biz geldik teyzelerrrr
bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)
Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754
oyy maasallah hayırlı olsn,, cocuk askere gıdecek bız dah amevlıdımızı yapamadık (
slm kızlar
çok uzun süredir giremiyorum
annem trafik kazası geçirdi otobusten inerken otobuse arkadan kamyon çarpmış annem merdivendeymiş dengesini kaybedip durağa doğru düşmüş kilolu oldugu için ayak bileğinde parçalı kırık olmuş bileğin kopmasina ramak kalmiş resmen ayağına platin vida dışada demir var tabi bakıma muhtaç hala geldi ben bakıyorum geceleri kuzenim burda allahtan bebişime mevlut bile yapamadım çocuğun nasıl büyüdüğünü bile anlamıyorum açıkçası
ama olsun annemin canına birşey olmadı ya gerisi mühim değil
böyle kızlar işte arada uğramaya çalışıcam çok öptüm sizleri
gecmis olsun canım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizede
yoksa gerçekten çekilmiyor, insan o kadar yükün altından kalkmaya çabalarken ikigüzel söz, anlayış bekliyor
evet oluyodu ama bu kadar sık değildi bide ben üstünde durmuyodum belki bu kadar,
artık gözüme daha fazla battığı için bu kadar hassasım,
e haliyle boyut atladık artık anne olduk, adam durmadan beni kendiyle kıyaslıyor hala,
eskidende yapardı, ya hala biz olamadı beyninde,
onun bu eneci tavrı, bu bencilliği çok fazla geliyor artık ben kendimi unutup bu kadar evime kızıma konsantreyken
üstünede bırak ilgi görmeyi, eziklemeleri eklenince ben çileden çıkıyorum işte böle.
okuz bunlar, bende de var biraz aynı anneci anlayıssız gorunuste mukemmel ama neyse..
hesabındakı parayı bıle bana soylemez annesıne babasına soyler, benım kv de aksam cocugun uyuma zamanı gelır gormeye sevmeye,zile basmayın derim sonuna kadar basar alıssın der ki onceki iki torununa kapıya yazı bıle astı zıle basmayın dıye..
neyse allah ıslah etsın bence
Kızlar bende doğum yaptıktan sonra değişiklik olsun diye saçımı boyatacaktım ama karşı komşum sen emziriyorsun bebeğe zararlı kimyasal sonuçta dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi boyattım bende ohhhh mis gibide oldum :))
canım ben de zararlı sutten gecer dıye bılıyorum o yuzden hala bembeyez saclarla gezıyrum, belkı olur da o gunlerı gorursek yasına yakın balyaj vs dusunuyorum hem dıplere degmemıs olur boylece
Selam kizlar,gec oldu ama kizimi emzige alistirdim hemde hic bir seyle tatlandirmadan...facebook'a ne gerek vardi arkadaslar? Benim gibi facebook kullanmayanlar ne yapacak? Ben maalesef kullanmiyorum kocis izin vermiyor cunku benim resimlerimle ve ismimle sahte hesap acildigi icin dava actim hala sonuclanmadi... kizim koynumda emzikle uyudu kaldi
oha ya ne ınsanlar var, gerci benim mail de hacklanmıstı ve hackleyen salak herkese benım adımla mail atmıstı