20 ml mi canım çok değilmi? Gün içinde bikeremi veriyorsun bunu eğer öyleyse ben az veriyorum ozaman 4 kaşık. Yarın bi hemşireye sorayım
ya ben hala sakinleşemiyorum annem babam sabhtan beri arıyorlar akılları bende kaldı,
çok sinirlerim bozuk, neden benim ailemi huzursuz ediyo ne hakkı var yaa??
bende görümceyi aradım iyice bi abisini anlattım, sonra beni kötü edicek milletle, ben yorgundum uykusuzdum gelemedim,
diyerek eşimin bana bütün yaptıklarını anlattım, kız sonunda ben abimi böle bilmiyodum dedi.
e çünkü ben size hiçbirşey yansıtmadım bugüne kadar, o yüsden siz herşeyi normal sanıyosunuz ama beni insanlığımdan çıkarıcak bak yakındır dedim. yok işleri sorunluymuş yok stresliymiş abisini savundu baştan,
beni ilgilendirmez dedim onun siniri stresi benden kaynaklanmıyo ama beni dibe vurduran kendisi malesef dedim.
eğer sizinde benimle bi sorununuz yada söliyeceğiniz herhangi birşey varsa lütfen araya abini sokma, gelin direk bana söleyin dedim.
aslında ben aileleri işin içine karıştırmayı hiç doğru bulmuyorum ama açıp anama babama beni şikayet edince duramadım işte
bilsin anası bacısıda nasıl bi oğulları var
napıyım artık çekemiyorum yaaa
evet oluyodu ama bu kadar sık değildi bide ben üstünde durmuyodum belki bu kadar,Canım ece olmadan önce nasıldınız bu kadar sorunlar oluyo muydu yine ?
evet oluyodu ama bu kadar sık değildi bide ben üstünde durmuyodum belki bu kadar,
artık gözüme daha fazla battığı için bu kadar hassasım,
e haliyle boyut atladık artık anne olduk, adam durmadan beni kendiyle kıyaslıyor hala,
eskidende yapardı, ya hala biz olamadı beyninde,
onun bu eneci tavrı, bu bencilliği çok fazla geliyor artık ben kendimi unutup bu kadar evime kızıma konsantreyken
üstünede bırak ilgi görmeyi, eziklemeleri eklenince ben çileden çıkıyorum işte böle.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizedeHaklısın canım Yaa o kadar kendimizden geçtik ki benim de hiçbişeye tahammülüm kalmadı sürekli asabiyim bebeğim dışında herşeye. Ne diyim ki canım allah doğruyu göstersin yuvanızı tam bir baba gibi sahiplenip destek olsun sana inşallah . Ama gerçekten bebek sahibi olmak alışmak yeni hayatı düzene koymak vs çok zormuş hem bizim hem eşler için ,çok şükür rabbim sağlıklı yavrular verdi bize ama zor bir süreç ben de umutla eski hayatıma yakın bir düzen kuracağım günleri bekliyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun anlayışlı ve hoşgörü versin eşlerimizede
yoksa gerçekten çekilmiyor, insan o kadar yükün altından kalkmaya çabalarken ikigüzel söz, anlayış bekliyor
herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı
Canım plastik bi kaşığım var tatlı kaşığı büyüklüğünde onunla 4 kere vermeyi düşünüyorum az olurmu bilmiyorum ama yarın sağlık ocağında tetenoz aşımı olmaya gidicem ozaman bunuda sorucam
kızlar saçını evde kendi boyayan var mı? benim koyu kahve saçım, acaba kendim evde kızıl yapabilir miyim? saçı açma işlemine gerek var mı dersiniz?
herkese merhabaa
ben hiç iyi değilim, sabahtan beri ağlıyorum yaaa
artık ben yazmaktan bıktım siz dinlemekten bıktınız ama eşim benle dalaşmaktan bıkmadı
gece gelmiş 11 de yeni uykuya dalmıştım, beni uyandırdı, sabah annemlere götürücem sizi diyor.
hanımağamız kv. eceyi getir demiş oğluna çok özlemişmiş.
yaa dedim ne güzel emirvaki yapıyosunuz, ben gelemem bi yere ölüyorum yorgunluktan, onlar gelsin özledilerse dedim.
gelemezmiş annesi hastaymış, düzeni bozuluyomuş benim bi düzenim yok sanki. neyse sabah oldu ben kalkmadım bu giderken, gelmiyosun ya yazıyorum bunu kara listeye diyerek çıktı
çokta tıınnn
neyse 2sa sonra aradı yok annem çok çok bozuldu yok kahvaltı hazırlamış erkenden biz gelicez die bilmemne ?
açtım ağzımı yumdum gözümü, ne geliyosa saydım, bıktım sizden dedim, bana sormadan kafana göre sen söz verdin beni ilgilendirmez bedelinide sen öde dedim, insanların tepkisini çekmeye başlamışım yine, çocuk olmuş ben hala aynıymışım değişmiyomuşum
ayy neler söledi bide hakaret etti, qallahım düşündükçe içim şişiyor.
değişmeye ihtiyacı olan ben değilim at gözlüğüyle herşeye kendi pencerenizden bakan sizlersiniz dedim
emzikli kadınım ben bana bu şekilde davranmanıza artık müsade edemem elime bakan yavrum var dedim
benim değerli olan,fazileti çöp etmenize izin vermiyorum ben yokum artık dedim
dedim de dedim.
sonra telf. kapat sen git benim kayserideki ailemi ara beni şikayet et, ağla onlara bi güzel, sonra annem beni aradı
orta yolu bulucam die kadın damadını savunmasın mı? iyice çıldırdım.
pooff dahada anlatasım varda neyse başınızı şişirdim yine sorunlarımla yaaa hakkınızı helal edin
canım birdenbire kesilmedi di mi? mama veriyor muydun?
canımm hoşgeldiinn. senide güzellll kızınıda cokkk özledik oğlumlaaabu arada face te grubumuz var canım katılmak istersen mesaj atayım sana
hep mı boyleydı senın bu koca ? benım kv dıllere destan anlatıyorum arada ama benım kociş kıyamaz bana toparlanıp gıdıyoruz ole.bence sen hıc pas verme kocana yemegını apma,camasırını yıkama,en onemlısı sevgını gosterme anlar degerını ya da al kızını bıraz aılende takıl cok uzuluyorum canım senın bu halıneya ben hala sakinleşemiyorum annem babam sabhtan beri arıyorlar akılları bende kaldı,
çok sinirlerim bozuk, neden benim ailemi huzursuz ediyo ne hakkı var yaa??
bende görümceyi aradım iyice bi abisini anlattım, sonra beni kötü edicek milletle, ben yorgundum uykusuzdum gelemedim,
diyerek eşimin bana bütün yaptıklarını anlattım, kız sonunda ben abimi böle bilmiyodum dedi.
e çünkü ben size hiçbirşey yansıtmadım bugüne kadar, o yüsden siz herşeyi normal sanıyosunuz ama beni insanlığımdan çıkarıcak bak yakındır dedim. yok işleri sorunluymuş yok stresliymiş abisini savundu baştan,
beni ilgilendirmez dedim onun siniri stresi benden kaynaklanmıyo ama beni dibe vurduran kendisi malesef dedim.
eğer sizinde benimle bi sorununuz yada söliyeceğiniz herhangi birşey varsa lütfen araya abini sokma, gelin direk bana söleyin dedim.
aslında ben aileleri işin içine karıştırmayı hiç doğru bulmuyorum ama açıp anama babama beni şikayet edince duramadım işte
bilsin anası bacısıda nasıl bi oğulları var
napıyım artık çekemiyorum yaaa
biz de konyaya 50 km uzaklıkta bir ilçedeyiz.ailelerimiz konyada.annemler de gelip böyle kalcaklar bir hafta arayla.şanslıyız gerçekten yakınlar.babalar da biraz zorlanabilir ama ne yapalım.gelin diyoruz gelmiyorlar.
hadi ya ne güzel benim ailem de konya da ama ben trabzondayım maalesef çok çok çok uzağız Allah'ım sağlık versin gerisi hallolur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?