- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, benm kızım da 3.5 aylık, artık ben de buralardayım
hoşgeldiniz canıımcıımm :81::119:
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
bende eşimin işinden dolayı iki gece yanlız kalmıştım eceyle, gayet güzel oldu valla ooohhh karışan eden yok kafa rahat, ölede güzel oluyoki valla
zaten yanımızda olsalarda yine herşeyi biz yapıyoruz, bence çokta güzel olucak bak gör, kendine güvenide geliyor insanın
telefon denen bişi var elifim, allah göstermesinde acil bişey olursa biner taksiye gidersin hastaneye,
strese sokma kendini yok yere, dont panic
güzel düşün,öpüldüünnn
arkadaşlar merhaba çoktandır giremedim nasılsınız? bebeği hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Kızlar bana bi çare kızım doğduğunda gayet güzel emiyordu sonra çok az emmeye başladı daha doğrusu memede uyuyakalıyordu ve kilo alımı azdı. 3 ay çabaladım yok olmadı. 3. ayda 500 gram almış dr az dedi. ben de sağıp biberonla vereyim dedim bana zahmet olur ama en azından bebeğimin karnı doyar diye. ama biberondan da öyle aman aman içmiyor. inanın 50 cc için 2 saat başında beklediğim oluyor içirmek için. acıkınca alır diyorum 3-4 saat bekliyor verince bir iştahla çekiyor ama 50 cc den sonra yok yutmuyor tükürmeye başlıyor. bu arada uyanıkken hiç almıyor ne beni ne biberonu hep yarı uyurken agzına biberonu verip öyle besliyorum. doğum kilosu 3040 şu anda 5.400 gramız. her gören çok zayıf diyor çok üzülüyorum dün oturdum ağladım lütfen bana bişeyler söyleyin.
hiç bir rahatsızlığımız yok ama acaba emzik emmesine engel olabilir mi?
bide arkadaşlar karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama en azından doğum kilosuna göre bebeklerimizin kilo alımı hakkında fikir sahibi olabiliriz. şu şekilde bi tablo yapsak; mesela
BEBEĞİN ADI: Almina
DOĞUM KİLOSU: 3040 gram
ŞİMDİKİ KİLOSU VE AYI : 5400 gram - 4 aylık
orda dur işte,benim damarlar kabardı bak o kim oluyo ki seni suçlayacak??Ayyy icim bi nebze rahatladi cnm yaaa sagol esimin nobetleri oluyo iki gun bende yalniz kaldim kackere ama 5 gun biraz gozumu korkuttu komsum da yok hic ne bilim iste tedirgin oldum allah korusun meleklerimizi tek korkum bisey olursa beni suclamasi umarim olmaz allahim yanimizda olur zaten evde is guc yapmicam sadece oglumla ilgilenecek olucam bakalim hayirlisi allahtan
Teşekkürler cnm.
Nisa da 2 aylık olana kadar yatıyordu Allaha şükür ama reflü çıkınca hep ya dik yada kafasına yastık koyun deyince dr ters yatmayı unuttu kuzum.
Sonra bende Aile hekimimizin kızıda 7 aylık bana tavsiye ederken bol bol yüz üstü yatırki kolları kuvvetlensin dedi kasları çalışın dedi bende 2 haftaya yakındır azar azar alıştırdım önceleri kıpkırmızı oluyordu ağlamaktan bende dayanıyodum alışıcak diye şimdilerde tersyatıyor düşün yani.
sende istikrarlı bir şekilde alıştır önüne oyuncak çıngırak koy hatta önünde dur senide görsün bu minnaklar hemencecik alışıyor herşeye yada kısa zamandaa unutuveriyorlar.tatlı şeyler ya...
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
orda dur işte,benim damarlar kabardı bak o kim oluyo ki seni suçlayacak??
sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakıp gözetemez yavrunu hiç öle düşünme,
o babaysa senden ötürü baba
canım benimki uykusu gelince ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum, 1-2 mıkırdanıp uyuyor yalnız benimki 1 haftalıktan beri yüzüstü yatıyor sadece arada kafa yapısı için gece uykularında sırtüstü yatırdığım oluyor normalde 8 saat kesintisiz uyurken o zaman 5 saat uyuyor.
kalabilirsin bence ben kalmıştım.
geçer geçer çok güzel geçer hemdeBenim koca iyi hos ama hiraz terstir boke durumlarda sora ben sana demwdimmi demeyi sever bole anlarda o yuzden hol bol dularla kalucam ins geceleri korkmam ( birde ilk defa bu kadar uzaga gidiyo ve evlendikten sora ilk ayri kalisimiz olucak o dan da icimnburuk geceler nasil gecicek bakalim
çok geçmiş olsun canım benimkızlar dün gece oğlumun ateşi 38,5 geçti baya telaş yaptık sabah da düşmeyince eşim doktorunu aradı kusma ishal var mı dedi kusma vardı kakasıda biraz değişiti getirin bakalım dediler apar topar gittik kan aldılar kanında mikrop çıktı nerden kaptıysa doktor dalgın avr dedi bir kaç arkadaşımızın çocuğuda olmuş. ilaç verdi birazda boğazında enfeksiyon var dedi. pazartesiye kadar iyileşmesi lazım iyileşme olmazsa getirin dedi çok moralim bozuldu ya
nereye kaydoldun canım?ya ben bu face e kaydoldum daaaa
kimseyi tanımıyoruuummm
orda dur işte,benim damarlar kabardı bak o kim oluyo ki seni suçlayacak??
sen onun annesisin senden daha iyi kimse bakıp gözetemez yavrunu hiç öle düşünme,
o babaysa senden ötürü baba
arkadaşlar merhaba çoktandır giremedim nasılsınız? bebeği hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Kızlar bana bi çare kızım doğduğunda gayet güzel emiyordu sonra çok az emmeye başladı daha doğrusu memede uyuyakalıyordu ve kilo alımı azdı. 3 ay çabaladım yok olmadı. 3. ayda 500 gram almış dr az dedi. ben de sağıp biberonla vereyim dedim bana zahmet olur ama en azından bebeğimin karnı doyar diye. ama biberondan da öyle aman aman içmiyor. inanın 50 cc için 2 saat başında beklediğim oluyor içirmek için. acıkınca alır diyorum 3-4 saat bekliyor verince bir iştahla çekiyor ama 50 cc den sonra yok yutmuyor tükürmeye başlıyor. bu arada uyanıkken hiç almıyor ne beni ne biberonu hep yarı uyurken agzına biberonu verip öyle besliyorum. doğum kilosu 3040 şu anda 5.400 gramız. her gören çok zayıf diyor çok üzülüyorum dün oturdum ağladım lütfen bana bişeyler söyleyin.
hiç bir rahatsızlığımız yok ama acaba emzik emmesine engel olabilir mi?
bide arkadaşlar karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama en azından doğum kilosuna göre bebeklerimizin kilo alımı hakkında fikir sahibi olabiliriz. şu şekilde bi tablo yapsak; mesela
BEBEĞİN ADI: Almina
DOĞUM KİLOSU: 3040 gram
ŞİMDİKİ KİLOSU VE AYI : 5400 gram - 4 aylık
Benim koca iyi hos ama hiraz terstir boke durumlarda sora ben sana demwdimmi demeyi sever bole anlarda o yuzden hol bol dularla kalucam ins geceleri korkmam ( birde ilk defa bu kadar uzaga gidiyo ve evlendikten sora ilk ayri kalisimiz olucak o dan da icimnburuk geceler nasil gecicek bakalim
merhaba, benm kızım da 3.5 aylık, artık ben de buralardayım