2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754

oyy maasallah hayırlı olsn,, cocuk askere gıdecek bız dah amevlıdımızı yapamadık (

gecmis olsun canım

rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizede
yoksa gerçekten çekilmiyor, insan o kadar yükün altından kalkmaya çabalarken ikigüzel söz, anlayış bekliyor

okuz bunlar, bende de var biraz aynı anneci anlayıssız gorunuste mukemmel ama neyse..

hesabındakı parayı bıle bana soylemez annesıne babasına soyler, benım kv de aksam cocugun uyuma zamanı gelır gormeye sevmeye,zile basmayın derim sonuna kadar basar alıssın der ki onceki iki torununa kapıya yazı bıle astı zıle basmayın dıye..

neyse allah ıslah etsın bence

canım ben de zararlı sutten gecer dıye bılıyorum o yuzden hala bembeyez saclarla gezıyrum, belkı olur da o gunlerı gorursek yasına yakın balyaj vs dusunuyorum hem dıplere degmemıs olur boylece

oha ya ne ınsanlar var, gerci benim mail de hacklanmıstı ve hackleyen salak herkese benım adımla mail atmıstı

kızlar bu arada uzun zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir, demek olayı face e tasıdınız :) guzel olmus..opuyorum

canım basın saglsun

ben de kararsızım bakalım belki üye olmam bakıcam

çok üzüldüm canım ya başınız sağolsun,allah kalanlara ömür versin

Merhaba arkadaslar benimde temmuz dogumlu bir kizim var son zamanlarda kusmaya basladi daha yeni yeni acaba normal mi var mi cocugu 3 aydan sonra kusmaya baslayan belko daha once soran olmustur ama 4000sayfayi tek tek inceleyecek vaktim yok:)) bazen normal sut kusuyor bazen kesik sut..

suzancım ekledim seni. forumdaki diğer arkadaşlarıda önerdim sana haberin olsun
tmm sagol cnmm

allah sabır versın gerıde kalanlara ınsll basın sagolsun kolayca toparlanın ınsl canım yaa
benımkı artık norml kusuyor sut kesnıgı degl oda cok emınce oluyooo cnmmm sureklı derken aralıgı nedır kusmasınınnn

başınız sağolsun Allah sabır versin

canım grubun adı ” 2013 anneleri”
yanlış yerlere gitmeyin sonra :)

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Bayanlar ya face burası kadar rahat değil bence mesela rahat rahat kaynana çekistirilmez

başın sağolsun..

Kızlar dogum yaptıgım hast. Bköy de idi oradakı bebek doktorundan cok memnunum fakat yol uzak gelemye basladı bız beylıkduzunde oturuorz bu tarafta oturan arkadaslar varsa hangi doktora gotururosunuz bana doktor onerısinde bulunurmusunuz?

Gecen kontrolunde avcılar hosp .e göturdum memnun gıbı kaldık. Fakat doktorlar cep numaralarını vermıyorlar bana cok sacma geldı.allah korusun bı hastalıkta ilk aracagımız doktoru olacak sonucta ılla hastaneyı arayıp ordan mı bağlatıcaz cok sacma bence orayı da eledım gıymeyı dusunmuorum

Warsa onerınecegız dr yardımcı olursaız sevınırım

Bayanlar ya face burası kadar rahat değil bence mesela rahat rahat kaynana çekistirilmez

Evet yahu kaynanayı bırak koca anne baba özel sorun vs hiçbişi yazılmıyo hatta feyste şüphelendim nicklerimizi falan yazıyoz ya acaba benim arkadaşlarım görebiliyo mu 2013 annelerine yazdığım yorumları? Kv kb falan arkadaşım feyste kaynım eltim ohoooo o yorumlardan nickimi bulup burdan pekala da yazdığım her türlü şeyi okurlar kk da . Geri dönün uşaklar

Başınız sağolsun canım allah mekanlarını cennet eylesin çok gençlermiş

buranın tadı bencede bi başka oluyo :)))
ama napalım face de paylaşımlar çok hızlı :)) burayıda bırakmayalım bence

Başınız sağolsun canım allah mekanlarını cennet eylesin çok gençlermiş

Canım çok büyük bir acı Allah kimseye göstermesin sizlerde sabır versin sende Allah'a emanet ol ceydayıda öpüyorum.

Kızlarlar benimde kaygım bu facede herkesin ne yazdığını görüyorum ve çoğunuzu tanıyorum ama beni tanıyan çok az kişi var şimdiye kadar hiç yorum yapmadım tutabildim kendimi:)) bizim orda yazdıklarımızı arkadaş grubundakiler görüyo diye biliyorum o yüzden katılmadım ben şimdi meraklıları çıkar ordaki nickten burayı okur hiç gerek yok. Ben burda kimseye anlatmadığım en özel şeyleri bile yazıyorum kendi kimliğiyle yazılanları arkadaş çevremin okumasını istemem hele kocişimin asla zaten aramız düzeliyor bidaha kavgangütültü olsun istemem. Buraya takıldığımı biliyo ama girip okuyamıyo :))
facedekiler burayı ihmal ediyorsunuz bakın şikayet var dönün çabuk :))

SUZAN...insallah kocisin kizmamistir.BANGBANG...sanal alem iste hicbirseye mudahele edemiyorsun.NDD... canim insallah oglusun tekrar emzik emmeye baslar.PRENSESCEYDA...cok uzuldum basin sagolsun.NISAY... bende ayni seyi soyleyecektim kvleri facede cekistirmek iyi olmaz burasi daha iyi sanki hepimiz kilitli bir odada toplanmis sohbet ediyoruz ... cepten girdigim icin alinti yapmadan yazabiliyorum..

Benimde yakın zamanda kusmaya başladı canım. ilk zamanlar hiç kusmazdı. ama normal bişey merk etme. bu aylarda bebeklerin %50 sinden fazlası kusarmış. 6. aya kadar hatta bazen 1 yaşına kadar sürermiş

heheheh açığa çıktık hepimizz ama 4000 sayfa yazıyıda kim okurki kızlar yaaa

gizli saklı face te olduğunun farkındayım tatlım
orda zaten çok özel şeyler paylaşmıyoruz daha çok yardım gibi oluyor aslında. burası özel mekanımız gibi. ama burayada üye olmayan herkes gelip yazılanları okuyabilir. öylede bir durum söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…