Benim oglumda gecen ay 500 gr almisti bende az buldum ama dr. her ay 1 kg almaz gayet iyi dedi.Oglum 2700 dogdu simdi 5200arkadaşlar merhaba çoktandır giremedim nasılsınız? bebeği hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Kızlar bana bi çare kızım doğduğunda gayet güzel emiyordu sonra çok az emmeye başladı daha doğrusu memede uyuyakalıyordu ve kilo alımı azdı. 3 ay çabaladım yok olmadı. 3. ayda 500 gram almış dr az dedi. ben de sağıp biberonla vereyim dedim bana zahmet olur ama en azından bebeğimin karnı doyar diye. ama biberondan da öyle aman aman içmiyor. inanın 50 cc için 2 saat başında beklediğim oluyor içirmek için. acıkınca alır diyorum 3-4 saat bekliyor verince bir iştahla çekiyor ama 50 cc den sonra yok yutmuyor tükürmeye başlıyor. bu arada uyanıkken hiç almıyor ne beni ne biberonu hep yarı uyurken agzına biberonu verip öyle besliyorum. doğum kilosu 3040 şu anda 5.400 gramız. her gören çok zayıf diyor çok üzülüyorum dün oturdum ağladım lütfen bana bişeyler söyleyin.
hiç bir rahatsızlığımız yok ama acaba emzik emmesine engel olabilir mi?
bide arkadaşlar karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama en azından doğum kilosuna göre bebeklerimizin kilo alımı hakkında fikir sahibi olabiliriz. şu şekilde bi tablo yapsak; mesela
BEBEĞİN ADI: Almina
DOĞUM KİLOSU: 3040 gram
ŞİMDİKİ KİLOSU VE AYI : 5400 gram - 4 aylık
Selam kizlar,gec oldu ama kizimi emzige alistirdim hemde hic bir seyle tatlandirmadan...facebook'a ne gerek vardi arkadaslar? Benim gibi facebook kullanmayanlar ne yapacak? Ben maalesef kullanmiyorum kocis izin vermiyor cunku benim resimlerimle ve ismimle sahte hesap acildigi icin dava actim hala sonuclanmadi... kizim koynumda emzikle uyudu kaldi
Selam Kızlar,
uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
Korkma canim benim esim isinden dolayi cok sik yurtdisina cikiyor 3-4 gun evde olmuyor hic bir sorun cikmaz emin ol bebegine senden daha iyi kimse bakamaz sadece biraz yorucu oluyor yaninda kimse olmadigi icin:))
Selam kızlar,
Herkez facetemi takılıyor ne?okuyorum okuyorum sayfa ilerlememiş.
Neyse bişi sorucam ve önerilerinizi bekliyorum
Benim kızım 19 Temmuz doğumlu 3.ayımız bitti ama ağlamalar hala bitmedi gerçekten eşim ve ben çok zorlanıyoruz sürekli mımız mız.gündüz kucakta devamlı,sırtı yeredeğdimi basıyor çığlığı gezersek oda oda susuyor.uykusu geldiğinde yine başlıyor ağlamaya kendi kendine uyuması mümkün değil ayakta sallıyorum öyle bile zor sakinleşiyor ayağımdan bırakınca uyanıyor.her gittiğim yerde vah vah yazık çok ağlıyor ,yinemi ağlıyor,niye ağlıyor acıktımı cümleleri(sanki acıktığında doyurmak aklıma gelmiyor) benimde psikolojimi bozdu.
Gaz sancısı diye düşünüyorum doktorumuzda böle dedi ama aklımdada hep bir acaba var!
Akşamları bazen 1,2 saat susmadan ağladığı oluyor. Bizim gibi huysuzbebişleri olan varmı?nezaman geçiceğini,bu durum alışkanlıkmı oldu bu,ağlamalar geçicekmi,bilmek istiyorum
Birde sizler bu ağlama nöbetlerinde neler yapıyorsunuz?
Örneğin ben bu akşam fön makinasıyla sakinleştirdim biraz.
özel mesaj atıcaktım sana ama mesaj kutun doluuuugördüğüm heryere
2013 anneleri:)
mayıs haziran 2013 anneleri
haziran temmuz anneleri
falan filan
ece ece yim
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
özel mesaj atıcaktım sana ama mesaj kutun doluuuu
alışıyor insan ben ne yapayım tatlım eşim vardiyalı çalışıyor 6 gün
canım benım esım yokken annem kaldıgından sıkıntı yoktu en rahatı da gece horlaması olmadıgından cocugumun uykusu daha az bolundu :)) ama aksamları babası gelseydı de bıraz oyalasa dıye cok bekledim..
bir de acil durumlara karsı allah korusun ama hastane ve taksı vs tlf numaralarını bulundur ıstersen..ama korkma belki daha da keyifle gececek gunleriniz
Korkma canim benim esim isinden dolayi cok sik yurtdisina cikiyor 3-4 gun evde olmuyor hic bir sorun cikmaz emin ol bebegine senden daha iyi kimse bakamaz sadece biraz yorucu oluyor yaninda kimse olmadigi icin:))
Ins aarkadaslar sizin gibi rahat gcer gunlerim cok sagolun icim rahatladi hiraz
selam güzel anneler ve onların tosibikleri..ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
masallah senin bebiseeeeecaliskanmiss peki dis cikarinca belirtileri nelerdi bizimki biraz huysuzzzz ondan olabilir mi
abbbooowwwwwselam güzel anneler ve onların tosibikleri..ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
abbbooowwwww
anaammm
maşallah sizeee :81::81::81:
ayyy çok heyecanlandım bende şimdi yawf
hemde iki teneee :81::81:
canım benimki uykusu gelince ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum, 1-2 mıkırdanıp uyuyor yalnız benimki 1 haftalıktan beri yüzüstü yatıyor sadece arada kafa yapısı için gece uykularında sırtüstü yatırdığım oluyor normalde 8 saat kesintisiz uyurken o zaman 5 saat uyuyor.
kalabilirsin bence ben kalmıştım.
selam güzel anneler ve onların tosibikleri..ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
kizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?