlikten değil canım çocuk uyanıyorsa yapacak bişey yok yani bence bu tarz şeyler normal çocuk büyüyüp toparlanana kadar cinsel hayattan bişey beklememek lazım ama gel de erkeklere anlat bunu :)

bizim fırsat oluyor ama benim doğumdan sonra isteğim azaldı o yüzden sizinle aynı durumdayız eşim çok şikayetçi malesef ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama zamanla düzelir diye düşünüyorum biraz sabır.. beceriksizlikten değil canım çocuk uyanıyorsa yapacak bişey yok yani bence bu tarz şeyler normal çocuk büyüyüp toparlanana kadar cinsel hayattan bişey beklememek lazım ama gel de erkeklere anlat bunu :)

Eşim sağolasun anlayışlı ama ben üzülüyorum ne bileyim evliliğimiz eski düzeni gibi olsun istiyorum ama olmuyor valla çok yorgun düşüyorum fırsat olmuyor fırsat olduğunda oglus müsade etmiyor:))

Eşim sağolasun anlayışlı ama ben üzülüyorum ne bileyim evliliğimiz eski düzeni gibi olsun istiyorum ama olmuyor valla çok yorgun düşüyorum fırsat olmuyor fırsat olduğunda oglus müsade etmiyor:))

benim eşimde çok şikayetçi ama gece kalkan benim uykum paramparça :) yorgun oluyorum hep :( laf sokup duruyor bana :(

evet ben de çok yorgun düşüyorum çalışmadığım halde bi de seneye işe başlayınca napacam bilmiyorum :)

benim eşimde çok şikayetçi ama gece kalkan benim uykum paramparça :) yorgun oluyorum hep :( laf sokup duruyor bana :(

benimki biraz sabrediyor bıçak kemiğe dayanınca söylenmeye başlıyor :D

benimki bitek yogurt sevmiyor herseyi yiyiyor yogurttan nefret ediyor danone yogurt bile aldım nafile tepki aynı:(gecen gün oturttum mama sandalyesine yogurt kasesini verdim eline her taraf yogurt oldu ama cokazda olsa gitti midecigine kusumun..farklı yöntem deneyipte işe yarayan varmı kızlar aranızda
Merhaba öncelikle
Ben bneğim için günlük süt alıp babymix yogurtlar var bebekler için 4lü kutularda onunla mayalıyorum ve cok seviyo böyle dene istersen. Babymix yogurdu migros carrefour ve reallerde bulabilirsin

Merhaba öncelikle
Ben bneğim için günlük süt alıp babymix yogurtlar var bebekler için 4lü kutularda onunla mayalıyorum ve cok seviyo böyle dene istersen. Babymix yogurdu migros carrefour ve reallerde bulabilirsin

o dedigin babymix meyveli mi belki yer bi deneyeyim sagol canım.

Slm kızlar 1 haftadır hastalık malum giremiyorum en kisa zamanda geçmişi okuyacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ben de çok yorgun düşüyorum çalışmadığım halde bi de seneye işe başlayınca napacam bilmiyorum :)

benimki biraz sabrediyor bıçak kemiğe dayanınca söylenmeye başlıyor :D

evet yaaa seneye çalışmaya başlayınca ne yapacağız ? ben hiç o zamanın gelmesini istemiyorum çünkü biliyorum ki yıpranacağım :( hem ev hem okul hem bebek offf gözümde büyüyüp duruyor :((

Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun artık bebeğin gelmiş güzel yanlarını düşün mutlu ol canım
Merhaba kızlar. Oğlum bugün uykuyu tutturmakta çok zorlanıyor ve hafiften ateşi var. Acaba diş huysuzlugu mudur ya.
Benim aklıma takilan bir konu var sizlerde durum nasıl merak ettim. Bizim cinsel hayat kalmadı gibi bisey yaa. Oğlan hiç müsade etmiyorki. En son bir ay bile olmuş olabilir. Onda da uyandı. Sizlerde durum nasıl. Biz mi çok beceriksiz
bizim 2 çocuk olunca biz özellikle ilk zamanlar çok zorlandık.çünkü biri uyusa biri uyanık kalıyordu.sonradan düzene girdi.şimdi bir sorun yaşamıyoruz açıkcası.
İyi akşamlar
maalesef ki daha ek gıdaya başlamadan başımıza musallat oldu kabızlık...
ilk 5 ay günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde bire düştü ek gıdaya başladığımızda yani 6 .ayda iki günde bir yapmaya başladı yada hergün çok az yapıyor.
en son doktor kontrolümüzde doktor macun kıvamında ise yalancı kabızlık dedi.yapmadığında kulak pamuğu ile uyar yapsın annesi dedi.dupolak diye bir ilaç verdi aslında ilaç değil laktoz makat kısmında uyarı yapar dedi veriyorum ama gıda ilede destek yapmak itiyorum kayısı kaynatıp blendırdan geçiriyorum her sabah kahvaltıda 3-4 tatlı kaşığı veriyorum her öğlen sebze çorbası öncesi 1 tatlı kaşığı z.yağı veriyorum.kuru erik iyi gelir diye okudum internetten veren var mı ?
kaynatıp suyunu mu veriyorsunuz yoksa onuda blendırdan geçirmek lazım ?

ilaç kullanma ve kulak çubuğuyla uyarma.bence doktorunuzu değiştirin.bebeğine doğal yollardan yardımcı ol canım.kayısı ve erik kompostosu iyi gelir.onlardan içir sonra bol bol su içir.

kızlar nerelerdesınız hiç kimse takılmıyor artık buralara kaç gündür giriyorum kimsecikler yok paylaşım yok geri çıkıyorum önceden daha aktıftı:26:

bebişleriniz nasıl gelişimleri hareketleri benim kız daha sürünmüyor hiç niyetide yok sizde durumlar nasıl

kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?

Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum

sonunda dişimiz çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :8::8:
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa :9::9:

kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?

bizde de hiç emekleme yok :)

Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum

pipisi şişti derken nasıl şişiyor kızarıklık felan var mı canım bence vakit kaybetmeden bi doktora göster ya nolur nolmaz önemli bişey çünkü

aynen biz de öyleyiz...ne diş ne emekleme var....ellerinden tutunca ayağa kalkıp odaları dolanıyoruz....zamanı gelince yaparlar dişimiz de çıkar inş....:34:

Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok

Canım muhtemelen enfeksiyon var bebeginde. Ama hic bekletme hemen bugün doktora götür bence. Tedavisi yapılsın rahatlasin çocuk.

canım bez degiştirdiysende olabilir ama yinede bi dr göster ne olur ne olmaz hem bi derdi varsa kuzum rahatlar günahtır.

Back