2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım bizde fucithalmic kullandı 15 gün falan; sonra 3-4 gün geçer gibi oldu çok iyiydi
ama malesef tekrar başladı
e-reçete olduğu için yarın merhemi alınca söyleyebilirim ismini ;

alperenin adına face hesabı al onu kullan istersen...

ya benimki yüzüstü yatıyor, sivri kafalı doğmuştu 1 hafta sırtüstü yatırdım geceleri arkası düzleşti, ama kızım da sivri kafalı doğmuştu büyüdükçe değişiyor oğlumda yuvarlaklaşmaya başladı sorun olmaz herhalde..

Ben hasta olmadığım zaman rapor almak istemiyorum işte.herkes kızıyor aslında doğum izni vermiyorlar sen bunları düşünüyorsun diye.ama içim rahat etmiyor yine de.dayanamadım diyanete de sordum.ordan da gelen cevap hasta olmadığınız halde devletten rapor hakkı kullanmak doğru değil diye geldi.ben de rahat edip alamadım.3 çocuk yapın demeyi biliyorlar ama izni uzatmıyorlar işte.ücretsiz izin almayı da düşünmedim.şimdi haftalık temizlikçi alıyorum ütü falan da yapıyor.annem kayınvaldem de yemekleri yapıyor zaten.yarım gün çalışıyorum zaten rahatım yani.ücretsiz izin alsam temizlikçi tutamazdım sürekli.izinliyken her iş bana düşüyordu valla,böyle daha iyi.

canım allah yardımcın olsun gerçekten.kayınvaldenle çözmen mümkün mü?oturup güzelce anlatsan olmazmı ki.eşin pek anlayacağa benzemiyor kayınvaldende çözülmesi lazım bu işin

bende de var canım baş dönmesi.ayrıca saçlarım aşırı dökülüyor.sanırım demir eksikliği var bende.doktora da hiç gidesim yok.sen git bakalım baş dönmesine ne diyecek

bende de var canım baş dönmesi.ayrıca saçlarım aşırı dökülüyor.sanırım demir eksikliği var bende.doktora da hiç gidesim yok.sen git bakalım baş dönmesine ne diyecek
ayne n sac dokulmesıde cok yaaa esım toplantıdan erken gelırse aıle hekımıne gıdecegız ınsll dr dedıgını yazarım heralde bendede kansızlık fılan oldu zar esım dıyo benzınde sarardı dıyooo
Hanımlarrr biz geldik prensesimle..

Eki Görüntüle 838753
maasallah tatlım kıscene hayırı evlatşaar olsunlar ınsll

kızlarr faceye kayıt oldum suzanalperen ısmım ıle bılgınısee:)
sızın ıcın bakalım kocıs ne yorum yapıcak sevmyr cunkum face yıı cok tanıdıkım cıkıyormus:)
hayılrısı artıkkk

kım kabul etcek sımdı ben ısmınızı bılmıyrmya tammm:)

kızlar unnadoda baby dora diye bi butik var,acaip süslü çorap,şapka ve bantlar var.biraz pahalı geldi ama eminim ilginizi çeker,,özellikle kız anneleri:)

Selam kizlar,gec oldu ama kizimi emzige alistirdim hemde hic bir seyle tatlandirmadan...facebook'a ne gerek vardi arkadaslar? Benim gibi facebook kullanmayanlar ne yapacak? Ben maalesef kullanmiyorum kocis izin vermiyor cunku benim resimlerimle ve ismimle sahte hesap acildigi icin dava actim hala sonuclanmadi... kizim koynumda emzikle uyudu kaldi

benım kocısde ızın vermyor alperenın adına aldım benn hesabımıı ınsl bırsey dems buraya kımse ugramaz oldu bend eo yusden alma geregı duydum cnm yaa

kızlar face grubunu bulamadım ya biri link verebilirmi
temmuz 2013 anneleri ve minikleri die cnm 50 küsür üye lı grub var ayrıntısındaa bend ebgn uye oldumm ınsl kocıs kızmazz:)

suzancım ekledim seni. forumdaki diğer arkadaşlarıda önerdim sana haberin olsun

benim oğlumda emiyoru öyle uyuyordu bir zamanlar ama artık sevmiyor. inşallah yine alışır

Selam Kızlar,

uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…