Selam Kızlar,
uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.