2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benim oglumda gecen ay 500 gr almisti bende az buldum ama dr. her ay 1 kg almaz gayet iyi dedi.Oglum 2700 dogdu simdi 5200

nasıl alıştırdın acaba ben beceremıyorum yapmadıgım sey kalmadı

basın sağolsun canım cok acı mekanları cennet olsun inşallh

aynısını bende yasıyorum sureklı sızın bebeğiniz gibi sırtı yere geldimi aglar sıkılır aglar acıkır aglar canı sıkılır aglar aglarda aglar bazen bende ağlıyorum bunalılıyorum bole rahatlıyorum umarım en yakın zamanda gecer stresten kılo almaya basladım cunku (( bende stres ters tepıyo maalesef kucakta yuzu donuk gezdırmekle sakınleşiyo baska turlude durmuyo emzikte almıyo

vsn ve miniciği hasta olan herkese cok cok gecmısler olsun

Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim

canım benım esım yokken annem kaldıgından sıkıntı yoktu en rahatı da gece horlaması olmadıgından cocugumun uykusu daha az bolundu :)) ama aksamları babası gelseydı de bıraz oyalasa dıye cok bekledim..

bir de acil durumlara karsı allah korusun ama hastane ve taksı vs tlf numaralarını bulundur ıstersen..ama korkma belki daha da keyifle gececek gunleriniz

Selam kizlar...telefondan alinti yapmak zor oluyor soyle ortadan yazayim...kan ilacini ben 2 aylikken basladim benim kizin her ay kan kontrolu var kan degeri takibi yapiliyor erken baslamam gerekti saglik ocaginin verdigini degil eczaneden ferrum aldik onu kullaniyorum...bu arada minnaklari hasta olan annelre acil sifalar diliyorum...benim kizcem 20 temmuz da dogdu bir hafta once kontrolunu yaptirdik 6600 gr ben gunde bazen 2 bazende 3 defa mama veriyorum...emzik kullanmaya yeni baslayabildik hic bir sekilde kabul ettirememistim hemen atiyordu su sekilde alustirdim hic birseyle tatlandirmadan verdim elimle tuttum tabi cunku hemen cikariyordu.devamli tuttum arada biraktim kendinin basarmasini sagladim onunla uyuttum derken 2 gunun sonunda basardim..kizimi bazen yuzustu yatirip kollarinin guclenmesini sagliyorum biraz zorlansa bile kafasini ve kollarini kaldirip bana bakiyor gittikce daha uzun sure oyle kalabiliyor...benim minnak simdilik hic bir seye elini uzatmiyor sirtustu yatinca safa ve sola donebiliyor yuzustu donmedi hic...bol bol el yiyip soyleniyor her gun kaka yapamiyor bir gun arayla yapiyor ...simdilik aklima gelen bunlar hii bu arada devit-3 u aksatmadan hergun veriyorum birde su icirmeyi ihmal etmiyorum daha hic birsey tattirmadim 4 ay bitince dusunuyorum

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil bizimki gun gectikce buyuyor...biraz sikintiliyim esimle kavga ettik..canim cok skin sutumude etkiliyor.cocuk olur dert olmaz dert

selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.

masallah senin bebiseeeee caliskanmiss peki dis cikarinca belirtileri nelerdi bizimki biraz huysuzzzz ondan olabilir mi

masallah senin bebiseeeee caliskanmiss peki dis cikarinca belirtileri nelerdi bizimki biraz huysuzzzz ondan olabilir mi

Teşekkür ederiz teyzesi. huysuzluk, iştahsızlık ve ateş canım. bizde ön plana çıkanlar bunlardı. tabi en önemlisi diş etlerini kaşıması. hem hastalık hem diş çıkarma olayından dolayı felaket 2 gün yaşadık çok şükür iyiyiz şimdi.

abbbooowwwww
anaammm
maşallah sizeee :81::81::81:
ayyy çok heyecanlandım bende şimdi yawf
hemde iki teneee :81::81:

Canım bende şu şekilde yapıyorumgündüz sağ veya sol tarafa doğru kafasını yatırıyorum ve yüzüstü uyuyor 3 4 saat kadar sonra uyanıyor bir kaç saat sonra akşam olunca gündüz nereye yattıysa diğer tarafa döndürüp bu sefer 3 4 saat te yan yatıyor uyandırmadan emziriyorum ve uzun olan 6 7 saatlik uykusunu sırt üstü yatırıyorumsabah oluyor kafası güzel olsun diye böyle takmış durumdayım benim kafa biraz düz arkadan bende böyle yuvarlak oluyo ya çok seviyorum Allahtan eşimin kafa şekli güzel bana çekmesin diye çok dua ediyorum.Ama biraz yukarı doğru sivrilik var heralde düzelir oda büyüdükçe...

gözunuz aydıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…