iyi de grubun adı temmuz anneleri ve minikleri değil mi ?? orada keyfimbilirin oğlunun resmini gördüm sanki ?
ben cok sukur gruptan ciktim girmeyi de dusunmuyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de grubun adı temmuz anneleri ve minikleri değil mi ?? orada keyfimbilirin oğlunun resmini gördüm sanki ?
Aybars :) çok güzel bir isim bu da farklı bak :)hoşuma gitti :) kkdan olduğumu yazdım ama daha tık yok yönetici tuba elmas değil mi ? kk daki nickimi bile yazdım... evet ya ağız tadları varmış gerçekten de :) kıyma patates havuç tel şehriyeli çorba yapmıştım yememişti ben kıymayı nasıl yedireceğim bu çocuğa peki ???
yok canım başka bir grup sen bana face ni yaz özelden ben seni ekleteyim oraya.orda sorularına daha çok yanıt alabilirsin paylaşımlar da çok güzel mutlaka gir bak.ben kıymayı sulu köfte şeklinde yaptım çok güzel yedi hem de yumuşacık oluyor.en güzeli bu bence kıyma için.
ama ben seni gördüüm hatta msj attım sana 1-2 saat önce ?? görmedin mi ?
tarif eder misin nasıl yaptın sulu köfteyi ?
yavrım bana mesaj gelmedi yaa başkasına atmış olmayasınn
benimki bitek yogurt sevmiyor herseyi yiyiyor yogurttan nefret ediyor danone yogurt bile aldım nafile tepki aynıgecen gün oturttum mama sandalyesine yogurt kasesini verdim eline her taraf yogurt oldu ama cokazda olsa gitti midecigine kusumun..farklı yöntem deneyipte işe yarayan varmı kızlar aranızda
yok cok degil bi tadına bakıyo tamam surat berbat oluyo...ekşi de degil devam sütüylede denedim kendim mayaladım hazır yogur denedim danone bile denedim nafileee...