tşk ederim whateverInsallah bir an once yavrun iyi olur... benim basima gelmedi ama burda bir kac arkadas ihlamur veriyordu bebegine diye hatirliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim whateverInsallah bir an once yavrun iyi olur... benim basima gelmedi ama burda bir kac arkadas ihlamur veriyordu bebegine diye hatirliyorum
kızlar yardım edin oğlum grip ve öksürük oldu. 2 gün önce doktora gittik. öksürüğü çok değildi. ama dün biraz daha arttı. ne yesem ne içsem de oğlumun öksürüğü ve gribi geçse??
sağol canımGecmis olsun canim
canım yaa ben 4. ay bitince ek gıdaya geçme olayını doktora sordum. geç başlayınca damak tadı gelişmiyomuş başlayacakmıyım ek gıdaya dedim. yok öyle bişey 6. ay bitiminde ver dediBende 4.ay bittiginde bir seyler vericem baska tatlara alissin istiyorum oyle doyurmak amacli degil tabii:)
canım bence genel anstzi yaptırmayın yazk onun bünyesi neki daha. 1 yaşından sonrakilere yapıyolar onu rht durmaz vs die. Siz bilirsinz tabi yine de
haklısın canım eltimin oğlu 15 aylık genel anstezi dediler durmaz diye 1 yaş altına sadece o alanı uyuşturur lokal yaparız demiş doktor. 1 yaşına kadar organ gelişimi devam ettiği için genel anestezi olmaz sakıncalı demiş
Selam kızlar benim hem hamilelik öncesi hem hamilelikte şekerim çıkmıştı o yüzden kızıma ekg çektirdik bugün çok şükür birşey çıkmadı.
Kızlar bebeğinizi oynatırken bol bol yüzüstü yatırım dr kolları kuvvetlensin demişti bende 2 haftadır yatırıyorum ağlayana kadar kafayı kaldırıyor yatırıyor şimdilerde bayağı uzun kalıyor hatta gündüzleri öyle uyutuyorum tabiki gözlemliyourum...
canım bizim nisa hiç hoşlanmıyo öyle durmaktan ama bu ara bi kaç dk duruyo sıkılıyo sonra hadi geçmiş olsun korkunu anlatmış oldun hayırlısıyla
banada doktor aynı şey dedi ama bende vermeyi düşüüyorum. kan damlası verdiler canım ben kullanıyorumsağol canım
canım yaa ben 4. ay bitince ek gıdaya geçme olayını doktora sordum. geç başlayınca damak tadı gelişmiyomuş başlayacakmıyım ek gıdaya dedim. yok öyle bişey 6. ay bitiminde ver dedi
arkadaşlar 4. ay aşısı olanlara bi sorum olacak. sağlık ocağından kan damlası verdiler mi? sağlık ocağından verileni mi kullanacaksınız yoksa başka bi damla mı alacaksınız?şimdiden teşekkürler.
Selam kızlar benim hem hamilelik öncesi hem hamilelikte şekerim çıkmıştı o yüzden kızıma ekg çektirdik bugün çok şükür birşey çıkmadı.
Kızlar bebeğinizi oynatırken bol bol yüzüstü yatırım dr kolları kuvvetlensin demişti bende 2 haftadır yatırıyorum ağlayana kadar kafayı kaldırıyor yatırıyor şimdilerde bayağı uzun kalıyor hatta gündüzleri öyle uyutuyorum tabiki gözlemliyourum...
ben yuzu koyun yatırıyorum yatırdıgım anda basıyo cığlığı bır dakıka en fazla tutabıldıgım uzatırda dondurmezsem ugunmaya baslıyo nerden ogrendıyse ugunmayıda cok fenalar
kızlar dün gece oğlumun ateşi 38,5 geçti baya telaş yaptık sabah da düşmeyince eşim doktorunu aradı kusma ishal var mı dedi kusma vardı kakasıda biraz değişiti getirin bakalım dediler apar topar gittik kan aldılar kanında mikrop çıktı nerden kaptıysa doktor dalgın avr dedi bir kaç arkadaşımızın çocuğuda olmuş. ilaç verdi birazda boğazında enfeksiyon var dedi. pazartesiye kadar iyileşmesi lazım iyileşme olmazsa getirin dedi çok moralim bozuldu ya
geçmiş olsun canımkızlar dün gece oğlumun ateşi 38,5 geçti baya telaş yaptık sabah da düşmeyince eşim doktorunu aradı kusma ishal var mı dedi kusma vardı kakasıda biraz değişiti getirin bakalım dediler apar topar gittik kan aldılar kanında mikrop çıktı nerden kaptıysa doktor dalgın avr dedi bir kaç arkadaşımızın çocuğuda olmuş. ilaç verdi birazda boğazında enfeksiyon var dedi. pazartesiye kadar iyileşmesi lazım iyileşme olmazsa getirin dedi çok moralim bozuldu ya
peki neden ek gıda vermeyi düşünüyosunbanada doktor aynı şey dedi ama bende vermeyi düşüüyorum. kan damlası verdiler canım ben kullanıyorum
geçmiş olsun canım
peki neden ek gıda vermeyi düşünüyosun
sağol canım. ünkü herkes veriyor tad alma duygusu gelişssin biraz sonra sıkntı olmasın benim eşim acayip yemek seçiyor bişey yemiyor deli oluyorum oğlum öyle olmasın yavaş yavaş veriyorum meyve yoğrt vs çok az
Allah kolaylık versin canım ya.7 yıllık evliliğimde 5 kez taşınmış biri olarak seni çok iyi anlyorum.Benim kızım artık kundak yaptırmıyor eskiden ne güzel kundaklayıp yatırıyordum daha derin uyuyorduama şimdi ne yapıp edip o elleri kafasının üzerine koymayı başarıyor. Benim kızda 8-9 gibi uyuyor akşam 2,3 kadar sonra saat başı uyanıyor böle değildi aslında ama bende yanımamı alsam acaba?
Ben bide taşınıyorum ev kalkmış göçüyor gece 2 de yattım her saat başı kalkıp 6 da uyandık sersem gibiyim şimdi
Ev taşımak ne sormuş yaaaaa
çok geçmiş olsun.oğlunun göğsüne hafif ılık havlu koy sürekli ,ciğerine inmesin.kızlar yardım edin oğlum grip ve öksürük oldu. 2 gün önce doktora gittik. öksürüğü çok değildi. ama dün biraz daha arttı. ne yesem ne içsem de oğlumun öksürüğü ve gribi geçse??
evet ya çok şükür yine de.tabi en azından içim rahat.Alisacak annesi uzme kendini...iyiki yabanci ellere birakmak zorunda kalmiyorsun aklin daha cok yavrularinda kalirdi...
kızlar dün gece oğlumun ateşi 38,5 geçti baya telaş yaptık sabah da düşmeyince eşim doktorunu aradı kusma ishal var mı dedi kusma vardı kakasıda biraz değişiti getirin bakalım dediler apar topar gittik kan aldılar kanında mikrop çıktı nerden kaptıysa doktor dalgın avr dedi bir kaç arkadaşımızın çocuğuda olmuş. ilaç verdi birazda boğazında enfeksiyon var dedi. pazartesiye kadar iyileşmesi lazım iyileşme olmazsa getirin dedi çok moralim bozuldu ya
kızlar doktor bu ilaçlafı verdi hiç kulanan var mı aranızDA
AUGMENTİN ŞURUP
SUPRAVİT
APİREKS
canım benim kızımında ateşi çıkmıştı bende onu soydum ve kafasına ıslak mendil koymuştum,Pimpirikliyim yazmıştım bilgisayar otomatik pimpirikliyiz diye düzeltmiş kafasına göre
Öncekinde de biraz çıkmıştı ama annem yqnımdaydı kafasını ıslak mendille ıslatmıştık calpol de vermiştik düşmüştü
Şimdi yalnızım belki onun da stresi var 37.7yi buldu ablamı aradım doktor gerçi çocuk dr değil ama yine de genel şeyleri biliyor bütün doktorlar o beni rahatlattı yeğenimin aşılarında 38i bulurmuş korkma dedi takipteyim hala.
ya ben ne versem yiyor kaşık mamasını sevdi 10 gündür yiyor,sağol canım
canım yaa ben 4. ay bitince ek gıdaya geçme olayını doktora sordum. geç başlayınca damak tadı gelişmiyomuş başlayacakmıyım ek gıdaya dedim. yok öyle bişey 6. ay bitiminde ver dedi
arkadaşlar 4. ay aşısı olanlara bi sorum olacak. sağlık ocağından kan damlası verdiler mi? sağlık ocağından verileni mi kullanacaksınız yoksa başka bi damla mı alacaksınız?şimdiden teşekkürler.