merhemin adı ne ki ?kızımın kendi doktoru herhangi bir ilaç vermedi ama kızçemin gözündeki çapak sağlık ocağındaki doktorun dikkatini çekince fucithalmic diye bi merhem verdi ben de kararsız kaldım kullanma konusunda sonuçta göz bu bişeye benzemez. şükür bugün biraz azaldı kızların dediklerini uygulayınca.
bgun dun cok yorgunum ama bgn sbh paşa gene 9 seyrınde uyandı 11 gıbı yattı bende uyudum onla ve cok sukru ıyıyım gıbı belım kopuyr ama genede yaaa
akıntıda arttı ınsl regl olucamm
bir yıgın utu vaR YAPILACAK MASAYI KURDUM BASINA GECMEK KALDII
AKSAMA NE PİŞİRSEMM PÖFFF
sız facede takılın bakalım e bizzzzzzzzzzzzz kıslarrr
paradoks cum nsl duselır senn duvar kocısın yaaa kayserııyı neden dalladırıp budaklandırıyorkı akıllı aılelelr ogrennce ısler her zmn dahada büyür bunu dusunmuyormukı odunnn(pardon ama )
olurmu olurr hehe sare nın foto sunu alalım bıs ogluma sunayım bakalım ne dıcekkk:)
kombıyı yakınca gorumcemden buhar makınesını bende alıp calıstırıcam ınsll hava degısımı olsun dımı ama suyu damlatıp pompa ıle cekıyorum öle rahatlıyor cok sukur
ama ben alperen ın adıne hotmaıl hesabı aldım feceye kayt olmak ıstyrm etmyorr benım adres dekı faceyıde esım ıpatl ettı ee ne yapım akıl verın gariii esım benım almama karsı faceden hesabı bırde o yusden alperen ın adına alıyorummm:!
haydı maasallah cnm
arabıstan ne ısss
Bugün öğle ezanıyla kızımı yüzüstü uyuttum o uyurken yatağımı topladım
dolma yaptım çorba yaptım 3.ayımız bugün ve pasta yaptım yarım saat öncede uyandı kızım Allaha şükür 2 gündür gündüz uyuyor
yüzüstü yatırıyorum gündüzleri gece sırtüstü ve tavana bakar tarzda yatıyor kafası güzel şekil alır inş .
Sizler nasıl yatırıyorsunuz kafa şekli için yandan bakınca çok güzel ama hafif bir yukarı doğru sivrilik var geçer inş...
Ben hasta olmadığım zaman rapor almak istemiyorum işte.herkes kızıyor aslında doğum izni vermiyorlar sen bunları düşünüyorsun diye.ama içim rahat etmiyor yine de.dayanamadım diyanete de sordum.ordan da gelen cevap hasta olmadığınız halde devletten rapor hakkı kullanmak doğru değil diye geldi.ben de rahat edip alamadım.3 çocuk yapın demeyi biliyorlar ama izni uzatmıyorlar işte.ücretsiz izin almayı da düşünmedim.şimdi haftalık temizlikçi alıyorum ütü falan da yapıyor.annem kayınvaldem de yemekleri yapıyor zaten.yarım gün çalışıyorum zaten rahatım yani.ücretsiz izin alsam temizlikçi tutamazdım sürekli.izinliyken her iş bana düşüyordu valla,böyle daha iyi.İnsanın içi kaynıyor dimi, bazen agzim sulaniyo kızıma :)
Eyvah eyvah benim de bu ayin 30unda bitiyo ama rapor almaya calisicam, ya da ucretsiz izin. Sen neden rapor almadin?
Masallah deee
Sen sıkıca örtün bence, totoşunu kapat
Hay Allahim yaaa, erkegin çocugu olmaz derler dogruymuş. Seni hasi koysun bi kenara ana Onca zorluktan sonra kizina biraz daha hassas davranmali, ne onemliymis annesinin duzeni. Bebek bu oyuncak mi getir diyince goturup sevdireceksiniz. Pardon ama Ben senin kvnin aklina tukureyim, ne naz yapasi varmis anam
Masallaaah
ya ben hala sakinleşemiyorum annem babam sabhtan beri arıyorlar akılları bende kaldı,
çok sinirlerim bozuk, neden benim ailemi huzursuz ediyo ne hakkı var yaa??
bende görümceyi aradım iyice bi abisini anlattım, sonra beni kötü edicek milletle, ben yorgundum uykusuzdum gelemedim,
diyerek eşimin bana bütün yaptıklarını anlattım, kız sonunda ben abimi böle bilmiyodum dedi.
e çünkü ben size hiçbirşey yansıtmadım bugüne kadar, o yüsden siz herşeyi normal sanıyosunuz ama beni insanlığımdan çıkarıcak bak yakındır dedim. yok işleri sorunluymuş yok stresliymiş abisini savundu baştan,
beni ilgilendirmez dedim onun siniri stresi benden kaynaklanmıyo ama beni dibe vurduran kendisi malesef dedim.
eğer sizinde benimle bi sorununuz yada söliyeceğiniz herhangi birşey varsa lütfen araya abini sokma, gelin direk bana söleyin dedim.
aslında ben aileleri işin içine karıştırmayı hiç doğru bulmuyorum ama açıp anama babama beni şikayet edince duramadım işte
bilsin anası bacısıda nasıl bi oğulları var
napıyım artık çekemiyorum yaaa
bende de var canım baş dönmesi.ayrıca saçlarım aşırı dökülüyor.sanırım demir eksikliği var bende.doktora da hiç gidesim yok.sen git bakalım baş dönmesine ne diyecekkızlarr sabahdan berii baş dönmem gıderek artıyoo ya az oncede gecelıklerıımıı gıyerken dolabın kapagından tutmasaydım yere dırek dusuyordumm neysekı tutarak yere oturdumm yavasca yıgıldım kaldım esım geldı ne oluyoo dedı oglanı kucagına sen al duserım fılan dedım brıazdanda tuslu ayran ıcecegım ınsl gecer ya yoksa yarın aıle hekımıne gıdewcegım kaNSIZLIKMI VAR YOKSA AMA HAMISLIKDE DAHA HIC SORUN OLMADII KANSIZLIK BENDEEEEEEEE
BIRDE PAŞA O KA HUYSUZ DEGIL MAASALLAHHH GECEDE 2-3 KERE FILAN KALKIYORUZZZ AMA NIE BU DONME 15 GUN ONCE IDRA<RDAN GEBELIGEDE BAKTIRDIM DAHA REGL OLMADIGIM ICIN AMA NEDEN KINE BU YAAA
GOSUN AYDIN CNM DR BISEDE CABAKLANMASI ICIN GOZ DR USTELIK AZYTER DIYE 6 LI DAMLA VERDI HER DAMLA GUNDE 3 OGUN OLMAK UZERE 2 GUN GIDIYOR YANI 12 GUNLUKK BUGN 4.GUNUMUZZ VE MASAJ LA BIRLIKTE LKALAMDI KI DOGUMDAN BERI AKIYORDU CAPAKLANIYORDU MASAJI BIRDE GOZ DR MUZZ DAIRE SEKLINDE OVALA DEDI 20 KEZ 3 OGUNN DEDI SEN NASIL YAPIYORSUNNN
ayne n sac dokulmesıde cok yaaa esım toplantıdan erken gelırse aıle hekımıne gıdecegız ınsll dr dedıgını yazarım heralde bendede kansızlık fılan oldu zar esım dıyo benzınde sarardı dıyooobende de var canım baş dönmesi.ayrıca saçlarım aşırı dökülüyor.sanırım demir eksikliği var bende.doktora da hiç gidesim yok.sen git bakalım baş dönmesine ne diyecek
maasallah tatlım kıscene hayırı evlatşaar olsunlar ınsll
maasallah tatlım kıscene hayırı evlatşaar olsunlar ınsll
Oyy maşallah Kuzucuka
ay pek tatlı maşallah canım
maşallah çok şeker.oğlum da kucağımda yan yan bakıyor kızına
benım kocısde ızın vermyor alperenın adına aldım benn hesabımıı ınsl bırsey dems buraya kımse ugramaz oldu bend eo yusden alma geregı duydum cnm yaaSelam kizlar,gec oldu ama kizimi emzige alistirdim hemde hic bir seyle tatlandirmadan...facebook'a ne gerek vardi arkadaslar? Benim gibi facebook kullanmayanlar ne yapacak? Ben maalesef kullanmiyorum kocis izin vermiyor cunku benim resimlerimle ve ismimle sahte hesap acildigi icin dava actim hala sonuclanmadi... kizim koynumda emzikle uyudu kaldi
temmuz 2013 anneleri ve minikleri die cnm 50 küsür üye lı grub var ayrıntısındaa bend ebgn uye oldumm ınsl kocıs kızmazz:)kızlar face grubunu bulamadım ya biri link verebilirmi
çok tatlısınnnn maşallahh sanaaa
suzancım ekledim seni. forumdaki diğer arkadaşlarıda önerdim sana haberin olsunkızlarr faceye kayıt oldum suzanalperen ısmım ıle bılgınısee:)
sızın ıcın bakalım kocıs ne yorum yapıcak sevmyr cunkum face yıı cok tanıdıkım cıkıyormus:)
hayılrısı artıkkk
kım kabul etcek sımdı ben ısmınızı bılmıyrmya tammm:)
benim oğlumda emiyoru öyle uyuyordu bir zamanlar ama artık sevmiyor. inşallah yine alışırSelam kizlar,gec oldu ama kizimi emzige alistirdim hemde hic bir seyle tatlandirmadan...facebook'a ne gerek vardi arkadaslar? Benim gibi facebook kullanmayanlar ne yapacak? Ben maalesef kullanmiyorum kocis izin vermiyor cunku benim resimlerimle ve ismimle sahte hesap acildigi icin dava actim hala sonuclanmadi... kizim koynumda emzikle uyudu kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?