2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim

Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim

bende eşimin işinden dolayı iki gece yanlız kalmıştım eceyle, gayet güzel oldu valla ooohhh karışan eden yok kafa rahat, ölede güzel oluyoki valla
zaten yanımızda olsalarda yine herşeyi biz yapıyoruz, bence çokta güzel olucak bak gör, kendine güvenide geliyor insanın
telefon denen bişi var elifim, allah göstermesinde acil bişey olursa biner taksiye gidersin hastaneye,
strese sokma kendini yok yere, dont panic
güzel düşün,öpüldüünnn

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl geçmişe fazla bakamadım ama hasta bebişlere allah şifa versin benim kızımda hasta oldu şimdilik atlattık gibi ama tam değil bir hasta olunca hep huysuz oluyor bu yavrular galiba:))

Ayyy icim bi nebze rahatladi cnm yaaa sagol esimin nobetleri oluyo iki gun bende yalniz kaldim kackere ama 5 gun biraz gozumu korkuttu komsum da yok hic ne bilim iste tedirgin oldum allah korusun meleklerimizi tek korkum bisey olursa beni suclamasi umarim olmaz allahim yanimizda olur zaten evde is guc yapmicam sadece oglumla ilgilenecek olucam bakalim hayirlisi allahtan

slm tatlım benimde kızımın adı almina benimde kızım emmek için pek hevesli değil ama barış çarız azda olsa sürekli emzirmeye çalışıyorum dr dediğini o kadar takma kafana banada dedi yeterli değil kilosu diye ama bence çok da kötü değil birde benim kızım hazır mamayıda almayacak galiba denedim almadı

orda dur işte,benim damarlar kabardı bak o kim oluyo ki seni suçlayacak??
sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakıp gözetemez yavrunu hiç öle düşünme,
o babaysa senden ötürü baba

canım benimki uykusu gelince ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum, 1-2 mıkırdanıp uyuyor yalnız benimki 1 haftalıktan beri yüzüstü yatıyor sadece arada kafa yapısı için gece uykularında sırtüstü yatırdığım oluyor normalde 8 saat kesintisiz uyurken o zaman 5 saat uyuyor.

kalabilirsin bence ben kalmıştım.

Son düzenleme:
sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakıp gözetemez yavrunu hiç öle düşünme,

Benim koca iyi hos ama hiraz terstir boke durumlarda sora ben sana demwdimmi demeyi sever bole anlarda o yuzden hol bol dularla kalucam ins geceleri korkmam ( birde ilk defa bu kadar uzaga gidiyo ve evlendikten sora ilk ayri kalisimiz olucak o dan da icimnburuk geceler nasil gecicek bakalim

geçer geçer çok güzel geçer hemde

çok geçmiş olsun canım benim

aynen bence de hatta annenin hakkı daha çok var bebekğin üzerinde bütün yükü anne çekiyor azcık ağlayınca hemen anneye verirler bebişi

canım benım oğlumda gecen ay 500 grm aldı ama boyu normal uzadı senın bebeğinin boy uzaması nasıl,ayrıca on gun sonunda tekrar kılosu olculkecek egerr kılo alımı gene dusdukse ek gıdaya naslayacam hareketleri arttığı ıcınde az alabılır ayrıca genetık yapı cok onemli

benım eşimi,n ayda 7-8 nöbeti var problem olmadı yalnız kalmak ayrıca nöbete gıttımı ertesı gun aksam gelıyo sende hıc korkma canım

alışıyor insan ben ne yapayım tatlım eşim vardiyalı çalışıyor 6 gün gece gidiyor hemde her ay(

gördüğüm heryere
2013 anneleri:)
mayıs haziran 2013 anneleri
haziran temmuz anneleri
falan filan
ece ece yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…