• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
SUZAN...insallah kocisin kizmamistir.BANGBANG...sanal alem iste hicbirseye mudahele edemiyorsun.NDD... canim insallah oglusun tekrar emzik emmeye baslar.PRENSESCEYDA...cok uzuldum basin sagolsun.NISAY... bende ayni seyi soyleyecektim kvleri facede cekistirmek iyi olmaz burasi daha iyi sanki hepimiz kilitli bir odada toplanmis sohbet ediyoruz ... cepten girdigim icin alinti yapmadan yazabiliyorum..
:54::54: inşallah alışır canım emziğeee

heheheh açığa çıktık hepimizz :33::33: ama 4000 sayfa yazıyıda kim okurki kızlar yaaa :D

facebook ta bir sürü grup var nerdesiniz ben bulamadım. sanırım temmuz 2013 anneleri ve onların minikleri grubuna üye oldum. ama güzel annelerime ben de katılıyorum buranın tadı bir başka. ben hamileliğimin 8. ayında tanıştım sizlerle. dertlerinizle dertlendim ya da mutlu oldum sizlerle çünkü yaşadıklarımız benzerdi. her ne kadar buraya geç üye olsam da her gün okudum burayı takip ettim bakalım bizim kızlar nasıllar bebişler ne durumda diye... :16::16:

çok tatlısınnnn maşallahh sanaaa :nazar::nazar::nazar:annesi bu kız büyüdükçe dahada güzelleşiyor amaaa

teşekkür ederiz teyzesi.. :16::16::16:

Selam Kızlar,

uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.

Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin...

Evet yahu :1: kaynanayı bırak koca anne baba özel sorun vs hiçbişi yazılmıyo hatta feyste şüphelendim nicklerimizi falan yazıyoz ya acaba benim arkadaşlarım görebiliyo mu 2013 annelerine yazdığım yorumları? Kv kb falan arkadaşım feyste kaynım eltim ohoooo :51:o yorumlardan nickimi bulup burdan pekala da yazdığım her türlü şeyi okurlar kk da . Geri dönün uşaklar :37:

Aynen benim de aklıma geldi face de yazılanları arkadaşlarımız görüyor tabi ayarlar sadece ben değilse öyle olsa bizde görmeyiz yorumları:1: müthiş teşhis

Merhaba kizlar,bende hamileligimin ilk haftasindan beri forumu takip etmeye calisan bir uyeyim,dogumdan sonra ara ara telden bakabiliyorum ancak,kimsecikler kopmasin forumdan birbirimizden ogrenecegimiz cok sey olacak bence,kizima onluk yetistiremiyorum bu ara tukuruk icinde surekli cenesi minicik kabartilarda olmus,kendi kendine gecer herhalde degilmi

ben arada eşimin hesabından bakıyom yazdıklzrm falan görünüyomu diye ama yok yani rahat olun. Beğenmeler bile görünmüyo kapalı grup oldugu için sanırım

çok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
o gün sizle konuştum daha doğrusu biraz başınızı şişirdim ama çok acaip rahatladım gerçekten
bana çok iyi geliyosunuz canlar yaa :9:
hepinizde çok güzel şeyler yazmışsınız tek tek üst üste okudum,allah razı olsun hepinizden:54:
gelelim şuanki durumuma sinirim hala geçmedi desem yeridir.
o akşam benim öküzcan elinde kendini affettirmek için, neyle geldi sizce?
tahminlerinizi alayım?????
iki adet çiğköfte dürüm :60::60::60:
bakmış çiçek alacakmış, çiçeği napıcak hiç değilse yiyeceği sevdiği bişey olsun demiş :60::60:
ay sinirden napıcağımı bilemedim :60: aynen böle güldüm bende napıyım:14::14:
mesafeyi koruyoruz hala anlıycağınız :31:

bu aradaa nie giremedim iki gündür komşu günüm vardı, bide ece'mi dr.a götürdük dün teyzoşları
kilosu 7100, boyuda 65.5cm olmuş:81::81:
600gr almış bu ay ve 4.5cm uzamış dr. gayet normal fazla bile uzamış dedi :9:
ayy canım benim:9: uykuları düzensiz dedim, sen hiç uğraşma onu düzene sokucam die o ne zaman isterse o zaman uyur, o zaman yemek ister, kendini boş yere yorma dedi. azda uyusa 10dk. derin uyuyorsa uykusunu alıyodur dedi.
aç diye de endişe etme aç olsa ortalığı yıkar anlarsın zaten dedi :9:
4.ayımızda bitti çok şükür artık kaşık mamasına geçtik dr. sadece annesütü veriyo olsaydın böle devam et dicektim ama madem mamada veriyosun kaşık mamasındanda ara ara yedirebilirsin dedi.dünden beri iki defa verdim çok güzel yedi maşallah kızımaaa:119::119:
aptamil armutlu ve tahıllı aldık, biraz zorlanıyoruz yerken ama emicek bişey aradığı için diliyle çıkarıp duruyo ama yiyor yinede çok komiğiz yaaa tipinede bakın bu sabahtan çıldırmış gibi:9::9:

Eklentiler

• $PA260193.JPG
    $PA260193.JPG
    66,6 KB · Görüntüleme: 43
çok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
o gün sizle konuştum daha doğrusu biraz başınızı şişirdim ama çok acaip rahatladım gerçekten
hepinizde çok güzel şeyler yazmışsınız tek tek üst üste okudum,allah razı olsun hepinizden:54:
bakmış çiçek alacakmış, çiçeği napıcak hiç değilse yiyeceği sevdiği bişey olsun demiş :60::60:

çok romantik ya 2 dürüm :9:

)) benimki de ilk evlendiğimiz senenin sevgililer gününde gül sormuş bakmış çok pahalı yarım kilo kıyma alırım daha iyi deyip ne kıyma almış ne de gül tabi.

sonra yıllar geçince bir kere demiştim ki, sen bana hiç çiçek falan yollamıyorsun işyerime falan demiştim, gözlerini kıstı düşündü düşündü yahu benim 1 senedir bir çiçekçiden alacağım var ödemiyor adam dur sana çiçek yollatayım demişti. hayvan gibi bir çiçek yollamıştı işyerime işyerindekiler de ürkmüştü adamın aşkından)))

paradokscum anlattıklarına yorum yapamadım ama bu anlattıkların benim kocamın geçmiş hali müsait bir zamanda sana yorum yapacağım yalnız sadece şunu söyliyim erkeklerden çok büyük beklentiye girmeyeceksin yani bazılarından en azından, seninki de bunlardan anladığım kadarıyla niyet kötü değil ama öğrenemediği çok şey var anlaşılan. zaman.... ama bu arada sen de daha sakin ve onu çocuk olarak görürsen daha sakin geçer tartışmalar

)) benimki de ilk evlendiğimiz senenin sevgililer gününde gül sormuş bakmış çok pahalı yarım kilo kıyma alırım daha iyi deyip ne kıyma almış ne de gül tabi.

sonra yıllar geçince bir kere demiştim ki, sen bana hiç çiçek falan yollamıyorsun işyerime falan demiştim, gözlerini kıstı düşündü düşündü yahu benim 1 senedir bir çiçekçiden alacağım var ödemiyor adam dur sana çiçek yollatayım demişti. hayvan gibi bir çiçek yollamıştı işyerime işyerindekiler de ürkmüştü adamın aşkından)))

paradokscum anlattıklarına yorum yapamadım ama bu anlattıkların benim kocamın geçmiş hali müsait bir zamanda sana yorum yapacağım yalnız sadece şunu söyliyim erkeklerden çok büyük beklentiye girmeyeceksin yani bazılarından en azından, seninki de bunlardan anladığım kadarıyla niyet kötü değil ama öğrenemediği çok şey var anlaşılan. zaman.... ama bu arada sen de daha sakin ve onu çocuk olarak görürsen daha sakin geçer tartışmalar
derdim onun öküzlüğü de değil aslında, evet çok gıcık oldum o ayrıda, önceden çok iyiydi, biliyodu nası davranılır, sonradan böle oldu:14:
eskiden o jestler yapan düşünceli hep beni mutlu etmeye çalışan adam gitti aradan 10 yıl geçince- ki tanışıklığımızda sayarsak 12yıl-, bu davranışlarına bi anlam veremediğim adam geldi, başından böle olsa kabullenicektim mecbur tabi napıcaktım başka? ama bu kötü yönde değişimini kaldıramıyorum ben:14:

derdim onun öküzlüğü de değil aslında, evet çok gıcık oldum o ayrıda, önceden çok iyiydi, biliyodu nası davranılır, sonradan böle oldu:14:
eskiden o jestler yapan düşünceli hep beni mutlu etmeye çalışan adam gitti aradan 10 yıl geçince- ki tanışıklığımızda sayarsak 12yıl-, bu davranışlarına bi anlam veremediğim adam geldi, başından böle olsa kabullenicektim mecbur tabi napıcaktım başka? ama bu kötü yönde değişimini kaldıramıyorum ben:14:

anasının marifetleridir. çünkü oğlu artık tam aile oldu. onu aile yapan da Ece, bu durumda gidiş yolu Ece olarak görüyor kaynanan. ve annesinden kazık yiyene kadar da anlayamayacak kocan bu durumu.

anasının marifetleridir. çünkü oğlu artık tam aile oldu. onu aile yapan da Ece, bu durumda gidiş yolu Ece olarak görüyor kaynanan. ve annesinden kazık yiyene kadar da anlayamayacak kocan bu durumu.

ya daha yiyecek ne kazığı kaldı çok merak ediyorum doğrusu biz 2 yıllık evliyken, afedersin it gibi çalışırken, dükkan benim, araba benim, bu ev benim defolun gidin deyip bizi kapının önüne koymuştu, tek oğlu bide, beraber oturuyoduk ,kp vefat etmişti fln filan...
o günleri çabuk unuttu tabi. yeni bi kazık lazım bizimkine...
ben yine hepsini allaha havale ediyorum. rabbim akıl fikir versin :14:

:60::60::60::60::60::60::60::60: Kusura bakma çok güldüm.

Boşver en azından gönlünü almaya çalışıyor bazıları küssen küser barışsan barışır
Ya zaten çiçek almayıpta sadece küsünce çiçek alandan nefret ediyorum
ya başka zamanda al dimi.
Boşver kuyruğunda dolansın dursun anlasın azcık.
Barışmak için konuştuğunuzdada Kızımız için onun psikolojisi için lütfen beni kırma artık Önceliğin annen baban değil eşin çocuğun olsun de sen böyle yaptıkça annenden de soğuyorum belkide zamana bıraksak annenle iyi anlaşıcam de... :57::57::57::57::57:

merhabalar,
esım ve paşa uykuda bende yemek yaptım ortalıgı topladım sanırm benım bas donmesı yorgunlukdann kaynaklıı pöff ama ne yapıcamm alısmam gerekkk,

bır ıtıraf sıze dunden face ye kayıt oldum kk ya ugramak zor oluyor sölekı az bıraz vaktım oluyo ya oraraya bakıcam ya buraya ama kk vazgecılmesım benım 2 sene olucakk ve dıetım hamıslıgım ve annelıgı burda payşastyım mutlu huzunlu ve coskulu anılarım var burda yanı face bır yana sız bır yanaa ınsl ıdare ederım cunku ordakı paylasımlarıda merak edıyrm burdakılerıde cok sevıyorummm kk yıı tabıkı ıcınde bulunan sızleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:29::7::72::kkk::103::66::16::16::16::17:

ay çok güldüm ya,alemsin
bu aradaa nie giremedim iki gündür komşu günüm vardı, bide ece'mi dr.a götürdük dün teyzoşları
ayy canım benim:9: uykuları düzensiz dedim, sen hiç uğraşma onu düzene sokucam die o ne zaman isterse o zaman uyur, o zaman yemek ister, kendini boş yere yorma dedi. azda uyusa 10dk. derin uyuyorsa uykusunu alıyodur dedi.
4.ayımızda bitti çok şükür artık kaşık mamasına geçtik dr. sadece annesütü veriyo olsaydın böle devam et dicektim ama madem mamada veriyosun kaşık mamasındanda ara ara yedirebilirsin dedi.dünden beri iki defa verdim çok güzel yedi maşallah kızımaaa:119::119:
aptamil armutlu ve tahıllı aldık, biraz zorlanıyoruz yerken ama emicek bişey aradığı için diliyle çıkarıp duruyo ama yiyor yinede çok komiğiz yaaa tipinede bakın bu sabahtan çıldırmış gibi:9::9:
kızına bayılıyorum zaten çok şeker maşallah

Anneler bebeğim geçtiğimiz hafta beni çok üzmüştü burdan bayağı bi dert yanmıştım emmiyor diye çok şükür eski haline döndü memeyi bırakacak diye çok korkmuştum. Aynı dertten muzdarip olanlar olabilir diye burdan yaşadığımız sorunu ve nasıl aştığımızı anlatmak isterim. Bebeğimin açlıktan ağlıyor ama yine de memeyi tutmuyordu memeyi zorla vermeye kalksam daha da ters tepiyor iyice kıyameti koparıyordu çok şükür eski halimize döndük ilk olarak zaman biraz ilacımız oldu ben de işi gücü bırakıp sabahtan akşama kadar paşamla ilgilendim ne istiyorsa nasıl emmek istiyorsa onu yaptım tabiri caizze ancak böyle memeyle barış imzalayabildik sakin ortamda ayağımda salladım biraz sersemleyince hemen emzirdim 2 saatte bir dakka sektirmeden meme teklif ettim emmezse zorlamadım velhasılı sabır zaman ve miniğimin istekleri doğrultusunda hareket etmek olayı çözdü..
Bebişlerimiz çok narinler üzmeyelim morallerini yüksek tutalım yoksa sulanmayan çiçek gibi soluyorlar bir de çoook dua edelim onlar için

ben arada eşimin hesabından bakıyom yazdıklzrm falan görünüyomu diye ama yok yani rahat olun. Beğenmeler bile görünmüyo kapalı grup oldugu için sanırım
Aaa gerçektenmi eğer öyleyse kimse görmüyorsa ben hemen muhabbete dahil olmalıyım dur bi bakınayım :))

Ayy ilahi ya çok güldüm eşine. Sende afiyetle yeseydin:)) boşa demiyoruz işte öküzcanlar anacım bunlar:))
eceyede bayıldım maşallah. Ben sadece anne sütü veriyorum arada bazen mama verdiğimde oluyo ama 4.ayın sonunda ben yavaştan ek gıda vermek istiyorum. Doktorlar vermeyin diyo ama çevremde verenler var ve tavsiye ediyorlar. Yemek yedirmeyle ilgili çok faydasını gördük ve alışıp güzel yiyen bi bebek oluyo dediler. Maşallah çocuklarında tosun gibi :))

merhabalar,
esım ve paşa uykuda bende yemek yaptım ortalıgı topladım sanırm benım bas donmesı yorgunlukdann kaynaklıı pöff ama ne yapıcamm alısmam gerekkk,

bır ıtıraf sıze dunden face ye kayıt oldum kk ya ugramak zor oluyor sölekı az bıraz vaktım oluyo ya oraraya bakıcam ya buraya ama kk vazgecılmesım benım 2 sene olucakk ve dıetım hamıslıgım ve annelıgı burda payşastyım mutlu huzunlu ve coskulu anılarım var burda yanı face bır yana sız bır yanaa ınsl ıdare ederım cunku ordakı paylasımlarıda merak edıyrm burdakılerıde cok sevıyorummm kk yıı tabıkı ıcınde bulunan sızleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:29::7::72::kkk::103::66::16::16::16::17:

ya bir de ben de facede birkaç grup var hepsine hop hop zıp zıp yetişmeye çalışıyorum
ve ekleyeyim zamanla kk ya girilmez oluyor 2011 ağustos annelerinde öyle oldu yani..

Back