• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Aybars :) çok güzel bir isim bu da farklı bak :)hoşuma gitti :) kkdan olduğumu yazdım ama daha tık yok yönetici tuba elmas değil mi ? kk daki nickimi bile yazdım... evet ya ağız tadları varmış gerçekten de :) kıyma patates havuç tel şehriyeli çorba yapmıştım yememişti :( ben kıymayı nasıl yedireceğim bu çocuğa peki ???

yok canım başka bir grup sen bana face ni yaz özelden ben seni ekleteyim oraya.orda sorularına daha çok yanıt alabilirsin paylaşımlar da çok güzel mutlaka gir bak.ben kıymayı sulu köfte şeklinde yaptım çok güzel yedi hem de yumuşacık oluyor.en güzeli bu bence kıyma için.

yok canım başka bir grup sen bana face ni yaz özelden ben seni ekleteyim oraya.orda sorularına daha çok yanıt alabilirsin paylaşımlar da çok güzel mutlaka gir bak.ben kıymayı sulu köfte şeklinde yaptım çok güzel yedi hem de yumuşacık oluyor.en güzeli bu bence kıyma için.

tarif eder misin nasıl yaptın sulu köfteyi ?

tarif eder misin nasıl yaptın sulu köfteyi ?

soğanı rendeliyorum.tabi soğan koymak istemezsen koymazsın.ince bulgur ve kıymayla iyice yoğuruyorum.top top köfteler yaptım.az bir tereyağı kavurup üzerine kaynamış su ekledim.su iyice kaynayınca içine köfteleri attım.bir süre kaynadıktan sonra pişiyorlar.yumuşacık köfte oluyor.miktar yazamadım çünkü kafaya göre yapıyorum.kıymada bulgur çok miktarda olmamalı dağılır o zaman.bi yaparsam miktarlarına dikkat eder tarifi tam yazarım canım.faceden mesajımı almadın mı

benimki bitek yogurt sevmiyor herseyi yiyiyor yogurttan nefret ediyor danone yogurt bile aldım nafile tepki aynı:(gecen gün oturttum mama sandalyesine yogurt kasesini verdim eline her taraf yogurt oldu ama cokazda olsa gitti midecigine kusumun..farklı yöntem deneyipte işe yarayan varmı kızlar aranızda

benimki bitek yogurt sevmiyor herseyi yiyiyor yogurttan nefret ediyor danone yogurt bile aldım nafile tepki aynı:(gecen gün oturttum mama sandalyesine yogurt kasesini verdim eline her taraf yogurt oldu ama cokazda olsa gitti midecigine kusumun..farklı yöntem deneyipte işe yarayan varmı kızlar aranızda

yoğurdu çok soğuk yedirmiyorsun di mi ? ya da çok ılımasını bekletip ekşimiyordur di mi ?

yok cok degil bi tadına bakıyo tamam surat berbat oluyo...ekşi de degil devam sütüylede denedim kendim mayaladım hazır yogur denedim danone bile denedim nafileee...:(

meyveli deneyebilirsin çorbasını yapabilirsin yine de çok takmamaya çalış benim kız da 8-9 ay civarı yememeye başlamıştı ama sonra yoğurt çorbası ve ayrana bayılmaya başladı şimdi de normal yiyor..
kızlar benim oğlanı bağlamadan mama sandalyesine oturtmuştum bizim masaya çıktı daha neler..:53:
dün de arkadaş tabağa kısır koydu tabi küçük bebek düşünemedi ona yakın koydu hemen daldırdı parmaklarını..:56:
Allah'ın izniyle bugün oruçlarımı tamamlıyorum.. son gün..:34:

yok cok degil bi tadına bakıyo tamam surat berbat oluyo...ekşi de degil devam sütüylede denedim kendim mayaladım hazır yogur denedim danone bile denedim nafileee...:(

Canim brn icinr havanda ceviz iyice ezip yogurda karıştırıyorum bidr ole dene belki sever

meyvelide denedim corbayıda ama sevmedi bide yemesi gereken en önemli şey yani yogurt corbasının tarifini verebilir misin belki sen başka türlü yapıyosundur belki onu yer bide ayran içiyor ama tuzlu olunca tuzsuz içmiyor bıdık:)cevizide rondodan geçirip bidde öğle deniyim bakalım çok sagolun.

Arkadaşlar bebeklerinize bu dönemde ne tip oyuncaklar aldınız. Aynı şeylerle oynamaktan sıkıldı kuzum. Fikir verirseniz sevinirim. Ayrıca uyku arkadaşı aldınız mı,aldıysanız sevdi mi bebişleriniz?

egitici telefon aldım 2 saat sonra sıkıldı ondanda aslında tek tek vermek gerekiyor ben denedim işe yarıyor ama suan encok hikaye anlatan sungerbobumuz var onu pek seviyor bizim bıdı:)

biz de genelde çıngırak tarzı ses çıkartan arabalar peluş oyuncaklar kullanıyoruz oynama şekli de sevinç çığlıkları atarak ağzına götürüyor ses çıktığı zaman.. bi de sallıyoruz oyuncakları büyük bi ciddiyetle sallıyoruz ama görevimizmiş gibi :D

Kızlar size bi sorum olacak kızımın yüzünde deri altında kan birikmiş kendi yapmıştı bekledim geçer diye ama geçmedi yara gibi duruyor ama derinin altında kılcal damar sızıntısı galiba doktora götürsem mi acaba kız coçugu iz kalsın istemem :25:

Merhaba kızlar sizden tatil konusunda öneri bekliyorum.Biz günlük yada haftalık ev kiralamak istiyoruz büyük ada veya şile ağva gibi aranızda böyle tatil yapan oldumu bilgi kızlar nerelere gidilebilir

merhaba kızlar..herkes iyidir umarım...ben 1 haftadır hastayım yüzümün bütün kemikleri ağrıyo sinüzit var..
kahvaltı hepaynı olasın diye bugün bakıcıya akşam netten bulduğun tarifi yapmasını söyledim kzım da 1 kaseyi çok severek yemiş....size de söyleyeyim dedim arada değişiklik iyi oluyo farklı tarifler arıyo insan...
1 bardak su,1 çorba kaşığı mısır unu.1 çay k. tereyağı,kuru kayısı ve üzüm püresi 1 çorba k.,peynir,pekmez ve ceviz.....
su ile mısır ununu muhallebi haline gelene kadar karıştırıp sonra içine diğer malzemeleri koyup karıştırıyoruz ılıyınca yediriyoruz...kızım sevmiş.inş sizin kuzular da seever....arada yapıcam gene bu tarifi....

Back