2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım allah yardımcın olsun

canım pompadan olabılıyor ben avent aldım bır turlu sağamadık sonra tekrar avent ıle degısım yaptık ve sağdım.

benim kızımın aşısı da bir haftadr kızarık.Aşıyı 30 ağustosta olmuştu.

kol asısı 2 ay sonra kabuklanıp yara oluyormuş normalmıs

ben hala nurse harveys kullanıyorum canım sab sımplex mıde gazını çıkarıyor ama sancı yapıyor bırde amerıkada yasaklandı dedıler onun ıcın ben kullanmadım nurse harveys uzun surelı kullanabılırsın dedı doktor zıncoda bızde kabızlık yaptı. bırde rezene kımyon cayı var onuda ıcırebılırsın demıstı doktor

Doğum izninden sonra hemen rapor alabilir miyiz bayanlar bir arkadaş almış sanırım mesela benim perşembde ise başlanan lazım perşembe gidip rapor alabilir miyim:44:
ıznımın son gunu rapor aldım

canım yarım lıtre suya kuru ıncır ve havuç koy kaynat ıc hergun sutu arttıtrırmıs

ay kızlar benim kızımın boynu yok terliyo bi şeyler birikiyo iğrenç kokuyo ne olacak böyle ilerde arası açılır mı hep mi böle olacak nasıl temizlenir sürekli banyo da olmuyo

her gun yıkayamıyorsan eger bezı ıslat sıl hava almıyor henüz boyunlarını kaldıramadıkları ıcın bırde terliyor ve koku oluyor hatta bazen pişik bile oluyor

kabızlık varsa zeytınyagı ıcır ve mutlaka su ver benımkı oyle gectı sımdı duzenlı su verıyorum artık burun tıkanıklığı varsa sureklı damlat saat bası 3er damla dedı doktorumuz burnu dışında nefes alamıyor bebekler onun ıcın tıkanıklığın gecmesı lazım.sonra da cek

benım bebegım 15 temmuz doğumlu ve sadece soluna tam donebılıyor artık bıraz uğraşıyor tabı ama donuyor.Ama henüz bır oyuncağa uzanma yok.ayaklarını kaldırıp oylece durabılıyor

Benim de bittti iznim perşembe heyet raporu almaya çalışacağım bir aylık. benim kızımda biberon almıyor çalışmaya başladığımda ne yapacağım bilmiyorum. annem kayınvalidem de uzakta sen ne kadar sanslısın:)maşallah

çok sağol ne bileyim ilaç antibiyotik kullanmaktansa bir de çayı deneyeyim dedim sütümü de denemedim değil ama geçmedi. masajı günde kaç defa yapayım?

Doğum izninden sonra hemen rapor alabilir miyiz bayanlar bir arkadaş almış sanırım mesela benim perşembde ise başlanan lazım perşembe gidip rapor alabilir miyim:44:
evet alabilirsin benim de 11 ekimde bitti 2 günlük aldım bayram tatili boşa gitmesin diye dün 3 günlük aldım bu perşembe 1 aylık heyet rapor almaya çalışacağım.

Bnm oğlum 18 hazıran doğumlu Temmuz erkencisiiii (
ama hala dönmüyorrrr

Evet canım göğüslerim son bir aydır baya bi yumuşak bunun için zaten bikaç gün arayla sağıp bakıyorum sütün durumuna. Birde antalyadayken beslenmeme dikkat etmedim düzenim bozuldu ondanda olabilir diyorum. Artık aklamaları mutlaka mama vericem bebeğim açlıktan yatamıyoupmuş öğeler
Canım demek başladın işe Allah kolaylık versin bizlerinde az kaldı nasıl özlüyomusun duyguların nasıl paylaşsana bizde bilelim

Canımbenimde avent pompam şimdiye kadar çok güzel sağıyordu ama iki gündür tüm uğraşlarıma rağmen tek damla gelmiyo garip olan elimle sıkınca geliyo ama makinada yok. Eğer sütüm olmasaydı sıkıncada gelmezdi diyorum. Amannnnnn bu ne ya sütüm aktı yok bitti yok taştı pöfffffff.
Canım sen ilk aldığındada pompa çekmiyo diyemi değiştin?olmadı bende değişirim nede olsa garantisi var.

Kızlar ben yeni yeni su vermeye başladım ama her defasında kaynatıp soğutuyorum öyle veriyorum. Acaba bir bardak kadar kaynatıp onu soğutsam ve gün içerisnde onu versem olurmu ?birde soğukmu vereyim ılıkmı şimdiye kadar ılık verdim. Siz nasıl yapıyosunuz?

benim kuzenim çocıuklugunda baslamişti anasiz babasizla evlencem die :)

eşi çocuk esirgemede büyümüş

yok artık
ayyyy ben kızçemle size bi bakış atayım da bakın siz :81::81:

pek de güzelsiniz kızlarrrrr
özendimm bende bir resim koyayım dedim oğluşumla ben bayramda annemelere giderkenn Eki Görüntüle 834664

süt hormonu progesteron çok salgılandığında adet olunmazmış;
bkz; bekar kuzenim aylarca adet olmadı dr a gitti progesteron hormonu fazla çıktı

benim sağma makinam kraft hiç güzel değil ama bana yetiyodu meğer öyle değilmiş bayramda eltimin makinasıyla sağdım harika bi makine avent medela vs tırtttmışşş sağdım göğsüm süpsünük oldu hala süt çekiyodu... benimkinin 3 katı çekti o yüzden makineye güvenmeyin, ilk gördüğümde bişeye benzetememiştim mağazalarda satılmıyor medicalcilerde satılıyormuş hızını ayarlayabiliyorsun;

*** süt sağma makinası alacaklara çalışan annelere tavsiye ederim;

Spectra3 slim type

http://www.medikalal.com/spectra-pompasi-p-1237.html

Son düzenleme:

ben olmazsam olmaz zatennn

avent canım aldım evde ugras ugras süt çıkmaz sonra ana bayıye gıttık orada denedik yok kız başka bır uc taktı onunla denedik oldu sonra o uc kısmını getırttık getırılen urunle tekrar denedik yok yıne olmuyor belkıde 1 saat kız her turlu malzemeyı degıstırerek denedı ama yok.Belkıde urun sıze uymamıştır degısım yapalım dedı yaptık.Yenı gelen urunu denedım oldu.
bır kac gun dene yıne olmadı gotur bakalım.bazen uc kısmı yada sılıkon olan yerde problem olabılıyor.

ben kaynatıyorum soğutuyorum ve o sekılde aynı suyu gun ıcınde bırkac kez verıyorum ertesi gun tekrar yenı su

canım allah yardımcın olsun
çok sağol canım.
biz de konyaya 50 km uzaklıkta bir ilçedeyiz.ailelerimiz konyada.annemler de gelip böyle kalcaklar bir hafta arayla.şanslıyız gerçekten yakınlar.babalar da biraz zorlanabilir ama ne yapalım.gelin diyoruz gelmiyorlar.

valla özleniyor gerçekten.gelince hemen sarılmak istiyorum.tabi kızım da var o da özleniyor ama bebişimden de ilk ayrılığım daha.eve gelir gelmez kızım koşup sarılıyor, öpüyor.onunla hasret giderdikten sonra ancak emzirmek için alıyorum.sarılıp öpmek zor biraz cadı kızımın yanında.bizim böyle gidiyor işte.
şuan okuldayım kızlar sabah emzirip geldim bakalım sağdığım sütü içecek mi oğluş

Gunaydin canlat nadilsiniz niz zeynepimle 3 ay kilo kont falan gitcez bans agirlasti gibi geliyor ama ne olacak bilemem. Tartilinca gorcez :) bu arada benim Boğazlar fenaydi sabah kaltigimda adaçayı ictim agrisi kalmadi tavsiye ederim kizlar biz iyi olalimki bebislerde iyi olsun di mi :)gelince yazarim minnak kizimin gelisimini opuldunuz kizlar

gunaydınlar sevgılı topıkdaslarım herkesler nerde yahuuuu
yazmeleklerıde yok ne zamandır yarım evesude,graf ve ısmını hatrlayamadıklarım nerdeler yahuuu

bend ekahvaltı ettım sıze bakım deıdm oglum burn tıkanıklıgı nedenı ıle az az uyuyo azaz emıyo 3 ogun 3 damla serum fızyolıjık veryrdm ama adrenalıw ark..dr st bası 3 damla demıs bu daha ıı sımdı yastıgınıda yukselttımm daha cok akıntısı oluyor rahatlıyo yoksam 6 da uyandı yenı yenı yattı bakalım kac dk uyursaaa

kısla gobısleırnı ne alemde yahu ben daha regl olmadıgım ıcınn gobıs duruyo olece ve kg de 75 de kaldıı pöfffffffffffen az 65 olmam gerekkk benım yacunku boyummm 164 göbıs burdayımm dıye bagırıyorr

kabız degıl hep sarı ıshal modunda vee sabah 6.5 sularında 1,5 gunun sonunda bayagı yaptıı sırtmırt kLMdı tum degıstım bu ka mı olur cok sukur rahatladı ama kabıslık yok ıshal halı geneeoda sadece anne sutu verdgım ıcın sanırım dımı ama

burnuda aynı dedııgn gıbı agısdan almasını bılmedıgı ıcın emmekde zorlanıyooo ınsl gecer dedıgın gıbı o zaman st basına cıkartımm ınslll

çok sağol ne bileyim ilaç antibiyotik kullanmaktansa bir de çayı deneyeyim dedim sütümü de denemedim değil ama geçmedi. masajı günde kaç defa yapayım?
ben 3 ogun 20 kes yapıyorum canımm ı olmaya basladı ınslllllldamlasıda 3 ogun 1 er damlaa

Nasılsıniz bakalım
Ben yine rüya gördüm bugün Suzan senin paşayi emzidim sen bir yere gitmişin Alperen i bana bırakmışın emzirme sırasında sen geldin kızımı da veremem sana kardes oldular artık diyorum 2 gündür rüyalarımdasiniz ev aşırı sıcak birsey örtmëden yatıyorum ondan midir nedir

Bebeğim ilk iki ay birer kilo aldı,,üçüncü ay 400 gr almış(

Canım benim kızda ilk ay 1300 sonra 1200 bu ayda 700 gr almış.sadece anne sütü alıyor bende her ay acaba nekadar aldı diye endişe ediyorum en az 500 gr almaları gerekirmiş öle dedi bizm sağlık ocağındaki ebe.zaten eskisi kadar kilo almazlar artık çünkü daha hareketliler.

canımm hoşgeldiinn. senide güzellll kızınıda cokkk özledik oğlumlaaa bu arada face te grubumuz var canım katılmak istersen mesaj atayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…