• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen eceyi anlattın canım tek farkı gece gündüz meme istemesi, ah bide sütüm olsa, biberonu vermek için savaşıyorum resmen yarım saat. ev işi desen ne mümkün, evi bırak wc ye gidip gelene kadar uğunuyo resmen ağlaya ağlaya :14:
geçicek inş. bu günlerde, uslu bi bebeğim olsun die çok istemiştim ama olmadı napalım*
öle yedirip yatırdımmı uyuyan bebeklere hastayım yyaa :9:
önce du sabret 40ı çıksın dediler yok ayı geçsin dediler yok anam yok, şimdide yaşını bekle diolar :14:
bende ne ruh kaldı ne beden ? kimse yokki yardımcı?
off ne çok konuştum dahda diyesim var sanki hee :9:

üzülme annesi bu ay kapatır arayı yaa, dr. başka bişi demedimi?

ay canım ben kendi oturunca kendini oyalar diye bekliyorum tek umudum o şimdi :15:

Sağlık ocağına gittim de hemşire zaten bakan,, ben dedim anne sütüne devam etmek istiyorum o zaman bir ay daha bakalım dedi,,sütüm var ama arttırmaya yönelik şeyler yapiim bakiim bu ay biraz çaba inşallah kapatırıs arayı teyzesi:(

casnım teraziden teraziyue de fark ediyo aynı terazi değilse ondan olabilir

kk ozledım sızı temızlıkle ugrsıyorum evı ... goturuyor resmen.kociş bulasıkları falan halletmıs ama herseyıde ondan bekleyemem o da calışıyor yazık dıe koyuldum superge yapmaya,toz almaya resmen kokmusuz :17::17::17:daha var ama salonu hallettım sadece ama aklım burdaydı donmee baslayan bebıslere cok sevındım darısı benımkınn basına 22 temmuz dogumlu sapsık kızım sızınkı ne kadarlık dondu bı yazıverın kızlar :1::1::1::1::1::1::1::1:

3 temmuz oldu dönmedi benimk,i ellerini kulanıyo emziği ağzına götürüyo eğer üstündeyse ama götürüyo geri atıyo emzik kullandıramadım

ay kızlar benim kızımın boynu yok terliyo bi şeyler birikiyo iğrenç kokuyo ne olacak böyle ilerde arası açılır mı hep mi böle olacak nasıl temizlenir sürekli banyo da olmuyo

Maşallah bebislere yaa gözümüzün önünde büyüyüp gidiyorlar bazen bakıyorum ne zaman hamile kaldım ne zaman doğurdum anlamıyorum dün gibi oysa 1senedir bizimle bu dünya tatlıları zaman çok çabuk geçiyor:5:
evet canım yaa zaman çok hızlı akıp gidiyor. ama ben sanki oğlum hep benimleymiş gibi hissediyorum ondan öncesi yok gibi

Yaa kızlar dün gece oğlum 2saatte bir uyandı ve emdi 5er dakika sonrada uyudu. Bügünde hep huzursuzdu ve uyumadı doğru dürüst acaba doymuyomu diye sağdım iki göğsümü ama hiç süt gelmedi bi 20 dk uğraştım ama yok gelmiyo acaba makinamı çekmiyo yoksa gerçekten sütümmü yok çok canım sıkıldı. Elimle sıkınca süt geliyo ama sağdım süt falan yok niye acaba yaaa?
canım bende sağamıyorum makinayla ilk ay sağıyordum sonra göğüslerim çok yumuşadı. elimle sıkınca geliyor ama makinada tam oturtamadım sağamadım. ama oğlum 2 ay aldı iyi bi şekilde kilo. seninde yumuşak olabilir mi o yüzden sağamamış olabilir misin

Canım regl olmaya başladın mı bilmiyorum ama ben regl olmadan bikaç gün önce sütüm çok azalıyor 2-3 gün öyle sürüyor sonra normale dönüyor. Onla alakası var mıdır bilemedim . Bu arada oğlum 1 hafta sonra 4 ayını dolduruyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar , her ay 1 kg alıyor :nazar: ama sağınca 2 göğüsten toplam 100 ml en fazla çıkıyor. Ben anlamadım bu pompa olayını yani.
canım az önce admene de yazmıştım. pompayla sağmak zor iş ben sağmıyorum artık. her ay 1 kg alıyorsa sütün yetiyor bence. birde regl döneminde azalabiliyormuş süt emziren çok kişiden duydum ben bunu

benim kızımında gözü çapaklanıyo dr 6 aya kadar normal diyo ama baya arttı bu ara bi dr arkadaşım çayla silebilirsin dedi şimdi onu deniyorum.
ayy canım çayla silme bence yaaa. banada hep çayla sil dediler ben kesinlikle kabul etmedim. bana doktor gazlı bez dışında hiçbişey deydirme gözüne dedi. pamukla kesinlikle silme dedi. kaynamış ılımış suyla gazlı bezi ıslat öyle sil bence. çay sağlıklı bişey değil ki. birde tam göz yaşının aktığı yer var ya burunla göz arası o çukura masaj yap parmak ucunla hafif baskı uygulayarak. öyle yapınca içindeki iltihap daha çok çıkıyor. ben öyle kurtulmuştum yoğun çapaktan 3 gün inanılmaz iltihap aktı ovdukça 4. gün hiçbişey kalmadı. 1 aydırda hiç çapaklanma yok. gazlı bez dışında hiçbişeylede silmedim. sütümü bile sürmedim bişey olmasın diye. inşallah seninde geçer biran önce

Topiğin adı değişsin anneler ve çocukları diye :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::9::9::9:
Hepinize ve bebişlerine maaşallah Allah yokluklarını göstermesin :nazar::nazar::nazar:
:6::6::6:
:76::76::76:
:84::84::84::84::84:
graf uzun zamandır gözükmüyor o olsaydı söylerdik değiştirirdi iyi olurdu

herkese günaydınlaaarrrr :9:
ece bu sabah sonunda döndüüüüüüüüüü :):)::81::81:
gece eşim gelmedi bizde kızımla sabah keyfi yaptık yatakta, uğraşırken uğraşırken 4. atakta attı kendini yüzüstü, kolunuda rahatça çıkardı altından :81::81::81:
sonra koştum paparazzi misali makinayı aldım tekrar denedi bu sefer kayda aldım
bende sabırsızlanıyodum ne zaman dönücek yüzüstü dieee :9::9::119::119::118::21::21::32::32:
bu arada bizi seven beğenen tüm canlara teşekkürleerrr :54::54:
rabbim yavrularımız daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş. :9::16::16:
ayyy maşallah ece yee.
bende heyecanla bekliyorum döneceği günleriii :16::16:

hahahahh kız o nasıl rüya :D

benim oğluş bu sabah küçük oyuncağını eline yakınlaştırınca yakaladı.. bilinçsiz yaptı heralde dedim tekrar yaptım yine yakaladı.. başka bi cisim verdim yine yakaladı.. aradan 3-4 saat geçti yine denedim yine yakaladı demekki bilinçli yakaladı :))))) çok heycanlandım her defasında yakalıcak mı diye:)))

buarada gribim oğluşa geçti malesef, salya bi yandan akıyor sümük bi yandan akıyor bi yandan hapşuruyor gözleri sulanıyor bi de hala şebeklik yapacam diye uğraşıyor:D başta çok üzüldüm burnu akınca gribi konduramadım ama ne yazıki grip :( allahtan huysuz değil keyfli görünüyor inş çabuk atlatır :14::14:
Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah salya biz dede bol maşallah bebisin başlamış yakalamaya benimki bol bol ellerini yiyor şapir şupur birde yan dönüyor kolunun üstüne

Merhaba güzel anneler ve onların tosbaaları.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ayy ne çok özlemişim topiği ve sizleri.. İnternetimin zamanı doldu, değişim yapalım falan derken neredeyse 1 ay oldu yahu. :14::14::14: Hepiniz ve iyisinizdir inş. nasıl da büyümüştür melekleriniz. geçmişe bakacağım birazdan fotolar vardır oradan görürüm genelini. biz çok iyiyiz şükürler olsun. Dün 4.ay aşımızı olduk. malum benim cimcime 4 aylık oldu :) aşıdan dolayı biraz huysuzluk var ama genel olarak çok iyiyiz. dönmeye başladık, benim sütüm kesildiği için dünden itibaren doktor önerisiyle ek gıdaya başladık. iyi gidiyor şimdilik. Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz benim cimcime uyanmadan geçmişe de bakayım. :16::16::16::16:

ay kızlar benim kızımın boynu yok terliyo bi şeyler birikiyo iğrenç kokuyo ne olacak böyle ilerde arası açılır mı hep mi böle olacak nasıl temizlenir sürekli banyo da olmuyo
canım emerken fln boynundan aşağı akıyor olabilirmi? ilk aylarda benimkinin ağzından akıyodu, ilerde düzelir öle kalmazda, ben 3-4 günde bir yıkıyorum ama ıslak mendil sürmüyorum boynuna fln.bide hergün sabahları üst değiştirmeden evvel musluktan öle elini yüzünü gıdısını fln yıkıyorum, bende koku olmadı

Merhaba güzel anneler ve onların tosbaaları.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ayy ne çok özlemişim topiği ve sizleri.. İnternetimin zamanı doldu, değişim yapalım falan derken neredeyse 1 ay oldu yahu. :14::14::14: Hepiniz ve iyisinizdir inş. nasıl da büyümüştür melekleriniz. geçmişe bakacağım birazdan fotolar vardır oradan görürüm genelini. biz çok iyiyiz şükürler olsun. Dün 4.ay aşımızı olduk. malum benim cimcime 4 aylık oldu :) aşıdan dolayı biraz huysuzluk var ama genel olarak çok iyiyiz. dönmeye başladık, benim sütüm kesildiği için dünden itibaren doktor önerisiyle ek gıdaya başladık. iyi gidiyor şimdilik. Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz benim cimcime uyanmadan geçmişe de bakayım. :16::16::16::16:
şükür kavuşturana canım yaaa :9::9::54::54:

ben geldım paşayı uyutummm
ark.gıttım oglenn 1 st kahfe ıctık geldık hava guseldı sonra paşay uyuttum melemen yaptımm :nazar:
kurbandan kalan kemıkler vardı hasladımm ılerkı aylar da corba yapıp paşam ıcın buzluga atıcam ınsll kemık suluu sıfa nıyetıne ınsll
aksam ıcın gusel menu hazırladımm bır salaata kaldı az dınlenım sıze bakıp onuda paşa uyanmaz ıse yapıcam ınsl
paşa dunden berı kaka yapamyo o yusden az uyuyor bırde burnu tıkalı oldugu ıcın rahat nefes alamıyor 3 ogun serum fızyolojık damlatıp pompa ıle burnunu temıslıyorum ınl dogru yapıyorumdurr

alakasız belki ama sucuklar balkonda ne kadar kalacak, sonra buzdolabına mı koyuyorsun?

canım benim de kızımda 4. aydan sonra regl olunca süt yetmiyordu akşamları bir biberon mama veriyordum şimdi düzenli olmuyor gerçi oğluşun 4 ayı bitmedi inş. bu sefer öyle olmaz..

canım ben 2 gün rapor alıp ücretsize çıktım ayın 14 üne denk getirirsen para alıp verme olmuyor..
kayserılı ark onerısı ustunu ortu ıle kapadım gunes alıcak kurucak 3.gun de kurdanla az az delıp oncesınde suya batırdım kırbmızı renk alıcak ve ıster busluga at ıster soguk yerde muhafaza et ben pozetleyıp balkopna koycam buzluk full kapalı:):nazar: rabbım afıyetle yemeyı nasıp etsın ınsl daa:)
öle cennetlık cımm ıste
Bebeğim ilk iki ay birer kilo aldı,,üçüncü ay 400 gr almış:((
artık kg alımları azalıyo tatlımmmm
Bugün rüyamda kk olarak buluşmusuz hem de Afyon da gece olunca da dolmuşÃ bindik hep beraber Acenu uvardı en arkada :33:
Sabah da Ãvm ye gitmisim kızımla pijama ve dağınık saçlarla yarimle karşılaşmışiz:1: hayırdır inşallah Toto açıktı ondan mi oldu acep :52:
vayy pekı cıdden evasude ve yarım nerde kıslar haberı olan yokmu yaaa telı olan acenuuu sn yarımle ark..dın nerde haberın varmı tatlımmm
ben sabahalrı yusunu yıkarken boynunuda sılıyorum kuruluyorum dunde pudra aldım eczaneden pısık oluyor yoksam az az dokuyorum artıkk ıı oluyo dene ıstersennnn yoksa havalar sogudu her zaman banyo yokkk:1:
hos geldınız cn m
kızlar mrb ben burayı sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırhsatım olmuyo benimde 1 temmuz doğumlu kızım vr.Herkezlere bebeklerini allah başlasın hepsi birbirinden tatlı benim bi sorum olck benim kızımın sağ gözunde sureklı çapaklanma vrdoktor gözyaşı kanalının tıkalı oldugunu soledi mesaj ypıyorum sureklı benim asıl sorum o gozu diger gozunden kucuk duro SİZLERDEDE BOLE Bİ DURUM VARMI???? CEVAP VERİRSENİZ ÇOOOOOOK MUTLU OLURUMM... KAFAMA TAKLIYOT :(((((( BU BENİ UZUYORRR...
bsaınmkıde sıstıgı ıcın oledııı kısardı fılan ama bgn yenı bır ılac verdı drr ve yenı bı r masaj tarıf ettı ınsl gecerrr
canım benim oğlumdada vardı. bizede dr gözyaşı kanalı tıkalı dedi damla verdi ve masaj yapmamı söledi. bikaç gün düzenli yaptım. sonrasında çapaklanma olmadı. şimdide çok şükür yok ama dediğin gibi çapaklanma olan gözü diğerine göre daha küçük. bi de çapaklşanasn gözü ağlar gibi akardı.
kanalı tıkalı olduğu için biraz şiş olabilir belki o yüsden küçük duruyodur , ama zaten iki göz genelde aynı olmuyor, benim kızda babasına çekmiş bi gözü daha kısık, dikkatli bakılınca belli oluyor, inş. iyileşir kuzucun biran evvel, bizdede vardı 40lıyken ama geçti sonra. çayla fln yıkıyodum ben.
................tşk ederim kızlar bir haftadan beri bu konu beni üzüyo okadarki dudağım uçukladı özellikle aynaya baktığımızda bir gözü diğerinden baya küçük duruyo dün doktora götürdüm oda gözü çapaklandığı için göz kendini korumaya alıyor o yüzden küçük duruyordur dedi damla vrdi birde masajı öğretti ama neden bilmiyorum içim hiç rahat değil bayramdada hrkes gözü hastamı niye çpaklı niye küçük dedikçe deli oldum abartıyormuyum bilmiyorum ama anne olmak hem çok güzel hem çok zor rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin.......
amınnn

ece artık dönüyor die yere battaniye serdim
yerde takıloyoz artık
fıldır fıldır öğlenden beri kuşum yaaaaahhh :9::9::118::118:
ama sürekli sola doğru çalışıyo :60::60:
ay allahım bu kız beni öldürcek yaaa :60::60:

merhaba kızlaaar,burayı çok özledim.bayramdan beri giremedim hiç ya.artık iznim bitti bayramdan sonra okula başladım.sabahçıyım şimdilik ama öğlenci olcam inşallah haftaya,müdür kabul ederse.kayınvaldemi getirdik.bu hafta o bakacak.annemle birer hafta sırayla bakacaklar.

geceleri uyumuyordu oğlum ama ben işe başlayalı 12,12buçuk civarı gece uykusuna geçmeye başladı.kayınvaldemle aynı odada yatıyor.gece uyanacak olursa kayınvaldem telimi çaldırıyor ben gelip emziriyorum.yine de öğlenci olsam iyi olacak.bir de sağdığım sütü biberonla içmiyormuş neyseki sabahları uyuyor da fazla huysuzlaşmıyor.biberona nasıl alıştırcaz bilmem.

Back