• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya ben hala sakinleşemiyorum annem babam sabhtan beri arıyorlar akılları bende kaldı,
çok sinirlerim bozuk, neden benim ailemi huzursuz ediyo ne hakkı var yaa??
bende görümceyi aradım iyice bi abisini anlattım, sonra beni kötü edicek milletle, ben yorgundum uykusuzdum gelemedim,
diyerek eşimin bana bütün yaptıklarını anlattım, kız sonunda ben abimi böle bilmiyodum dedi.
e çünkü ben size hiçbirşey yansıtmadım bugüne kadar, o yüsden siz herşeyi normal sanıyosunuz ama beni insanlığımdan çıkarıcak bak yakındır dedim. yok işleri sorunluymuş yok stresliymiş abisini savundu baştan,
beni ilgilendirmez dedim onun siniri stresi benden kaynaklanmıyo ama beni dibe vurduran kendisi malesef dedim.
eğer sizinde benimle bi sorununuz yada söliyeceğiniz herhangi birşey varsa lütfen araya abini sokma, gelin direk bana söleyin dedim.
aslında ben aileleri işin içine karıştırmayı hiç doğru bulmuyorum ama açıp anama babama beni şikayet edince duramadım işte
bilsin anası bacısıda nasıl bi oğulları var
napıyım artık çekemiyorum yaaa :14:

20 ml mi canım çok değilmi? Gün içinde bikeremi veriyorsun bunu eğer öyleyse ben az veriyorum ozaman 4 kaşık. Yarın bi hemşireye sorayım

Canım ben sadece anne sütü veriyorum ama burda okumuştum bikaç arkadaşın bebeği huysuzmuş su verince düzelmiş belki de susuyordur diye ordan aklımda kalmıştı deniyim dedim işte kaşıkla beceremiyo dökülüyo ben de biberona koydum bide bnmki biberon almıyodu alışsın dedim işte öyle verdim bazen canı istemeyince hiç içmiyo ama bazı günler de dediğim gibi çok içiyo hatta ben de endişelenmiştim ağzından çektim biberonu ağlamaya başladı , sonrasında bişey de olmadı yani dokunmadı oğluma ama sen yine de ilk başlarda temkinli ver canım. Sadece emzirmeden hemen önce ve hemen sonra vermiyorum o zaman kusabiliyor.

ya ben hala sakinleşemiyorum annem babam sabhtan beri arıyorlar akılları bende kaldı,
bende görümceyi aradım iyice bi abisini anlattım, sonra beni kötü edicek milletle, ben yorgundum uykusuzdum gelemedim,
diyerek eşimin bana bütün yaptıklarını anlattım, kız sonunda ben abimi böle bilmiyodum dedi.
e çünkü ben size hiçbirşey yansıtmadım bugüne kadar, o yüsden siz herşeyi normal sanıyosunuz ama beni insanlığımdan çıkarıcak bak yakındır dedim. yok işleri sorunluymuş yok stresliymiş abisini savundu baştan,
beni ilgilendirmez dedim onun siniri stresi benden kaynaklanmıyo ama beni dibe vurduran kendisi malesef dedim.
eğer sizinde benimle bi sorununuz yada söliyeceğiniz herhangi birşey varsa lütfen araya abini sokma, gelin direk bana söleyin dedim.
aslında ben aileleri işin içine karıştırmayı hiç doğru bulmuyorum ama açıp anama babama beni şikayet edince duramadım işte

Canım ece olmadan önce nasıldınız bu kadar sorunlar oluyo muydu yine ?

Canım ece olmadan önce nasıldınız bu kadar sorunlar oluyo muydu yine ?
evet oluyodu ama bu kadar sık değildi bide ben üstünde durmuyodum belki bu kadar,
artık gözüme daha fazla battığı için bu kadar hassasım,
e haliyle boyut atladık artık anne olduk, adam durmadan beni kendiyle kıyaslıyor hala,
eskidende yapardı, ya hala biz olamadı beyninde,
onun bu eneci tavrı, bu bencilliği çok fazla geliyor artık ben kendimi unutup bu kadar evime kızıma konsantreyken:14:
üstünede bırak ilgi görmeyi, eziklemeleri eklenince ben çileden çıkıyorum işte böle.

evet oluyodu ama bu kadar sık değildi bide ben üstünde durmuyodum belki bu kadar,
artık gözüme daha fazla battığı için bu kadar hassasım,
e haliyle boyut atladık artık anne olduk, adam durmadan beni kendiyle kıyaslıyor hala,
eskidende yapardı, ya hala biz olamadı beyninde,
onun bu eneci tavrı, bu bencilliği çok fazla geliyor artık ben kendimi unutup bu kadar evime kızıma konsantreyken:14:
üstünede bırak ilgi görmeyi, eziklemeleri eklenince ben çileden çıkıyorum işte böle.

Haklısın canım Yaa o kadar kendimizden geçtik ki benim de hiçbişeye tahammülüm kalmadı sürekli asabiyim bebeğim dışında herşeye. Ne diyim ki canım allah doğruyu göstersin yuvanızı tam bir baba gibi sahiplenip destek olsun sana inşallah . Ama gerçekten bebek sahibi olmak alışmak yeni hayatı düzene koymak vs çok zormuş hem bizim hem eşler için ,çok şükür rabbim sağlıklı yavrular verdi bize ama zor bir süreç ben de umutla eski hayatıma yakın bir düzen kuracağım günleri bekliyorum

Haklısın canım Yaa o kadar kendimizden geçtik ki benim de hiçbişeye tahammülüm kalmadı sürekli asabiyim bebeğim dışında herşeye. Ne diyim ki canım allah doğruyu göstersin yuvanızı tam bir baba gibi sahiplenip destek olsun sana inşallah . Ama gerçekten bebek sahibi olmak alışmak yeni hayatı düzene koymak vs çok zormuş hem bizim hem eşler için ,çok şükür rabbim sağlıklı yavrular verdi bize ama zor bir süreç ben de umutla eski hayatıma yakın bir düzen kuracağım günleri bekliyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizede :14:
yoksa gerçekten çekilmiyor, insan o kadar yükün altından kalkmaya çabalarken ikigüzel söz, anlayış bekliyor

rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizede :14:
yoksa gerçekten çekilmiyor, insan o kadar yükün altından kalkmaya çabalarken ikigüzel söz, anlayış bekliyor

Allah sana sabır versin canım anneci insanla geçinmek zor gerçekten benim eniştem de öyle 18 yaşında evlendi Ablamla o zamanlar çocuktum yuttum der abelli bir yaştan sonra çekilmiyor der 1 yaşına girmemiş kızıyla 4 ay baba evinde kaldı eskiye nazaran iyilestiler denge kurmayı aaz da olsa öğrendi enişte bey allah kalplerini merhamet versin inşallah

herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa :43::43:
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı:14:
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.:14:
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı :14:
çokta tıınnn:14:
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
:14::14::43::43:

Allah yardımcın olsun cnm anlattıkların beni evliliğimin 2.senesine götürdü.
benim eşim psikoloğu babama arattı düşün psikolog kızınız için buraya gelin konuşalım demişti.
offf aileler araya girince çok kötü oluyor bende çok çektim benim kaynana yok
eşimin abi abla takıntısı var.
biraz aştık bu konuları ama eşim artık bana karşı eskisi gibi değil beni hep dırdırcı gibi görüyor ama anlaşıyoruz o beni ben onu çekiyoruz birşekilde.

paradoks çok üzgünüm.. halbuki ne kadar şanslı senin gibi güzel mantıklı güçlü bi eşi var dünyalar güzeli ecesi var... ahhh ahhh sen getir bize onu biz bi kalaylayalım :47: ailen uzakta ne kadar üzülmüşlerdir, senin de kızın var istermisin onun kocası da kv si de böle yapsın de, sen de bi ananın kuzususun sonuçta...

Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı

arkadaşım medical parkta çocuk cerrahına yaptırdı memnun kaldım demişti, diploma bile vermişlerdi, sünnet diploması :9::9::9:

kızlar iyi geceler;
az önce face grubumuzada yazdım oğluşumun başının arka tarafında benek benek kırmızılık oluşmuş bu akşam farkettim;
sabah doktora götürücez panik durumdayım şuan ,alerji gibi birşeymiki acaba bilemedim :/ kırmızısıda baya bi kırmızı yani öyle soluk falanda değil :S

Pinucum panik yapma kuzum sen farkli birsey yemis miydin? Ya da ayakta sallayarak uyutuyorsan belki ondan kizarmistir. Dur bakalim yarin ola hayrola, insallah bisey yoktur

biz de konyaya 50 km uzaklıkta bir ilçedeyiz.ailelerimiz konyada.annemler de gelip böyle kalcaklar bir hafta arayla.şanslıyız gerçekten yakınlar.babalar da biraz zorlanabilir ama ne yapalım.gelin diyoruz gelmiyorlar.

hadi ya ne güzel benim ailem de konya da ama ben trabzondayım maalesef çok çok çok uzağız Allah'ım sağlık versin gerisi hallolur:)

Canım plastik bi kaşığım var tatlı kaşığı büyüklüğünde onunla 4 kere vermeyi düşünüyorum az olurmu bilmiyorum ama yarın sağlık ocağında tetenoz aşımı olmaya gidicem ozaman bunuda sorucam

ben mamadan sonra ve vitaminden sonra bazende aklima geldikce veriyorum su , kaynamiş sogumus su biberonla veriyorum isterse içiyo istemezse içmiyo cnm :34:

kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?

kızıl için açmak gerekiyo diye biliyorum :) bende cok uzun yıllar kızıl kullandim saçımı , evde bir deraf boyadım diplerim kızıl tuttu uclarim tutmadi :52::52::52::52: kuaför yakınındaysa dene canim olmazsa deiştirirsin :34:

öyküyü doktora götürdük bugün aslında kontrolü 28 ekimdi ama biraz öksürüğü vardı erken gidelim dedik. şükür şimdilik sıkıntı yok gibi yeşil kaka yapmıştı bir kaç kez endişelendim üşüttüğü için yapar dedi dr. bizim kız oturmaya çalışıyo dedim istiyorsa otursun demesin mi:)ki buna şaşırdım daha erken gibi geliyordu bana. daha bizim kızda dönme, yuvarlanma falan yok. sanırsam biraz tembel :1: anam anca elini yiyip bitiriyo :emir_bebek:

herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa :43::43:
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı:14:
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.:14:
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı :14:
çokta tıınnn:14:
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
:14::14::43::43:

canim seninde bu cektigin varya taş olsa ikiye ayrilirdi... ben cok bunaldigimda '' la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin '' bu duayi okuyorum canim , gercekten iyi geliyo tavsiye ederim surekli oku ve dua et , Yunus Aleyhisselam’ın balığın karnında bulunduğu sürece bu duayı okumujs , ben cok faydasini gördüm her işimde , eşine diyecek bişey bulamıyorum artik Allah onu ıslah etsin seninde yardimcin olsun cnm.

canım birdenbire kesilmedi di mi? mama veriyor muydun?

canımcım ilk 3 ay çok güzel emzirdim. sonra üzücü bir olay yaşadım ardından sütüm azaldı,mama takviyesiyle emzirdim bir süre, çok uğraştık çoğalsın diye ama azala azala artık bitti. artık mama yiyoruz sadece. evvelsi gün de doktorum ek gıdaya başla yavaştan dedi. biz de başladık artıkım.

canımm hoşgeldiinn. senide güzellll kızınıda cokkk özledik oğlumlaaa :1::1: bu arada face te grubumuz var canım katılmak istersen mesaj atayım sana

Hoşbuldum hayatım :16::16: biz de çok özledik bu arada senin paşa çok yakışıklı olmuş fotonuzu gördüm bayıldım. :nazar::nazar::nazar: gruba baktım ama bir sürü temmuz anneleri diye grup var, linkini mesaj olarak atarsan sevinirim canımcım.. :16::16:

hep mı boyleydı senın bu koca ? benım kv dıllere destan anlatıyorum arada ama benım kociş kıyamaz bana toparlanıp gıdıyoruz ole.bence sen hıc pas verme kocana yemegını apma,camasırını yıkama,en onemlısı sevgını gosterme anlar degerını ya da al kızını bıraz aılende takıl cok uzuluyorum canım senın bu halıne:14::14::14:sende ınsansın huzur yoksa o bebesede yazık..

Selammmmmmmm kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllllbiz kizimla iyiyiz gulucukler atmaya basladi kalbim yerinden cikiyor ger gulucuk attigindaaaaaa ve benim kiz yuzustu yatmayi seviyor sirt ustu uyumuyor:16::16:

Arabistana geldik ine burasi sicak yazlik giyiniyoruz:16::15::1::1:

QUOTE=Pinuspinea;32368002]kızlar iyi geceler;
az önce face grubumuzada yazdım oğluşumun başının arka tarafında benek benek kırmızılık oluşmuş bu akşam farkettim;
sabah doktora götürücez panik durumdayım şuan ,alerji gibi birşeymiki acaba bilemedim :/ kırmızısıda baya bi kırmızı yani öyle soluk falanda değil :S[/QUOTE]
korkma canım ya böyle şeyler olabilir arada ciltleri çok hassas şuan.
biz de konyaya 50 km uzaklıkta bir ilçedeyiz.ailelerimiz konyada.annemler de gelip böyle kalcaklar bir hafta arayla.şanslıyız gerçekten yakınlar.babalar da biraz zorlanabilir ama ne yapalım.gelin diyoruz gelmiyorlar.

hadi ya ne güzel benim ailem de konya da ama ben trabzondayım maalesef çok çok çok uzağız Allah'ım sağlık versin gerisi hallolur:)

biz de uzaktık bir zamanlar.ilk evlendiğimizde 3 sene yozgattaydık.tayinlerle yavaş yavaş yaklaşıyoruz işte konyaya.siz orda kalıcımısınız bilmiyorum ama dediğin gibi allah sağlık versin önemli olan o.

Son düzenleme:
Back