- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
Ben 6 ay önce doğum yapmış bir anneyim. (17/04/2013). Sütümün, oğlumun ihtiyacı olandan fazlasını ramazan ayı içerisinde kullanmak niyetiyle sağıp süt poşetleriyle derin dondurucuya atmıştım lakin Allahın izniyle gerek kalmayınca ramazan bitimiyle sağmayı bıraktım. Şuan 200 cc. den 30 poşet sütüm var ve bunları anne sütünün ehemmiyetini bilen bir anne ile paylaşmak istiyorum. Esasında öncelikli niyetim herhangi bir nedenle annesiz kalmış yeni doğmuş bir yavru ile paylaşmak, onun hem süt hem de manevi annesi olabilmekti. Lakin aylardır haber bıraktığım kimse ve kuruluşlardan cevap alamamam sebebiyle ilk sağılan sütler 6 ayı doldurma sınırında ve benim bekleme lüksüm kalmadı. Öncelikli tercihim ilk 6 ayını doldurmamış mama vermek istemeyen ancak sütü yetmeyen annelerden yanadır. İstanbul, Pendikte ikamet ediyorum şayet oğlumu süt kardeş beni süt anne olarak görmek isteyen birisi olursa seve seve sütleri ulaştırabilir, devamında da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. İlgilenenler tbsoylu@gmail.com e-posta adresi üzerinden benimle irtibat kurabilirlerNot: Sütler 25 Nisan 5 Ağustos tarihleri arasında sağılmıştır. Zaman kaygısı yüzünden farklı yerlerden dönüş olması halinde olumlu cevap verebilirim.
merhaba arkadaşlar bunu cahide jibekin sitesinde gördüm belki işine yarayan olur
merhaba arkadaşlar bunu cahide jibekin sitesinde gördüm belki işine yarayan olur