- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
ah canım yaaa.herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
canım ben bugün doktora sordum suyu ama ısısını falan sormayı unuttum. miktarda sormadım. sen sor bakalım ne dicekler. yarın bende sağlık ocağına gidicem unutmazsam ordaki hemşirelere sorarım.Canım plastik bi kaşığım var tatlı kaşığı büyüklüğünde onunla 4 kere vermeyi düşünüyorum az olurmu bilmiyorum ama yarın sağlık ocağında tetenoz aşımı olmaya gidicem ozaman bunuda sorucam
oohh maşallahh canım :) yetmez mi annesinin sütü fıstığa hiç canımm merak etme senGeldim kızlar zeynepim 94 gunluk 6.200 kilosu 60 cm boyu iyyiz cok sukur sutum yetmiyor sanıyordum 900 gr almisiz yetiyor demek ki sute devam:)
canım bana bugün doktor su fizyolojik bir ihtiyaçtır vermeyin demem dedi bana. verin tabiki dedi. hiçbir zararı olmaz bebeğe su içirmenin dedi. anne sütü alan bebek normalde su ihtiyacını karşılar ama ekstradan vermenizin hiçbi sakıncası yok dediCanım ben sadece anne sütü veriyorum ama burda okumuştum bikaç arkadaşın bebeği huysuzmuş su verince düzelmiş belki de susuyordur diye ordan aklımda kalmıştı deniyim dedim işte kaşıkla beceremiyo dökülüyo ben de biberona koydum bide bnmki biberon almıyodu alışsın dedim işte öyle verdim bazen canı istemeyince hiç içmiyo ama bazı günler de dediğim gibi çok içiyo hatta ben de endişelenmiştim ağzından çektim biberonu ağlamaya başladı , sonrasında bişey de olmadı yani dokunmadı oğluma ama sen yine de ilk başlarda temkinli ver canım. Sadece emzirmeden hemen önce ve hemen sonra vermiyorum o zaman kusabiliyor.
Selammmmmmmm kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllllbiz kizimla iyiyiz gulucukler atmaya basladi kalbim yerinden cikiyor ger gulucuk attigindaaaaaa ve benim kiz yuzustu yatmayi seviyor sirt ustu uyumuyor
Arabistana geldik ine burasi sicak yazlik giyiniyoruz
olurmu olurr hehe sare nın foto sunu alalım bıs ogluma sunayım bakalım ne dıcekkk:)Nasılsıniz bakalım
Ben yine rüya gördüm bugün Suzan senin paşayi emzidim sen bir yere gitmişin Alperen i bana bırakmışın emzirme sırasında sen geldin kızımı da veremem sana kardes oldular artık diyorum2 gündür rüyalarımdasiniz ev aşırı sıcak birsey örtmëden yatıyorum ondan midir nedir
kombıyı yakınca gorumcemden buhar makınesını bende alıp calıstırıcam ınsll hava degısımı olsun dımı ama suyu damlatıp pompa ıle cekıyorum öle rahatlıyor cok sukurevet canım ben sureklı kullanyıroum serum fızyolojıği.Boyun altında bır kas varmış ogelısmedıgı ıcın nefes almakta zorlanıyor benımkı bıraz burnu tıkanırsa dahada zorlanır dedı doktor onun ıcın duzenlı saat bası her gun kullan ve burnunu temız tut dedı.Ancak oyle rahatlıyor.Bırde kıs artık daha cok tıkanıklık olacak dedı.Bırde buhar makınesı alacam bakalım
ama ben alperen ın adıne hotmaıl hesabı aldım feceye kayt olmak ıstyrm etmyorr benım adres dekı faceyıde esım ıpatl ettı ee ne yapım akıl verın gariii esım benım almama karsı faceden hesabı bırde o yusden alperen ın adına alıyorummm:!canım birdenbire kesilmedi di mi? mama veriyor muydun?
canım yaz melekleri evasude facede grafı bilmiyorum face sen de gel
Selammmmmmmm kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllllbiz kizimla iyiyiz gulucukler atmaya basladi kalbim yerinden cikiyor ger gulucuk attigindaaaaaa ve benim kiz yuzustu yatmayi seviyor sirt ustu uyumuyor
Arabistana geldik ine burasi sicak yazlik giyiniyoruz
haydı gosunuz aydın cnm nıce 3 aylara ınsllBugün öğle ezanıyla kızımı yüzüstü uyuttum o uyurken yatağımı topladım
dolma yaptım çorba yaptım 3.ayımız bugün ve pasta yaptım yarım saat öncede uyandı kızım Allaha şükür 2 gündür gündüz uyuyor
yüzüstü yatırıyorum gündüzleri gece sırtüstü ve tavana bakar tarzda yatıyor kafası güzel şekil alır inş .
Sizler nasıl yatırıyorsunuz kafa şekli için yandan bakınca çok güzel ama hafif bir yukarı doğru sivrilik var geçer inş...
Maşallah canım paşanacanlar bugün doktor kontrolü vardı. ayrıca rota virüs aşısınıda yaptırdık. doktorun anlattıklarından sonra yaptırmaya karar verdik.
bu arada canım oğlum 6150 gr 62 cm olmuş. gelişimini çok beğendi doktor. önümüzdeki ay kontrolünden sonra ek gıda denemelerine yavaştan başlıycakmışız. tattırıcaz oğluma yeni şeyler :)) bu ay yine sadece anne sütüne devam. 850 gr almış oğlum çok sevindim. oğluşum doktor amcasını da çok sevdi gülücükler attı şımarık oğlum benim :))
Bugün öğle ezanıyla kızımı yüzüstü uyuttum o uyurken yatağımı topladım
dolma yaptım çorba yaptım 3.ayımız bugün ve pasta yaptım yarım saat öncede uyandı kızım Allaha şükür 2 gündür gündüz uyuyor
yüzüstü yatırıyorum gündüzleri gece sırtüstü ve tavana bakar tarzda yatıyor kafası güzel şekil alır inş .
Sizler nasıl yatırıyorsunuz kafa şekli için yandan bakınca çok güzel ama hafif bir yukarı doğru sivrilik var geçer inş...
GOSUN AYDIN CNM DR BISEDE CABAKLANMASI ICIN GOZ DR USTELIK AZYTER DIYE 6 LI DAMLA VERDI HER DAMLA GUNDE 3 OGUN OLMAK UZERE 2 GUN GIDIYOR YANI 12 GUNLUKK BUGN 4.GUNUMUZZ VE MASAJ LA BIRLIKTE LKALAMDI KI DOGUMDAN BERI AKIYORDU CAPAKLANIYORDU MASAJI BIRDE GOZ DR MUZZ DAIRE SEKLINDE OVALA DEDI 20 KEZ 3 OGUNN DEDI SEN NASIL YAPIYORSUNNNKizlar bugun gittik biZde doktora,basimizin arkasindaki kirmizi lekeye doktor onemli bisey degil dogum lekesi ve kasimis orayi o yuzden kabarmis dedi; buzamana kadar farketmedinizmi dedi bu lekeyi
bende goruyodum ama bukadar kirmizi degildi dedim ; neyse allahtan baska bisey cikmadi,
boyumuza kilomuza bakti hersey cok guzeldi aynen anne sutune devam bizde :)
he bide goz capaklanmamiz hala gecmedi dedim bu sfer bi merhem verdi, yarin alcam eczaneden bakalim ins. Bu iyi gelir;
masaj yapmaya da devam et dedi,,,
bide banyodan sonra losyonmu bebeyagimi suruyim dedim, en iyisi zeytin yagi sur dedi :)) ama kiyafetler batar dedim makine var artik yikar dedi :))) gulmece guldurmece :)))
kızlarr sabahdan berii baş dönmem gıderek artıyoo ya az oncede gecelıklerıımıı gıyerken dolabın kapagından tutmasaydım yere dırek dusuyordumm neysekı tutarak yere oturdumm yavasca yıgıldım kaldım esım geldı ne oluyoo dedı oglanı kucagına sen al duserım fılan dedım brıazdanda tuslu ayran ıcecegım ınsl gecer ya yoksa yarın aıle hekımıne gıdewcegım kaNSIZLIKMI VAR YOKSA AMA HAMISLIKDE DAHA HIC SORUN OLMADII KANSIZLIK BENDEEEEEEEE
BIRDE PAŞA O KA HUYSUZ DEGIL MAASALLAHHH GECEDE 2-3 KERE FILAN KALKIYORUZZZ AMA NIE BU DONME 15 GUN ONCE IDRA<RDAN GEBELIGEDE BAKTIRDIM DAHA REGL OLMADIGIM ICIN AMA NEDEN KINE BU YAAA
GOSUN AYDIN CNM DR BISEDE CABAKLANMASI ICIN GOZ DR USTELIK AZYTER DIYE 6 LI DAMLA VERDI HER DAMLA GUNDE 3 OGUN OLMAK UZERE 2 GUN GIDIYOR YANI 12 GUNLUKK BUGN 4.GUNUMUZZ VE MASAJ LA BIRLIKTE LKALAMDI KI DOGUMDAN BERI AKIYORDU CAPAKLANIYORDU MASAJI BIRDE GOZ DR MUZZ DAIRE SEKLINDE OVALA DEDI 20 KEZ 3 OGUNN DEDI SEN NASIL YAPIYORSUNNN
merhemin adı ne ki ?kızımın kendi doktoru herhangi bir ilaç vermedi ama kızçemin gözündeki çapak sağlık ocağındaki doktorun dikkatini çekince fucithalmic diye bi merhem verdi ben de kararsız kaldım kullanma konusunda sonuçta göz bu bişeye benzemez. şükür bugün biraz azaldı kızların dediklerini uygulayınca.bana doktor gün içinde aklına geldikçe sürekli yap dedi, burunla gözün yanındaki noktaya parmağını bastır çek bastır çek dedi cnm :S merhemide bugün almayı unuttum yarın alıcam inş. bu sefer fayda eder :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?