ayy çok eğlenceliiiece artık dönüyor die yere battaniye serdim
yerde takıloyoz artık
fıldır fıldır öğlenden beri kuşum yaaaaahhh:118::118:
ama sürekli sola doğru çalışıyo
ay allahım bu kız beni öldürcek yaaa
canım allah yardımcın olsun. benimde 2 ay kaldı offmerhaba kızlaaar,burayı çok özledim.bayramdan beri giremedim hiç ya.artık iznim bitti bayramdan sonra okula başladım.sabahçıyım şimdilik ama öğlenci olcam inşallah haftaya,müdür kabul ederse.kayınvaldemi getirdik.bu hafta o bakacak.annemle birer hafta sırayla bakacaklar.
geceleri uyumuyordu oğlum ama ben işe başlayalı 12,12buçuk civarı gece uykusuna geçmeye başladı.kayınvaldemle aynı odada yatıyor.gece uyanacak olursa kayınvaldem telimi çaldırıyor ben gelip emziriyorum.yine de öğlenci olsam iyi olacak.bir de sağdığım sütü biberonla içmiyormuş neyseki sabahları uyuyor da fazla huysuzlaşmıyor.biberona nasıl alıştırcaz bilmem.
canım ben emzirirken yapıyordum nerdeyse her emzirdiğimde yapmaya çalışıyordum. antibiyotik bizde kullandık. onu kullanınca geçti sonra yine başladı. oda tam çözüm değil yani. her yapışımda 60 kere ovmaya çalışıyordum. öyle çözdüm ben sıkıntımı canım. inşallah seninkide geçicek sabırlı ol. 4. gün tamamen geçmişti benimkideçok sağol ne bileyim ilaç antibiyotik kullanmaktansa bir de çayı deneyeyim dedim sütümü de denemedim değil ama geçmedi. masajı günde kaç defa yapayım?
ılık ver canım. mama sıcaklığında olsun. soğukta zarar vermesin sonra bebişe. hep içtiği şeyler sıcak ya. birde ne kadar su vericeksin?Kızlar ben yeni yeni su vermeye başladım ama her defasında kaynatıp soğutuyorum öyle veriyorum. Acaba bir bardak kadar kaynatıp onu soğutsam ve gün içerisnde onu versem olurmu ?birde soğukmu vereyim ılıkmı şimdiye kadar ılık verdim. Siz nasıl yapıyosunuz?
hadi güzel haberlerle gel inşallah. bizim kont.de yarın:18:Gunaydin canlat nadilsiniz niz zeynepimle 3 ay kilo kont falan gitcez bans agirlasti gibi geliyor ama ne olacak bilemem. Tartilinca gorcez :) bu arada benim Boğazlar fenaydi sabah kaltigimda adaçayı ictim agrisi kalmadi tavsiye ederim kizlar biz iyi olalimki bebislerde iyi olsun di mi :)gelince yazarim minnak kizimin gelisimini opuldunuz kizlar
gunaydınlar sevgılı topıkdaslarım herkesler nerde yahuuuu
yazmeleklerıde yok ne zamandır yarım evesude,graf ve ısmını hatrlayamadıklarım nerdeler yahuuu
bend ekahvaltı ettım sıze bakım deıdm oglum burn tıkanıklıgı nedenı ıle az az uyuyo azaz emıyo 3 ogun 3 damla serum fızyolıjık veryrdm ama adrenalıw ark..dr st bası 3 damla demıs bu daha ıı sımdı yastıgınıda yukselttımm daha cok akıntısı oluyor rahatlıyo yoksam 6 da uyandı yenı yenı yattı bakalım kac dk uyursaaa
kısla gobısleırnı ne alemde yahu ben daha regl olmadıgım ıcınn gobıs duruyo olece ve kg de 75 de kaldıı pöfffffffffffen az 65 olmam gerekkk benım yacunku boyummm 164 göbıs burdayımm dıye bagırıyorr
kabız degıl hep sarı ıshal modunda vee sabah 6.5 sularında 1,5 gunun sonunda bayagı yaptıı sırtmırt kLMdı tum degıstım bu ka mı olur cok sukur rahatladı ama kabıslık yok ıshal halı geneeoda sadece anne sutu verdgım ıcın sanırım dımı ama
burnuda aynı dedııgn gıbı agısdan almasını bılmedıgı ıcın emmekde zorlanıyooo ınsl gecer dedıgın gıbı o zaman st basına cıkartımm ınslll
ben 3 ogun 20 kes yapıyorum canımm ı olmaya basladı ınslllllldamlasıda 3 ogun 1 er damlaa
herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
ılık ver canım. mama sıcaklığında olsun. soğukta zarar vermesin sonra bebişe. hep içtiği şeyler sıcak ya. birde ne kadar su vericeksin?
canım birdenbire kesilmedi di mi? mama veriyor muydun?Merhaba güzel anneler ve onların tosbaaları..Ayy ne çok özlemişim topiği ve sizleri.. İnternetimin zamanı doldu, değişim yapalım falan derken neredeyse 1 ay oldu yahu. Hepiniz ve iyisinizdir inş. nasıl da büyümüştür melekleriniz. geçmişe bakacağım birazdan fotolar vardır oradan görürüm genelini. biz çok iyiyiz şükürler olsun. Dün 4.ay aşımızı olduk. malum benim cimcime 4 aylık oldu :) aşıdan dolayı biraz huysuzluk var ama genel olarak çok iyiyiz. dönmeye başladık, benim sütüm kesildiği için dünden itibaren doktor önerisiyle ek gıdaya başladık. iyi gidiyor şimdilik. Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz benim cimcime uyanmadan geçmişe de bakayım.
gunaydınlar sevgılı topıkdaslarım herkesler nerde yahuuuu
yazmeleklerıde yok ne zamandır yarım evesude,graf ve ısmını hatrlayamadıklarım nerdeler yahuuu
bend ekahvaltı ettım sıze bakım deıdm oglum burn tıkanıklıgı nedenı ıle az az uyuyo azaz emıyo 3 ogun 3 damla serum fızyolıjık veryrdm ama adrenalıw ark..dr st bası 3 damla demıs bu daha ıı sımdı yastıgınıda yukselttımm daha cok akıntısı oluyor rahatlıyo yoksam 6 da uyandı yenı yenı yattı bakalım kac dk uyursaaa
kısla gobısleırnı ne alemde yahu ben daha regl olmadıgım ıcınn gobıs duruyo olece ve kg de 75 de kaldıı pöfffffffffffen az 65 olmam gerekkk benım yacunku boyummm 164 göbıs burdayımm dıye bagırıyorr
kabız degıl hep sarı ıshal modunda vee sabah 6.5 sularında 1,5 gunun sonunda bayagı yaptıı sırtmırt kLMdı tum degıstım bu ka mı olur cok sukur rahatladı ama kabıslık yok ıshal halı geneeoda sadece anne sutu verdgım ıcın sanırım dımı ama
burnuda aynı dedııgn gıbı agısdan almasını bılmedıgı ıcın emmekde zorlanıyooo ınsl gecer dedıgın gıbı o zaman st basına cıkartımm ınslll
ben 3 ogun 20 kes yapıyorum canımm ı olmaya basladı ınslllllldamlasıda 3 ogun 1 er damlaa
Kızlar ben yeni yeni su vermeye başladım ama her defasında kaynatıp soğutuyorum öyle veriyorum. Acaba bir bardak kadar kaynatıp onu soğutsam ve gün içerisnde onu versem olurmu ?birde soğukmu vereyim ılıkmı şimdiye kadar ılık verdim. Siz nasıl yapıyosunuz?
keyfimbilir, canımcım mesaj kutun dolmuş mesaj atamadım sana haberin olsun.
herkese merhabaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
20 ml mi canım çok değilmi? Gün içinde bikeremi veriyorsun bunu eğer öyleyse ben az veriyorum ozaman 4 kaşık. Yarın bi hemşireye sorayımBen de 15 gundur su veriyorum oda sicakliginda oluyir genelde canim. Ben gunluk kaynatiyorum biberona koyuyorum bazen hic icmiyor bazen de kana kana iciyor resmen. 20 ml icmisti bikeresinde resmen susamis cocuk.
kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?
kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?
Benim saçım da koyu kahve ,,üniversite zamanı kızıla boyuyodum ben kendim çokta güzel oluodu,,hey gidi günler:):) Lorealle boyuyodum sanırım numarasıda 7 60dı. tam emin diilim ama.
ece artık dönüyor die yere battaniye serdim
yerde takıloyoz artık
fıldır fıldır öğlenden beri kuşum yaaaaahhh:118::118:
ama sürekli sola doğru çalışıyo
ay allahım bu kız beni öldürcek yaaa
merhaba kızlaaar,burayı çok özledim.bayramdan beri giremedim hiç ya.artık iznim bitti bayramdan sonra okula başladım.sabahçıyım şimdilik ama öğlenci olcam inşallah haftaya,müdür kabul ederse.kayınvaldemi getirdik.bu hafta o bakacak.annemle birer hafta sırayla bakacaklar.
geceleri uyumuyordu oğlum ama ben işe başlayalı 12,12buçuk civarı gece uykusuna geçmeye başladı.kayınvaldemle aynı odada yatıyor.gece uyanacak olursa kayınvaldem telimi çaldırıyor ben gelip emziriyorum.yine de öğlenci olsam iyi olacak.bir de sağdığım sütü biberonla içmiyormuş neyseki sabahları uyuyor da fazla huysuzlaşmıyor.biberona nasıl alıştırcaz bilmem.
benım bebegım 15 temmuz doğumlu ve sadece soluna tam donebılıyor artık bıraz uğraşıyor tabı ama donuyor.Ama henüz bır oyuncağa uzanma yok.ayaklarını kaldırıp oylece durabılıyor
Nasılsıniz bakalım
Ben yine rüya gördüm bugün Suzan senin paşayi emzidim sen bir yere gitmişin Alperen i bana bırakmışın emzirme sırasında sen geldin kızımı da veremem sana kardes oldular artık diyorum2 gündür rüyalarımdasiniz ev aşırı sıcak birsey örtmëden yatıyorum ondan midir nedir
herkese merhabaa
çokta tıınnn
dedim de dedim.
MasallaaahGeldim kızlar zeynepim 94 gunluk 6.200 kilosu 60 cm boyu iyyiz cok sukur sutum yetmiyor sanıyordum 900 gr almisiz yetiyor demek ki sute devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?