2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy çok eğlenceliii

canım allah yardımcın olsun. benimde 2 ay kaldı off benimkide şuan biberon almıyor bakalım napıcaz

çok sağol ne bileyim ilaç antibiyotik kullanmaktansa bir de çayı deneyeyim dedim sütümü de denemedim değil ama geçmedi. masajı günde kaç defa yapayım?
canım ben emzirirken yapıyordum nerdeyse her emzirdiğimde yapmaya çalışıyordum. antibiyotik bizde kullandık. onu kullanınca geçti sonra yine başladı. oda tam çözüm değil yani. her yapışımda 60 kere ovmaya çalışıyordum. öyle çözdüm ben sıkıntımı canım. inşallah seninkide geçicek sabırlı ol. 4. gün tamamen geçmişti benimkide

ılık ver canım. mama sıcaklığında olsun. soğukta zarar vermesin sonra bebişe. hep içtiği şeyler sıcak ya. birde ne kadar su vericeksin?

hadi güzel haberlerle gel inşallah. bizim kont.de yarın:18:

evet canım ben sureklı kullanyıroum serum fızyolojıği.Boyun altında bır kas varmış ogelısmedıgı ıcın nefes almakta zorlanıyor benımkı bıraz burnu tıkanırsa dahada zorlanır dedı doktor onun ıcın duzenlı saat bası her gun kullan ve burnunu temız tut dedı.Ancak oyle rahatlıyor.Bırde kıs artık daha cok tıkanıklık olacak dedı.Bırde buhar makınesı alacam bakalım

herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin

Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı

Ahh canım benim niye böyle yapıyorlar ya tamam o annesi ama sende elisin çocuğunun annesinin neden senin mutlu olmanı istemiyo bunun için uğraşmıyo. Benimde elimle çok sorunlarımız oldu bizdede kocam benim ailemi istememesi sorundu. Valla konuştum çok mücadele ettim ve orta yolu bulduk şimdi iyi gidip geliyoruz nekadar sürer bilmiyorum. Canım yukarda Allah var bîze böyle şeyler yaşatanları ıslah etsin Doğu yolu göstersin.
Ayy benim kaynananın gerçekten melek olduğunu anladım burda duyduktan sonra bana bişey yaptığı yol laf söyler ama asla kocamı karıştırmaz ve isteyerek kalbimi hiç kırmaz ben takıp üzüyorum kendimi. Bakalım kışın bebeğime bakmaya gelecek ozamanki tavrı nasıl olacak napacaz bilmiyorum. Allah sanada güç versin bitanem çok düşünüp kendini üzme ecenin sana ihtiyacı var.

ılık ver canım. mama sıcaklığında olsun. soğukta zarar vermesin sonra bebişe. hep içtiği şeyler sıcak ya. birde ne kadar su vericeksin?

Canım plastik bi kaşığım var tatlı kaşığı büyüklüğünde onunla 4 kere vermeyi düşünüyorum az olurmu bilmiyorum ama yarın sağlık ocağında tetenoz aşımı olmaya gidicem ozaman bunuda sorucam

Geldim kızlar zeynepim 94 gunluk 6.200 kilosu 60 cm boyu iyyiz cok sukur sutum yetmiyor sanıyordum 900 gr almisiz yetiyor demek ki sute devam:)

canım birdenbire kesilmedi di mi? mama veriyor muydun?

canım yaz melekleri evasude facede grafı bilmiyorum face sen de gel

Ben de 15 gundur su veriyorum oda sicakliginda oluyir genelde canim. Ben gunluk kaynatiyorum biberona koyuyorum bazen hic icmiyor bazen de kana kana iciyor resmen. 20 ml icmisti bikeresinde resmen susamis cocuk.

keyfimbilir, canımcım mesaj kutun dolmuş mesaj atamadım sana haberin olsun.

sağol canım gerek kalmadı papettoyu aldım memnunum:)

ya kocan ne ilginç birisi ya, anlamıyorum arkadaş.. sen onun karısısın yaa, onun çocuğunu doğurdun biraz saygıyı haketmiyor musun anlamıyorum ya valla senin yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum... sana hiç saygı duymuyor kararlarına düşüncelerine... yazık... suç tamamen eşinde.. eşin o kadar anasının ağzına bakarsa anası da kullanır bunu tabi... ne diyim inşallah biraz olsun seninle bi aile olmayı öğrenir..

Son düzenleme:
Ben de 15 gundur su veriyorum oda sicakliginda oluyir genelde canim. Ben gunluk kaynatiyorum biberona koyuyorum bazen hic icmiyor bazen de kana kana iciyor resmen. 20 ml icmisti bikeresinde resmen susamis cocuk.
20 ml mi canım çok değilmi? Gün içinde bikeremi veriyorsun bunu eğer öyleyse ben az veriyorum ozaman 4 kaşık. Yarın bi hemşireye sorayım

kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?

kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?

Benim saçım da koyu kahve ,,üniversite zamanı kızıla boyuyodum ben kendim çokta güzel oluodu,,hey gidi günler:):) Lorealle boyuyodum sanırım numarasıda 7 60dı. tam emin diilim ama.

Sütümle ilgili yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim,deniycem söylediklerinizi,,biraz araştırdım da anne sütü alan bebeklerde 400 500 gr normalmiş.Bence hareketlendiklerinden yakıyolar,,azcık canım sıkılmıştı ama biraz okuyunca rahatladım,,bizim ülkede doktorlar falan hemen mama veya ek gıda verme meraklısılar onu farkettim,dönem dönem sütün azalması da normalmiş daha sık emzirince hoppedenek artarmış.Allaha şükür sağlıklı olsunlarda boy kilo çokta problem diil

Benim saçım da koyu kahve ,,üniversite zamanı kızıla boyuyodum ben kendim çokta güzel oluodu,,hey gidi günler:):) Lorealle boyuyodum sanırım numarasıda 7 60dı. tam emin diilim ama.

Kızlar bende doğum yaptıktan sonra değişiklik olsun diye saçımı boyatacaktım ama karşı komşum sen emziriyorsun bebeğe zararlı kimyasal sonuçta dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi boyattım bende ohhhh mis gibide oldum :))

İnsanın içi kaynıyor dimi, bazen agzim sulaniyo kızıma :)

Eyvah eyvah benim de bu ayin 30unda bitiyo ama rapor almaya calisicam, ya da ucretsiz izin. Sen neden rapor almadin?

benım bebegım 15 temmuz doğumlu ve sadece soluna tam donebılıyor artık bıraz uğraşıyor tabı ama donuyor.Ama henüz bır oyuncağa uzanma yok.ayaklarını kaldırıp oylece durabılıyor

Masallah deee

Sen sıkıca örtün bence, totoşunu kapat

Hay Allahim yaaa, erkegin çocugu olmaz derler dogruymuş. Seni hasi koysun bi kenara ana Onca zorluktan sonra kizina biraz daha hassas davranmali, ne onemliymis annesinin duzeni. Bebek bu oyuncak mi getir diyince goturup sevdireceksiniz. Pardon ama Ben senin kvnin aklina tukureyim, ne naz yapasi varmis anam

Geldim kızlar zeynepim 94 gunluk 6.200 kilosu 60 cm boyu iyyiz cok sukur sutum yetmiyor sanıyordum 900 gr almisiz yetiyor demek ki sute devam:)
Masallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…